שיפור המתח

• פותח/ת השרשור DoLeV
  • פורסם בתאריך
אני אוסיף את השיטה שלי .
אחרי שראיתי סמינר של דייב טייט על דדליפט ועל כך שהם מקפידים מאוד לא לעשות את
השלב האקצנטרי , החלטתי לנסות גם עם מתח .
אני עושה שלושה סטים של מקסימום סינגלים (אני רק עולה ) היתרון של השיטה בניגוד לעשיית מתח רגיל שהיא פחות מעייפת (ברור למה ) וניתן לעשות אותה גם אחרי אימון מלא .

עידן למה השלב האקצנטרי מיותר ?

אתה זוכר במקרה באיזה חלק של הסמינר דיברו על זה? (איזה חלק = איזה מספר סרטון ביוטיוב למקרה שהניסוח לא היה ברור).

אתה זוכר במקרה באיזה חלק של הסמינר דיברו על זה? (איזה חלק = איזה מספר סרטון ביוטיוב למקרה שהניסוח לא היה ברור).

לא מצטער , אבל זה דבר די ידוע , תראה שאף אחד לא מוריד באיטיות דדליפט .

כן, את זה אני יודע. השאלה היא אם הכוונה שאפשר לוותר על השלב האקצנטרי לגמרי לפי מה שהם אומרים, זאת אומרת - פשוט להפיל את המוט משלב הנעילה.

כן, את זה אני יודע. השאלה היא אם הכוונה שאפשר לוותר על השלב האקצנטרי לגמרי לפי מה שהם אומרים, זאת אומרת - פשוט להפיל את המוט משלב הנעילה.

בתחרות לא , באימונים ראיתי סרטונים של ח'ברה מווסט סייד עושים את זה.
כלומר ממש עוזבים את המוט ולוקחים צעד אחורה .

אוקיי, סתם הייתי סקרן כי באמת ראיתי סרטונים של אנשים שעושים את זה ככה וככה ולא ידעתי אם זאת טעות או לא.
למרות שאני מניח שיש הבדל בין אנשים שמתאמנים בווסט סייד למתאמן המתחיל, אז אין סיבה לדלג על השלב האקצנטרי בשלב הזה.

אוקיי, סתם הייתי סקרן כי באמת ראיתי סרטונים של אנשים שעושים את זה ככה וככה ולא ידעתי אם זאת טעות או לא.
למרות שאני מניח שיש הבדל בין אנשים שמתאמנים בווסט סייד למתאמן המתחיל, אז אין סיבה לדלג על השלב האקצנטרי בשלב הזה.

לגמריי אין סיבה , אבל חוץ מבזבוז אנרגיה יש גם סכנה בפציעה , הרבה יותר קשה לשמור
על הגב (או יותר נכון למנוע תזוזות של עמוד השדרה ) בהורדה מבוקרת בדדליפט .

עדיין לא נתקלתי בסרטון שבו עבדו עם משקלים כבדים בדדליפט והורידו את המוט בתנועה מבוקרת, לא התכוונתי להיות הראשון בכל מקרה, בהנחה שאני אגיע למשקלים שנחשבים ל"כבדים".

Back
למעלה תחתית