עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין איזה ספר? עזרים כלשהם במקום שאלמד על כל דבר בוויקיפדיה ואצטרך לסנן חומר ..?תלמד אנטומית שלד שריר בסיסית
פיזיולוגיה בסיסית כלומר תהליכי ייצור אנרגיה בשריר, אנאירובי א לקטי, אנאירובי לקטי ואירובי
תזונה בסיסית
פציעות ספורט זה חרטא
לבנות תוכנית אימון בסיסית אני בטוח שאתה יכול
תלמד ביומכניקה בסיסית, אורך זרוע העמסה, זווית של המומנט וזהו
וקניזיולוגיה בסיסית, אגוניסט, אנטגוניסט ומייצבים
בזה בערך מסתכם הקורס, עכשיו כשאני רושם את זה אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...
אני שמעתי ממדסית שהציעו לה גם קורס כזה כי היא כבר עברה הכשרה של מדסית.קשה לי להאמין שהקורס שאתה עושה שלוקח שבועיים - תופס לאזרחות.
בשירות הצבאי שלי עשיתי קורס מדריכי כושר בדיוק בטווח הזמן הזה והתעודה שקיבלתי לא נתנה לי כלום באזרחות.
כדאי שתברר את הנושא הזה, מקסימום יהיה לך אחלה שבועיים של שבירת שגרה מהשירות חובה שלך.
זה בוודאותקשה לי להאמין שהקורס שאתה עושה שלוקח שבועיים - תופס לאזרחות.
בשירות הצבאי שלי עשיתי קורס מדריכי כושר בדיוק בטווח הזמן הזה והתעודה שקיבלתי לא נתנה לי כלום באזרחות.
כדאי שתברר את הנושא הזה, מקסימום יהיה לך אחלה שבועיים של שבירת שגרה מהשירות חובה שלך.
לא סתם רשמתי את הפוסט אני מכיר את עצמי ואני בנאדם שלוקח לו זמן ללמוד אם יש לך חומר אשמח.אני שמעתי ממדסית שהציעו לה גם קורס כזה כי היא כבר עברה הכשרה של מדסית.
ובוא נודה, שבועיים זה מספיק זמן בשביל לעבור על השטויות של קורס מדריכים.
לא דיברתי עליך דיברתי על הרמה של הקורסזה בוודאות
לא סתם רשמתי את הפוסט אני מכיר את עצמי ואני בנאדם שלוקח לו זמן ללמוד אם יש לך חומר אשמח.
חחח הבנתי שדיברת על הקורס פשוט הדגשתי שאני מתקשה בלימודים מעדיף לבוא יחסית מוכן ואשמח אם תעשה בדיקה ותשלח תודהלא דיברתי עליך דיברתי על הרמה של הקורס
אגיע הביתה ואבדוק מה שמות הספרים שקיבלתי בקורס באנטומיה ופיזיולוגיה
אבל יהיה יותר פשוט ללמוד את מה שאמרתי בויקיפדיה בספרים האלו סתם יש לך המון מלל מיותר
זה מה שקיבלתי בזמנו בקורס בקמפוס שיאים:חחח הבנתי שדיברת על הקורס פשוט הדגשתי שאני מתקשה בלימודים מעדיף לבוא יחסית מוכן ואשמח אם תעשה בדיקה ותשלח תודה
זה מה שקיבלתי בזמנו בקורס בקמפוס שיאים:
1) את הספר של איתי זיו שמיותר לקרוא אותו
2) אנטומיה המסע לגילוי גוף האדם מאת מעין ריבקס ספקטורמן
3) פיזיולוגיה של המאמץ מאת דנה אדלר פורטל
ממליץ על 2 ו3 סה"כ ספרים קצרים וחביבים
הספר של איתי ארוך ברמות מפחידות וללא סיבה מוצדקת עם המון טעויות ומידע מיותר, לא שווה את ההשקעה (בקריאתו וכהוצאה כספית).
שאלה טובהמהיכן אוכל להשיג את הספרים הללו?
לא מצאתי בשניהם לכן העלתי את הנושא פה ...שאלה טובה
אני קיבלתי אותם כשנרשמתי לקורס
יכול לחפש בגוגל או ללכת לחנויות ספרים
יכול לנסות ליצור קשר עם קמפוס שיאים שם למדתילא מצאתי בשניהם לכן העלתי את הנושא פה ...
אנסה זאת תודה..יכול לנסות ליצור קשר עם קמפוס שיאים שם למדתי
אני התחלתי שירות קרבי כלוחם ביחידה ויצאתי אחרי שנתיים זה קורס צופר או שאתה יכול להתגייס כמדאג ובהמשך לנסות לחתור לזהתוכל להמליץ איך להתקבל לתפקיד הזה? מה עשית ומה אתה ממליץ לעשות? עוד מעט מסיים יב' ואני גם רוצה את התפקיד הזה אשמח אם תעזור