הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסת פחמימות-מפחדת להתחיל

Gal39366

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שבת שלום לכולן! הגעתי ליום של העמסת פחמימות (אחרי ירידה של 2 קג בשבועיים 😛), וכמובן זה קצת מתבקש...אני מפחדת להתחיל את העמסה למרות שהתחלתי עם שתי פרוסות לחם לבן שעשו לי טוב.
אני מפחדת להתחיל להעמיס, ולא יודעת מה לאכול-האם מותר סוכרים? האם באמת מותר להתפרע ב24-48 שעות הקרובות?
אני צריכה לעשות אימון לפני שאני מתחילה לעשות העמסה?
אני קוראת מאמרים בכל האתר ולא תמיד יש תשובה חד משמעית-אני באמת רוצה להמשיך לרדת ולא להעלות שוב את ה2 קג האלה.
אני שורפת ביום 1800 קל ונמצאת על תפריט של 1300 בערך, 130 גר של חלבון (שכל כך קשים לצריכה!), ו85 גר פחמימות.
תודה רבה!👏

מניסיון שלי , לצאת משליטה / להתפרע לא כדאי ועלול גם להאט את החיטוב ולהוריד מוטיבציה בגללל עלייה גדולה בנוזלים.
במקום העמסה לכי על ארוחה טובה + קינוח
תראי איך הגוף מגיב לכך ובהעמסה הבאה תפעלי בהתאם
ה1-2 ק״ג נוזלים(במקרה הכי גרוע) שתעלי אחרי הארוחה לא באמת יזיקו לתהליך החיטוב , 2-3 סשנים של אירובי(וכוח כמובן) והכל יראה במקום

מסכימה. לכי על שתי ארוחות ארוחת קלות וארוחה אחת גדולה כולל קינוח.
אל תשקלי יומיים שלושה אחרי.

• פותח/ת השרשור
אכלתי היום שתי ארוחות קטנות יחסית (ביצת עין, דגים כבושים ופסטה בצהריים-ובערב אורז עם בשר וגלידה לקינוח).
במידה והוספתי פשוט לכמות קלוריות שאני שורפת עוד 500 קלוריות (לפי מאמרים אחרים שקראתי פה באתר) והגעתי למה שהייתי צריכה (מלבד הפחמימות-כי הכמות שהייתי צריכה להגיע אלייה קצת מטורפת אבל כנראה זה בגלל שזאת העמסה ראשונה)-זה בסדר בסופו של דבר?
והאם אני צריכה לעשות העמסה רק להיום (התחלתי היום בבוקר) או לגלוש לאמצע היום מחר ולחזור בהדרגה לכמות קלוריות הרגילה?
תודה! 😃

אכלתי היום שתי ארוחות קטנות יחסית (ביצת עין, דגים כבושים ופסטה בצהריים-ובערב אורז עם בשר וגלידה לקינוח).
במידה והוספתי פשוט לכמות קלוריות שאני שורפת עוד 500 קלוריות (לפי מאמרים אחרים שקראתי פה באתר) והגעתי למה שהייתי צריכה (מלבד הפחמימות-כי הכמות שהייתי צריכה להגיע אלייה קצת מטורפת אבל כנראה זה בגלל שזאת העמסה ראשונה)-זה בסדר בסופו של דבר?
והאם אני צריכה לעשות העמסה רק להיום (התחלתי היום בבוקר) או לגלוש לאמצע היום מחר ולחזור בהדרגה לכמות קלוריות הרגילה?
תודה! 😃
למען הסדר הטוב אני מציע לך לתזמן את הציט/העמסה
לחלון של שעה שעתיים ושם לסיים.
לקחת ציט או העמסה ולפרוס אותה לאורך כל ה24 שעות ברוב המקרים יגרום לך לאכול יותר מהמצופה.

צמצמי את ההעמסה לארוחה אחת ביום הנבחר.

Back
למעלה תחתית