הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על הסייקל?

• פותח/ת השרשור unreal
  • פורסם בתאריך

unreal

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
-83
41
0
היי, רציתי לשאול את דעתכם על הסייקל. אשמח לשמוע את דעתכם.

שבוע 1-3 דיאנבול 50 מ"ג ביום מפוצל לכול אחרי ארוחה כדור של 10 מ"ג.
שבוע 1-10 טסט אנתת 500 מ"ג בשבוע מפוצל ל2 פעמים של 250 מ"ג.
שבוע 1-10 דקה 600 מ"ג בשבוע מפוצל ל2 פעמים של 300 מ"ג.
שבוע 1-7 טרן קצר 300 מ"ג בשבוע מפוצל ל3 פעמים של 100 מ"ג.

PCT כמו במדריכים באתר, נולבה וHCG.

אשמח אם תתייחסו אך ורק לסייקל ולא תפנו לנושאים לא קשורים כמו שקורה ברבה מאוד פוסטים.

בתודה מראש, UNREAL.

יפוצץ לך את התחת!
סייקל מאד "טעים",לי מפריע רק 50 מ"ג של דיבול,אני אומר אין טעם לעבור 30 כל עוד אתה פחות מ100 קילו
בהצלחה

אני לא יודע מה הניסיון שלך בסייקלים, על פניו זה נקרא סייקל חזק.

התייחסותי:

* שאתה לוקח דקה, אתה חיים שהמינון של הטסטוסטרון יהיה גבוה יותר מהדקה, כדי למנוע את התופעה שנקראת DECA DICK - משמע שלא יעמוד לך בכלל.
* שילוב של 2 חומרים 19 נור - דקה וטרן יגרום לדיכוי רציני בייצור הטסטוסטרון, עדיף לקחת רק חומר אחד או אפילו להימנע מהם.
* דיאנבול - אני לא יודע מה הניסיון שלך, אבל ברב המקרים 40 מ"ג יעשה את העבודה בלי בעיה.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור

התייחסותי:

* שאתה לוקח דקה, אתה חיים שהמינון של הטסטוסטרון יהיה גבוה יותר מהדקה, כדי למנוע את התופעה שנקראת DECA DICK - משמע שלא יעמוד לך בכלל.
* שילוב של 2 חומרים 19 נור - דקה וטרן יגרום לדיכוי רציני בייצור הטסטוסטרון, עדיף לקחת רק חומר אחד או אפילו להימנע מהם.
* דיאנבול - אני לא יודע מה הניסיון שלך, אבל ברב המקרים 40 מ"ג יעשה את העבודה בלי בעיה.

שיהיה בהצלחה.

לקחתי לצומת ליבי, אשמח לשמוע ממך המלצה למינונים של החומרים.
בסייק הקודם שלי הייתי עם 50 מ"ג דיבול וזה היה מורגש מבחינת כוח בהתחלה של הסייק,זה מה שנתן לי את העלייה הרצינית במישקלים.

היי, רציתי לשאול את דעתכם על הסייקל. אשמח לשמוע את דעתכם.

שבוע 1-3 דיאנבול 50 מ"ג ביום מפוצל לכול אחרי ארוחה כדור של 10 מ"ג.
שבוע 1-10 טסט אנתת 500 מ"ג בשבוע מפוצל ל2 פעמים של 250 מ"ג.
שבוע 1-10 דקה 600 מ"ג בשבוע מפוצל ל2 פעמים של 300 מ"ג.
שבוע 1-7 טרן קצר 300 מ"ג בשבוע מפוצל ל3 פעמים של 100 מ"ג.

PCT כמו במדריכים באתר, נולבה וHCG.

אשמח אם תתייחסו אך ורק לסייקל ולא תפנו לנושאים לא קשורים כמו שקורה ברבה מאוד פוסטים.

בתודה מראש, UNREAL.

סייקל אחד ההזויים שראיתי בחיים שלי...
למה הדקה גבוה במינון מהטסט?וזה ניראה סייקל של אוףסיזון...אז מה הקשר לטרן הקצר?😣

המינון של הטסט צריך להיות גבוה מהדקה, לדוגמא אם אתה לוקח 500 מ"ג טסט לשבוע, אז דקה אתה תיקח מקס' 400 מ"ג לשבוע ולא יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שוטענים שמומלץ לאכול אם הלקיחה של הכדורים כי אז "הספיגה שלו יותר טובה" , אני אישית לוקח 5 דיבולים במכה והולך להתאמן ******

אם אני לא טועה יש גם פחות עומס על הכבד כי ה"רעל" מחולק למנות קטנות, ויותר קל לו לפרק את זה מאשר לקבל כמות גדולה יותר במכה אחת.

התייחסותי:

שיהיה בהצלחה.
זה לא נכון מאיפה הבאת את זה? שהמינון של טסט צריך להיות גבוהה יותר מהדקה?? חחח
אני לדוגמא לוקח טרן 625מג בשבוע וטסט 500מג בשבוע ואין לי שום בעיה של חשק מיני או ביצועים להיפך. ברגע שיש לך מספיק טסט בדם אז זאת לא בעיה לקחת יותר דקה או טרן מכמות הטסט שאתה לוקח

לגבי הסייקל נראה לא רע בכלל אני הייתי הולך גם על טרן אנטט במקום אצטט מכמה סיבות

1. למה לא לתת כבר את על החומרים באותו מזרק למה להכין אקסטרה מזרק בששביל הצטט
2. אתה כבר ככה על חומרים עם אסטרים ארוכים אז למה לך לערבב שמחה בשמחה? תלך כבר על אסטרים ארוכים לאורך כל הסייקל וזהו

אני לדוגמא לוקח מיקס של טרן ומיקס של טסט 3 פעמים בשבוע אבר במקרה שלך אין צורך כי אתה כבר על חומרים עם אסטר ארוך אז לדעתי אין מה לשלב קצרים וארוכים ולבלבל\להוסיף את תדירות הזריקות

עוד נקודה.

עד שתגיע לרמות גבוהות של טסט\ודקה בדם אתה יכול לסבול מבעיות בחשק המיני בין התקופה הזאת לבין התקופה שהחומר יתחיל לפעול כי הטרן יכנס לפעולה הרבה יותר מהר הטסט ו הדקה

• פותח/ת השרשור
עדי תודה על התשובות, ועוד שאלה:
למה אי אפשר להזריק את שלושת החומרים עם אותו המזרק?אשמח ךץשובה מפורטת כי לי נאמר שמותר על ידי אדם אמין מאוד שבנה לי את הסייקל ועליו אני סומך.

נ.ב
זה לא יוסי יד 50 מהמכון זה מישהו קצת יותר רציני בתחום ממנו.

ועדכון קטן, מחר אני מסיים שבוע ראשון של הסייקל והגוף שלי התחיל להיות קשה כמו בטון, כנראה מהטרן 😃
וכמובן שעליתי במשקל

נערך לאחרונה:
זה לא שאי אפשר ברור שאפשר אבל בגלל שאתה על אסטרים קצרים והטרן שאתה לוקח הוא קצר אז זה לא מריד לך את תדירות הזריקות עם היית לוקח טרן אנטט לא היית צריך להזריק את הטרן יום כן יום לא והיו לך רק 2 זריקות בשבוע. זה פשוט יותר נוח

• פותח/ת השרשור
לגבי הסייקל נראה לא רע בכלל אני הייתי הולך גם על טרן אנטט במקום אצטט מכמה סיבות

1. למה לא לתת כבר את על החומרים באותו מזרק למה להכין אקסטרה מזרק בששביל הצטט

למה התכוונתה שרשמתה אקסטרה מזרק?....יש איסור להזריק שני סוגי אסטרים באותו מזרק? כמובן בתנאי ששני החומרים על בסיס שמן...

ידוע ששתי זריקות בשבוע יותר נוח אבל העדפה לטרן קצר היא כדי לתת קיק סטרט חזק לסייקל ולא לחכות שבועיים שלושה בשביל האסטרים הארוך. מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

נ.ב
וידוע שהתופעות לוואי של הטרן די גבוהות(קוצר נשימה וכו') אז אם משתמשים באסטר הקצר אפשר להפסיק להזריק ולהפטר מהם במהירות יחסית לאנתת.

• פותח/ת השרשור
אם הם על בסיס שמן, אין צורך להחליף מזרק, אך יש צורך להחליף מחט בכל שימוש.

אני מחליף כל שימוש את המחט של השאיבה את המחט של ההזרקה ואת המזרק.
אני מעדיף להשתדל ולהיות כמה שיותר סטרילי בנושא ההזרקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית