הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רואה שחור/סחרחורות במאמץ

• פותח/ת השרשור golangm
  • פורסם בתאריך

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
שלום
כבר חודשים שאני עושה סקוואט, דדליפט, אפילו פעם אחת יצא שעשיתי לג פרס וזה קרה אני חושב, ואחרי שאני מסיים סט הלב דופק כזה ורואה שחור או מן סחרחורת כזאת, ניסיתי להוריד משקל ממש ולנסות וזה לא עוזר, מה גם שאני סתם מתכופף ועולה בחזרה למעלה גם זה קורה.
בדקתי לחץ דם, בדקתי מלא דברים הלכתי לרופא שהפנה אותי לכל מני דברים ולא מצאו מה.

כרגע יש 2 דברים שאני בודק אבל אם אתם מכירים את זה ויודעים אולי לעזור לי אני אשמח,
כרגע מחכה לתור לאף אוזן גרון אולי זה קשור לשיווי משקל.
דבר שני שאולי יכול להשפיע זה אולי אני לא שותה מספיק למרות שאני מנסה כן לשתות הרבה וזה לא עוזר.

במידה ועשו לך אק"ג ו/או בדיקת מאמץ אז אין מה להיבהל יותר מדי
יכול להיות שאתה פשוט צריך לעבוד על הסיבולת לב ריאה שלך במאמצים כבדים
ממליץ לעבוד על קונדישנינג

• פותח/ת השרשור
במידה ועשו לך אק"ג ו/או בדיקת מאמץ אז אין מה להיבהל יותר מדי
יכול להיות שאתה פשוט צריך לעבוד על הסיבולת לב ריאה שלך במאמצים כבדים
ממליץ לעבוד על קונדישנינג

לא נבהל בכלל,
הבעיה העיקרית שלי היא שבגלל זה אני הפסקתי לעשות סקוואט ודדליפט.. ניסיתי להתעלם ולהמשיך אבל לא יכול.
עשיתי בדיקת מאמץ ויצא טוב.
והבעיה שלי היא שזה לא רק במאמץ פיזי אלא גם סתם בכלל שאני מתעופף וקם.
ומה זה קונדישנינג?

לא נבהל בכלל,
הבעיה העיקרית שלי היא שבגלל זה אני הפסקתי לעשות סקוואט ודדליפט.. ניסיתי להתעלם ולהמשיך אבל לא יכול.
עשיתי בדיקת מאמץ ויצא טוב.
והבעיה שלי היא שזה לא רק במאמץ פיזי אלא גם סתם בכלל שאני מתעופף וקם.
ומה זה קונדישנינג?
זה פחות או יותר אירובי, אבל מתאים יותר לאנשים שמרימים משקולות
זה אימונים כמו TABATA, או רצף תרגילים ללא הפסקה, או prawler שהרבה ממליצים עליו, או ספרינטים, דברים כאלה

• פותח/ת השרשור
זה פחות או יותר אירובי, אבל מתאים יותר לאנשים שמרימים משקולות
זה אימונים כמו TABATA, או רצף תרגילים ללא הפסקה, או prawler שהרבה ממליצים עליו, או ספרינטים, דברים כאלה
זה משהו כמו קרוספיט בעצם?
ואיך זה יכול לעזור לי?

היי.
קצת קשה לי לקבל את ההמלצות פה . @kotzer
לא ידועה לי ההיסטוריה המשפחתית וגיל השואל והרקע שלו ולא הייתי מתייחס כל כך בקלות לעניין.
במידה וזו הייתה בעיה בתרגיל יחיד או במצב מסויים הייתי זורם , אבל יש פה בעיה חוזרת בכל הפעלה של גפה תחתונה , וסממנים בתנועות ראש.
בהחלט חשוב לשלול בעיה וויסטיבולרית ואורתוסטטית לפני שאחנו ממליצים לאדם כזה אימונים עצימים כל כך.
א.ק.ג הוא לא מדד ולא אינדיקציה לאף אחת מהבעיות פה וגם מבחן המאמץ לא מרגיע אותי במיוחד .
הייתי ממליץ להמשיך בפעילות מתונה, להוסיף מעט אירובי כגון אופניים והליכה עם תרגילי רגליים פחות עצימים בשלב זה ,עד לבירור מקיץ.

• פותח/ת השרשור
היי.
קצת קשה לי לקבל את ההמלצות פה . @kotzer
לא ידועה לי ההיסטוריה המשפחתית וגיל השואל והרקע שלו ולא הייתי מתייחס כל כך בקלות לעניין.
במידה וזו הייתה בעיה בתרגיל יחיד או במצב מסויים הייתי זורם , אבל יש פה בעיה חוזרת בכל הפעלה של גפה תחתונה , וסממנים בתנועות ראש.
בהחלט חשוב לשלול בעיה וויסטיבולרית ואורתוסטטית לפני שאחנו ממליצים לאדם כזה אימונים עצימים כל כך.
א.ק.ג הוא לא מדד ולא אינדיקציה לאף אחת מהבעיות פה וגם מבחן המאמץ לא מרגיע אותי במיוחד .
הייתי ממליץ להמשיך בפעילות מתונה, להוסיף מעט אירובי כגון אופניים והליכה עם תרגילי רגליים פחות עצימים בשלב זה ,עד לבירור מקיץ.

הבעיה היא מה בדיוק לבדוק? עשיתי מלא בדיקות דם בהפרשים של שבוע שבועיים והכל יצא טוב, עשיתי מלא דברים והכל טוב, מה אתה חושב שכדאי לי לבדוק?
בנתיים אני מתאמן ונמנע מסקוואטים ודדליפט, אבל אני מת לחזור לתרגילים האלה, וחוץ מזה אם אני סתם מתכופף נגיד אני מטאטא ומתכופף עם יעה ועולה לא מהר אפילו הראש מתחיל להסתובב אחרי כמה פעמים זה משתנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית