הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינרר

לדעתי עדיף פשוט לשתות הרבה חלב ולאכול מזונות עתירי קלוריות, לא תיהיה לך בעיה לעלות במשקל ברגע שתוכל לטחון מגש פיצה ושעוד ישאר לך מקום לקינוח (כמוני 😛). בכל מקרה מהניסיון האישי המצומצם שלי עם אבקות, אני יכול לומר שהבננה והשוקו של אופטימום הם אחלה, ניסיתי רק את החלבון שלהם אבל אני מאמין שהטעם פחות או יותר אותו דבר, ISS לא ניסיתי ככה שאני לא יכול לומר, עדיין עדיף לטחון כמו חזיר אם אתה שואל אותי.

אישית נגד גיינרים תעשייתיים,אבל עם אתה נורא רזה אז אינטראקטיב ממוטה 2500 בטעם בננה

אני לא כזה מבין בגיינרים אבל מתגובות של חברים הגיינר ממוטה של אינטראקטיב עשה להם המון המון גזים וכאבי בטן.

זכית בגביע של קיבת הברזל!! כנראה יש לך מיצי קיבה מיוחדים שמפרקים את הגיינר הזה 😃

חוזר לשאלה מעט מלמעלה...יש למישהו לינק לבדיקות מעבדה של אולטימט נוטרישן בהם היא נפלה חזק???

נערך לאחרונה:
זכית בגביע של מושפע מפרסומות ומדליית הפרייר המשלם בשביל העטיפה
לגופו של עניין-גיינר לעצמו,כל גיינר תעשיתי כך או אחרת זה מנת חלבון עם כוס של סוכר כזה או אחר(גם מלטודקסטרין זה תערובת של סוכרים)
המלצה לגיינר חכם : 2 סקופים של חלבון כלשהו(תתפלו -הולך לי טוב עם וויטרופין ואינטראקטיב) + כוס של שיבולת שועל של שופרסל(משה,תרשום לי לרזומה שאני סוכן של שופרסל)+ כף קדושה של חמאת בוטנים אורגנית ללא סוכר(של B&D - גם סוכן שלהם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית