הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקזת דם במהלך סייקל/pct

Avi202020

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
באמצע סייקל שלישי במספר, בבדיקות דם לפני תחילת הסייקל נמצא כי יש לי כדוריות דם גבוהות (כתוצאה מעישון לטענת הרופא)
הרופא אמר ללכת להקיז דם (להוציא דם מהגוף במיון)

מה שהרופא לא יודע זה שאני במהלך סייקל
פרופ 600 שבועי
טרן קצר 300 שבועי

אני עייף רוב הזמן, השאלה אם זה חכם להקיז דם במהלך סייקל/ במהלך pct ... זה יפגע בסייקל? או שזה בסדר?

תודה

• פותח/ת השרשור
תודה

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 52.3 · צפיות: 165
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 56.4 · צפיות: 166
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 52.5 · צפיות: 163
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 52.1 · צפיות: 171
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 50.5 · צפיות: 161
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 56.3 · צפיות: 153
כמה שבועות כבר אתה בתוך הסייקל?
הטסט טוטאל שלך בנורמה. אלא אם כן אתה רק בשבוע הראשון לסייקל (2-3 זריקות שהתבצעו כבר), אז החומרים שבידך הם fake רציני

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה, אבל כתבתי שעשיתי את הבדיקות דם כשבועיים לפני תחילת הסייקל....
אבל לא מאמין שהמוטוקריט השתנה כי ע״פ הרופא זה ישתנה אך ורק ע״י הקזת דם או הפסקה/הפחתה משמעותית בעישון
אגב אני בתוך הסייקל כבר 5 שבועות ויש תוצאות מעולות..
השאלה אם לעשות עכשיו הקזת דם? זה יפגע בסייקל/בריאות ? או שזה בסדר....

כי יש לי כדוריות דם גבוהות
המטוקריט גבוה, וזו בעיה. אני מטופל אצל המטולוג מזה כשנה ומבצע הקזות דם באופן סדיר. אני מטופל ב trt ולשאלתי האם זה אמור להוות בעיה הרופא ענה שהטסטווירון הוא דפו ונספג בשומן, לכן הוא לא יוצא בעת הקזה. מעבר לכך התייעצתי פה בפורום לגבי הקזה בסייקל ונענתי שזה לא מפריע אלא להיפך, אפילו מועיל.

המטוקריט גבוה יכולה להיות בעיה עקב ריבוי שימוש בחומרים, לאו דווקא בעת הסייקל. לדעתי תשלב אספירין קודם כל - כדור אחד של 100Mg (עדיפות לאספירין קרטיה) פעם ביום באופן קבוע. ראה אם יש שיפור בהרגשה. חזור לעדכן/בצע בדיקות דם בהמשך

שמע יש מצב שהעישון גורם לך לכך. זו תופעת לוואי מהעישון בעיקר למי שמעשן הרבה זמן או בכמות גבוהה. וגם מה שדניאל אמר יכול בהחלט להוסיף וזה שימוש בחומרים בעבר שגם הם פוגעים במערכת הדם (קרדיו וסקולרית) ויכולים להעלות הימטוקריט וגם RBC לטווח הקצר או הארוך. לפני שאתה מקיז דם ולמרות שזה לא פוגע תקפיד לבצע אירובי וגם תיקח אספירין כמו שדניאל המליץ לך. לי יש כלל שלמדתי והוא לקחת אספירין כל זמן שאני על סייקל. לעשות רע זה לא יעשה.

בהצלחה והרבה בריאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית