נק' מוניטין:
1
- 48
- 1
- profit
שלום , אני בת 19 וחצי גובה 1.70 משקל 54. אני כרגע על תזונה דלה בפחמימות , אין לי תפריט מסודר פשוט לא אוכלת פחמימות ואוכלת כשאני רעבה חלבון רזה+ ירקות + מנת שומן (כפית-2 שמן זית/טחינה / רבע אבוקדו וכו) בוודאות אני יכולה לומר שאני במאזן קלורי שלילי כי בסוף יום אני מחשבת סתם מתוך סקרנות ואף פעם לא עוברת את מכסת הקלוריות(גירעון של בערך 500). בנוסף אני מתאמנת לפחות 3 פעמים בחדר כושר אימוני כוח כל הגוף + אירובי 45 דק בעצימות בינונית/בינונית-גבוהה בין 3 פעמים בשבוע ל6.
השאלות שלי הן :
1. כמה פעמים בשבוע וכמה זמן מומלץ לבצע אירובי בתזונה כזו ? (או שזה לא משנה העובדה שזה תזונה דלת פחמימות?)
2.לפי מה שהבנתי בחצי שעה הראשונה הגוף שורף במקביל לשומן גם פחמימות והן בעצם מקור האנרגיה העיקרי , אם אני על דל פחמימה ברגע שהגוף מסיים להשתמש בפחמימות המועטות שבגוף הוא עובר לשריפה בלעדית של שומן גם לפני שעברה חצי שעה ?
3. מבחינה פזיולוגית לא ניתן לעלות במסת שריר בגירעון קלורי , אבל מצד שני אני שמה לב שלמרות זאת אני מצליחה לעלות במשקלים שאני מרימה ... אם לא בניתי מסת שריר מה ההסבר לזה ?
השאלות שלי הן :
1. כמה פעמים בשבוע וכמה זמן מומלץ לבצע אירובי בתזונה כזו ? (או שזה לא משנה העובדה שזה תזונה דלת פחמימות?)
2.לפי מה שהבנתי בחצי שעה הראשונה הגוף שורף במקביל לשומן גם פחמימות והן בעצם מקור האנרגיה העיקרי , אם אני על דל פחמימה ברגע שהגוף מסיים להשתמש בפחמימות המועטות שבגוף הוא עובר לשריפה בלעדית של שומן גם לפני שעברה חצי שעה ?
3. מבחינה פזיולוגית לא ניתן לעלות במסת שריר בגירעון קלורי , אבל מצד שני אני שמה לב שלמרות זאת אני מצליחה לעלות במשקלים שאני מרימה ... אם לא בניתי מסת שריר מה ההסבר לזה ?