הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקריאת בדיקות דם

Lokoman

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
2
34
1
מתכנן להתחיל סייקל עשיתי בדיקות דם לפני
בעבר עשיתי סייקל כולל PCT כרגע מרגיש טוב ניראה טוב מבחינה גופנית תיפקוד מיני טוב לא מרגיש עייפות או חוסר חשק מיני או משהו כזה אך הבדיקות לא הכי מתאימות להרגשה שלי
מה אתם אומרים? מתכנן להתחיל סייקל יחסית עדין סוסטנון 500 בשבוע ובולד 400 בשבוע כמובן פרגניל לאורך כל הסייקל

הטסט טוטאל לא הכי גבוה, אבל מצד שני לא יכול ישר להעיד על בעיה. יש לבדוק free androgen index וגם SHBG
בלוטת התריס שלך באובר תבדוק למה. T4 תקין זה קצת מוזר. צריך לבדוק T3 גם
פרולקטין גם גבוה. האם ביצעת את הבדיקה ישר לאחר היקיצה? כדי לקבל תוצאה מהימנה יש לבדוק 2-3 שעות לאחר היקיצה
איך התזונה שלך נראית? הטריגליצרידים מעט נמוכים. האם אתה צורך מספיק שומן בכלל ושומן רווי בפרט?

מלבד זאת היתר נראה תקין

נ.ב
עבור בולדנון לסייקל צאיך לפחות 800מג לשבוע אחר לא יעיל

• פותח/ת השרשור
הטסט טוטאל לא הכי גבוה, אבל מצד שני לא יכול ישר להעיד על בעיה. יש לבדוק free androgen index וגם SHBG
בלוטת התריס שלך באובר תבדוק למה. T4 תקין זה קצת מוזר. צריך לבדוק T3 גם
פרולקטין גם גבוה. האם ביצעת את הבדיקה ישר לאחר היקיצה? כדי לקבל תוצאה מהימנה יש לבדוק 2-3 שעות לאחר היקיצה
איך התזונה שלך נראית? הטריגליצרידים מעט נמוכים. האם אתה צורך מספיק שומן בכלל ושומן רווי בפרט?

מלבד זאת היתר נראה תקין

נ.ב
עבור בולדנון לסייקל צאיך לפחות 800מג לשבוע אחר לא יעיל

כן הבדיקה הייתי בערך חצי שעה לאחר שקמתי התזונה שלי בחודש האחרון היא דלת פחמימה מכיוון שאני בחיטוב השומן שלי יחסית נמוך בתפריט אבל הוא מספיק
שוב פעם אומר אני מרגיש טוב מבחינה גופנית התאוששות לאחר אימונים וגם ניראה מעולה לא עייף או משהו שיכול להעיד על בעיות
על כל מיקרה בקשר לבולדנון אני יעלה לכיוון ה800 וחוץ מיזה אז מה אתה אומר שיחסית זה ניראה בסדר? ישלך המלצות לגבי הסייקל האם זה בסדר להתחיל?

כן זה בסדר
תבדוק שוב את עניין השומן בתפריט
להבא בצע את בדיקת הדם לפרולקטין כשעתיים לאחר היקיצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית