הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בולדנון או טרן או פרימובולן

• פותח/ת השרשור Kro
  • פורסם בתאריך

Kro

משתמש מתחיל
77
4
נק' מוניטין:
4
77
4
אז ככה כרגע בקרוז של 250 אנטט בשבוע, הכיוון המליץ לא טרן ( אמר שבגלל זה נפל לי הליבידו) להמשך הסייקל, מה אתם אומרים?
הבלאסט יהיה
טסט אנטט 750 בשבוע 14 שבועות
טרן בולדנון או פרימו 400 14 שבועות
אנאבר 50 מג ל6 שבועות
מסיים עם וינסטרול 6 שבועות
כמובן כול המסביב ארימדיקיס וכו וכו בעת הצורך
מה נראה לכם?

מינון נמוך גם לבולדנון וגם לפרימובולן. ויני בסוף יהיה אוראלי ? אם כן, זה יוצא 12 שבועות אוראלי שזה עומס די גדול על כבד.
יש מצב שליבידו נמוך בגלל מינון נמוך של טסט.

אי אפשר לדעת מדוע הייתה ירידה בליבידו, ובטח שלא להאשים את הטרן, אם לא יודעים על כל מה שקרה בתהליך
מה היה הבלאסט הקודם? פרט חומרים, מינונים וזמנים.

שנית, הבלאסט המתוכנן הבא אינו טוב, בשל מינון לא מספיק של פרימו או בולד. לגבי פרימו - מקווה שאתה יודע שזה חומר מאוד יקר וקשה למציאה, לפחות כמובן פרימו רפואי אמיתי ולג'יט. כמו כן, אם תבחר שלא להריץ בולד, לא מוצא סיבה להריץ בלאסט ל-14 שבועות. בעיקר גם בשל גשר די חזק שקדם לו ובלאסט ראשון. זה יקרה עוד יותר ויותר על ההתאוששות. מינון פרימו או בולד נאותים יהיו 800mg לשבוע

שלישית, לגבי האוראלים - לך על אנאבר או ויני לא שניהם יחד, גם אם זה אחד אחרי השני

פרגניל? האם משתמש וכמה? הכי חשוב בכל העסק הזה

• פותח/ת השרשור
הבלאסט הראשון היה
350 טסט קצר
350 טרן קצר
6 שבועות אחרונים מסטרון 350 לשבוע
טיבול 6 שבועות ראשונים
סהכ 14 שבועות
כרגע בקרוז של 250 בשבוע אנטט ל10 שבועות וחוזר לבלאסט בקרוב
הפרימו מאושר וגם בולדנון, פרגניל כמו בספר
ארימידיקס ודוסי לפי צורך

מה היית ממליץ דניאל?
טרן או בולדנון ( פרימו באמת יקר )

זהו בלאסט עמוס בשל האסטרים הקצרים לצד משך הזמן שהרצת - 14 שבועות
שנית, גשר של 250מג לשבוע ל-10 שבועות הוא עמוס בפני עצמו. מינון של גשר אידיאלי הוא דווקא 150מג, או במקרים שאתה בעל מאסת שריר יחסית גבוהה 200מג.
שלישית, לבלאסט שני אתה צריך להגדיר מטרות. אם אתה מחפש חומרים פחות משביתים - אזי טסט ובולד יתאימו. אם אתה מחפש משהו מעבר - סיבוב נוסף עם טרן יתאים, אבל זהירות! התאוששות מאוד, מאוד קשה.
לדעתי, כדי להנות מכלל העולמות, בצע סייקל של טסט+בולד. שים לב שאת הבולד יש לסיים כשבועיים לפני הטסט. פרגניל במצבך יהיה אפילו 1000iu לשבוע. בנוסף, תזדקק כנראה גם לזריקת טריפטורלין טרם תחילת ה-PCT
אה, לגבי אוראלי - אם יש לך אפשרות להשיג אנאבר טוב ומקורי - לך על אנאבר ולא על ויני

• פותח/ת השרשור
טריפטורלין ?
וחשבתי להתחיל עם אנאבר ולסיים עם ויני
כאשר אני מטופל trt באמצעות ג'ל

• פותח/ת השרשור
ברור אני מתכוון לעשות את הסייקל, להתאושש ב pct (הטסט היה נורמלי מינוס בבדיקות שעשיתי טרם קבלת מרשם לג'ל) ואז לחזור לג'ל ובדיקות נוספות
ויש לי גם בדיקות טריות מהשבוע האחרון יכול לצרף אם בא לך לתת חוות דעת אני אשמח

זהו בלאסט עמוס בשל האסטרים הקצרים לצד משך הזמן שהרצת - 14 שבועות
שנית, גשר של 250מג לשבוע ל-10 שבועות הוא עמוס בפני עצמו. מינון של גשר אידיאלי הוא דווקא 150מג, או במקרים שאתה בעל מאסת שריר יחסית גבוהה 200מג.
שלישית, לבלאסט שני אתה צריך להגדיר מטרות. אם אתה מחפש חומרים פחות משביתים - אזי טסט ובולד יתאימו. אם אתה מחפש משהו מעבר - סיבוב נוסף עם טרן יתאים, אבל זהירות! התאוששות מאוד, מאוד קשה.
לדעתי, כדי להנות מכלל העולמות, בצע סייקל של טסט+בולד. שים לב שאת הבולד יש לסיים כשבועיים לפני הטסט. פרגניל במצבך יהיה אפילו 1000iu לשבוע. בנוסף, תזדקק כנראה גם לזריקת טריפטורלין טרם תחילת ה-PCT
אה, לגבי אוראלי - אם יש לך אפשרות להשיג אנאבר טוב ומקורי - לך על אנאבר ולא על ויני
מסכים עם הדעה שלך,זה מה שאני עושה עכשיו
טסט אנטט 750
בולד 800
אנבר 80 מ״ג ליום
טרן לדעתי לא מתאים למי שלא מתחרה,עניין הרווח וההפסד משחק תפקיד חזק,התופעות לוואי של הטרן בתוספת ההשבתה שהוא גורם לא מצדיקים אם אתה לא מתחרה,סייקל כמו שאני מריץ כרגע נותן תוצאה לא פחות טובה מהטרן אולי זה לא מפגיז כמו טרן בכח אבל שיקום אחרי סייקל כזה הוא הרבה יותר קל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית