עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הוא ?אני משחקרק מולטיפלייר
עכשיו הבאנו את ריינבו 6 החדש הוא נחמד ולא קל בכלל, (באטלפילד יצא מהתחת והקול אוף דיוטי על הפנים)
תלוי אם אתה משחק במולטיפלייר או לא.איך הוא ?
מתלבט בין המשחק הזה של Tom Clancy's לבין הגוסט ריקון החדש שיצא
כן, משחק המון מולטיפליירתלוי אם אתה משחק במולטיפלייר או לא.
שיחקתי בקשת בענן 6 הזה עם חברים וזה כיף ממש.
אם גם חברים שלך קונים אז תקנו ריינבואו, הקהילה מלאה באנשים ממש נחמדים. כמובן שהמשחק פצצה בכללי, אבל הפלוס הכי גדול שרוב האנשים שתפגוש במשחקים הם אחלה.כן, משחק המון מולטיפלייר
הבנתי שגם בגוסט ריקון המולטיפלייר חמוד. הסטורי שם נראה פשוט מדהים בלי קשר
טוב לשמוע, למרות שכבר יצא לי להתרגל לשחק גם עם אנשים פחות נחמדים ולריב באונליין, אבל גם זה כיף וצחוקים. הבעיה שאנחנו כמה חברים ומתכננים להביא 2 משחקים - אוברוואץ' כבר סגור, ועכשיו ההתלבטות זה בין ריינבואו לגוסט ריקון.אם גם חברים שלך קונים אז תקנו ריינבואו, הקהילה מלאה באנשים ממש נחמדים. כמובן שהמשחק פצצה בכללי, אבל הפלוס הכי גדול שרוב האנשים שתפגוש במשחקים הם אחלה.
שיחקתי בגוסט שזה היה בחינם לכמה ימים, השתעממתי אחרי כמה שעות...טוב לשמוע, למרות שכבר יצא לי להתרגל לשחק גם עם אנשים פחות נחמדים ולריב באונליין, אבל גם זה כיף וצחוקים. הבעיה שאנחנו כמה חברים ומתכננים להביא 2 משחקים - אוברוואץ' כבר סגור, ועכשיו ההתלבטות זה בין ריינבואו לגוסט ריקון.
שיחקת בגוסט ריקון ?
destiny
חכה 3 חודשים, יוצא destiny 2
היילו של באנג'י (אותה חברה) הוא הכי טוב ששיחקתי בו, אבל הוא XBOX ONLYשיחקתי בדסטני הראשון, אולי משחק היריות הכי טוב ששיחקתי בו (ושיחקתי..)
הבעיה אתו היא שכמות הזמן והסוגים השונים של האפשרויות במשחק שהוא דורש ממך כדי להגיע לרמה גבוהה היא בלתי נסבלת
וגם המולטיפלייר לא שוויוני, לא כיף 😭
דסטני זה משחק לאנשים שיש להם מושג בענף ועושים לי בית ספר
היילו של באנג'י (אותה חברה) הוא הכי טוב ששיחקתי בו, אבל הוא XBOX ONLY
דסטיני 2 אמור לגשר על הבעיות חוסר איזון הברורות שיש בדסטיני 1.. מוכן לתת לך שיעורים פרטיים במשחקי fps ;)
באנג'י רוצים להפוך את דסטיני למשחק תחרותי, אז יש למה לצפות
כמה המשחקים האלה עולים?
לא אוהב tactical shooters