עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד, אתה במקרה גם סוכן של מישהו מצחיק?
תכלס כל גיינר אותו הדבר, השאלה כמה לקטוז יש וכמה אתה רגיש ללקטוז
זה כמו שתגיד חלב תנובה משלשל לי ת'חיים, נו ברור זה לא החלב אתה פשוט רגיש ללקטוז
וככה להאשים חלבון/גיינר כזה או אחר
יש אבקות שיש בהם פחות לקטוז ויש אבקות שיש בהם אינזימים שעוזרים לעיכול
2 FLEX - הוש הומור-מדד של אינטליגנציה
זכית בגביע של מושפע מפרסומות ומדליית הפרייר המשלם בשביל העטיפה
לגופו של עניין-גיינר לעצמו,כל גיינר תעשיתי כך או אחרת זה מנת חלבון עם כוס של סוכר כזה או אחר(גם מלטודקסטרין זה תערובת של סוכרים)
המלצה לגיינר חכם : 2 סקופים של חלבון כלשהו(תתפלו -הולך לי טוב עם וויטרופין ואינטראקטיב) + כוס של שיבולת שועל של שופרסל(משה,תרשום לי לרזומה שאני סוכן של שופרסל)+ כף קדושה של חמאת בוטנים אורגנית ללא סוכר(של B&D - גם סוכן שלהם)
מתי שאתה בוחר גיינר אתה צריך קודם כל להסתקל על התפריט שלך ועל הגנטיקה שלך והנתונים ומיבנה גוף. בן אדם שהוא 1,80 על 70 קילו ואוכל 3 ארוחות סבירות ביום. שום גיינר שהוא מגיע אם יכס של 1-1 או 1-2 לטובת הפחמימות לא ידגדג לו את הביצה. כי אותו מתאמן צריך כמות יותר גדולה של פחמימות בשביל ליגדול. ולכן עדיף לו ללכת על גיינר אם יכס של 1-5 או 1-6 לטובת הפחמימות.איזה גיינר אתם ממליצים
שהוא טעים וטוב?🤘
"שגיאות הכתיב", לא "השגיאות כתיב".גם אני עליתי מתישהו לארץ ואין לי שום בעיה אם תצחקו על השגיאות כתיב שלי (אם תמצאו כאלה 🖕) ואני לא מבין מה נורא בלצחוק על טעות של מישהו כל עוד זה לא בכוונה לפגוע...
תודה, מוניטין 😃"שגיאות הכתיב", לא "השגיאות כתיב".
מתי שאתה בוחר גיינר אתה צריך קודם כל להסתקל על התפריט שלך ועל הגנטיקה שלך והנתונים ומיבנה גוף. בן אדם שהוא 1,80 על 70 קילו ואוכל 3 ארוחות סבירות ביום. שום גיינר שהוא מגיע אם יכס של 1-1 או 1-2 לטובת הפחמימות לא ידגדג לו את הביצה. כי אותו מתאמן צריך כמות יותר גדולה של פחמימות בשביל ליגדול. ולכן עדיף לו ללכת על גיינר אם יכס של 1-5 או 1-6 לטובת הפחמימות.
אם אתה צריך גיינר אם הרבה פחמימות אני אישית מציע לך ללכת על הסיריוס מאס. זה שק של 5.5 קילו. 1250 קלוריות במנה. 250 גרם פחמימות ו-50 גרם חלבון+ויטמינים מינרלים קראטין וגלוטמין. + בתוספת חלב/סוכר ענבים/שיבולת שועל/גלידה 0% אחוז שומן אתה יכול בקלות להגביר את הקלרויות. לך על טעם בננה פצצה של טעם ופצצה של גיינר.
ואם אתה רוצה גיינר אם יכס של 1-2 בהרך לטובת הפחמימות ודגש על גיינר (טעים) אז לך או על טרו-מאס של חברת BSN או על איזוגיינר של נוטראבוליקס או על פרו קומפלקס גיינר של אופטימום.
כן אחי אני גם סוכן כבר שנה שלישית...נשמע כמו עוד איזה סוכן כמו KALINA לא??
מתי שאתה בוחר גיינר אתה צריך קודם כל להסתקל על התפריט שלך ועל הגנטיקה שלך והנתונים ומיבנה גוף. בן אדם שהוא 1,80 על 70 קילו ואוכל 3 ארוחות סבירות ביום. שום גיינר שהוא מגיע אם יכס של 1-1 או 1-2 לטובת הפחמימות לא ידגדג לו את הביצה. כי אותו מתאמן צריך כמות יותר גדולה של פחמימות בשביל ליגדול. ולכן עדיף לו ללכת על גיינר אם יכס של 1-5 או 1-6 לטובת הפחמימות.
אם אתה צריך גיינר אם הרבה פחמימות אני אישית מציע לך ללכת על הסיריוס מאס. זה שק של 5.5 קילו. 1250 קלוריות במנה. 250 גרם פחמימות ו-50 גרם חלבון+ויטמינים מינרלים קראטין וגלוטמין. + בתוספת חלב/סוכר ענבים/שיבולת שועל/גלידה 0% אחוז שומן אתה יכול בקלות להגביר את הקלרויות. לך על טעם בננה פצצה של טעם ופצצה של גיינר.
ואם אתה רוצה גיינר אם יכס של 1-2 בהרך לטובת הפחמימות ודגש על גיינר (טעים) אז לך או על טרו-מאס של חברת BSN או על איזוגיינר של נוטראבוליקס או על פרו קומפלקס גיינר של אופטימום.
אבא שלך מושתל.אני עובד בחנות ולא רק שם...זהו ידעתי שהדיזל הזה מושתל של איזו חנות 😃
אבא שלך מושתל.אני עובד בחנות ולא רק שם...
חשבתי שאתה מרגל, עכשיו אני בטוח ב 100% שאתה מרגל, FLEX הזדהה או שתקבל באןמשה כבר אמר ש KALINA הוא סוכן של אינטראקטיב וגם של וואי טרופין אז ברור שהדיעה שלו לא אובייקטיבית בכלל.
הכי מצחיק ש KALINA כותב-תתפלאו זה הולך לי הכי טוב עם המוצרים שהוא סוכן שלהם 😃 כמה זול ושקוף זה נשמע 😃