הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח ומקבילים

Aviv852456

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
3
72
0
אני שוקל להכניס לתוכנית שלי מתח ומקבילים אבל אני לא יודע אם יש טעם.. מקבילים אני מסוגל 3×10 ומתח לדעתי 6×3, יש טעם להכניס ? תרגילים מומלצים? ואם כן אז מתי להכניס אותם בתוכנית?

אם להתחיל איתם את האימון או בסוף.. אבל כמות החזרות שאני מצליח לעשות היא בסדר?
בסוף האימון, כמות החזרות סבירה בהחלט.
תנסה להוסיף משקל לאורך הזמן על ידי הורדת חזרות ועלייה במשקל, תוך כדי עלייה בחזרות עד הגעה למספר חזרות מקסימלי ושוב עלייה במשקל והורדת מספר החזרות.

• פותח/ת השרשור
בסוף האימון, כמות החזרות סבירה בהחלט.
תנסה להוסיף משקל לאורך הזמן על ידי הורדת חזרות ועלייה במשקל, תוך כדי עלייה בחזרות עד הגעה למספר חזרות מקסימלי ושוב עלייה במשקל והורדת מספר החזרות.
אני עושה AB אז זאת אומרת שאני מסיים תרגילי חזה אני אעשה מקבילים ואמשיך בתוכנית שלי?

אני עושה AB אז זאת אומרת שאני מסיים תרגילי חזה אני אעשה מקבילים ואמשיך בתוכנית שלי?
מה אתה עושה אחרי החזה?
אם מדובר בתרגילי בילדינג. אז כן, תבצע מקבילים לפני.
במקרה שמדובר בתרגילים כמו מתח או בנט אובר אז תבצע לאחר מכן.

אם המטרה היא להשתפר בהם בתור מטרה ראשית, אז להכניס בתור תרגילים ראשונים אחרת תגיע אליהם עייף ותתקשה להתקדם.

או להכניס מתח בתור תרגיל ראשון באימון בו מתמקד בין היתר בגב ומקבילים בתור תרגיל שני או שלישי באימון בו מתמקד יותר בחזה (כי לבצע קודם מקבילים ואז חזה, יקשה על תרגילי החזה העיקריים יותר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית