הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט לביקורת

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
טוב שמעו, זה הסיפור שלי:
הייתי על סקוואט 147.5 לחמישיות, ונאלצתי להוריד למשקל 110 בשל בעיות בטכניקה, הגב התעגל בתחתית.
זאת פעם שנייה שאני עושה סקוואט עם 110 ואני פאקינג לא מצליח לשמור גב, זה מחרפן אותי!
זה הסרטון
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3509395
לפחות יש שיפור מפעם שעברה?

אין שיפור מפעם שעברה. זה נראה כאילו אתה לא לוקח אף אחת מהעצות שנתנו לך פה, וחושב שהסקוואט יסתדר מעצמו.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לקרוא את הספר ( עם מילון עברית - אנגלית אם צריך ).

אולי יש שיפור, מיקרוסקופי אולי...
אבל, כפי שכתבו וכתבו לך, כשאתה יורד למטה אתה בעצם 'צונח', והגב והחזה פשוט קורסים קדימה.
אני מקווה שאתה יורד לסוף דעתי..
בזמנו אני חושב שרן רשם לך שתקפיד להוציא את החזה החוצה. תנסה, אולי זה יעזור

• פותח/ת השרשור
אני מקפיד על כל מה שאתם אומרים, אני פשוט לא מצליח,אני יורד די לאט אבל הגב מתעגל!
החלטתי יום ראשון פעם אחרונה שאני מנסה ואם לא הולך אני מוריד ל100

• פותח/ת השרשור
מה זה יתן לך לנסות שוב ? סתם בזבוז זמן.
צלם סט עם 60-80.
אחי אני חושב שאני יודע מה הבעיה דווקא.
אולי אני באמת ממהר קצת בירידה אז אני יוצא משליטה בירידה.
יום ראשון אני ארד הכי לאט שיש נראה אולי יש שיפור.
תודה לכם 😃

תרד ל80 קילו
אין שיפור

תקרא את הפרק של הסקווט, ותראה את הDVD
הביצוע ממש לא טוב, וזה לא המשקל, זו הטכניקה

אל תתיאש, תלמד את הטכניקה

• פותח/ת השרשור
תרד ל80 קילו
אין שיפור

תקרא את הפרק של הסקווט, ותראה את הDVD
הביצוע ממש לא טוב, וזה לא המשקל, זו הטכניקה

אל תתיאש, תלמד את הטכניקה
תודה אחי,
אני לא מתיאש, עד שאני לא חוזר לסקוואט 147.5 עם טכניקה טובה אני לא אנוח!
נ.ב אני די בטוח שהכל נגרם מירידה לא מבוקרת, אני מאוד מקווה שזוהי באמת הסיבה.

לי נראה שהרבה נובע מזה שאתה לא מצמיד שכמות ולא מרים מרפקים, אלה עוזרים לך לשמור על החזה בחוץ ואצלך הוא קורס פנימה. תנסה להשאיר את הגב מקובע אחרי השליש הראשון של התנועה, תזכור שרק האגן זז בשני השלישים האחרונים של התנועה, זה מאוד חשוב שתהיה מכווץ מהרגע שאתה שם את המוט על הגב אחרת זה לא ילך. תעבור גם על המאמר על הסקוואט כי יכול להיות שיש שם חומר שיעזור לך, תוריד למאה או אפילו פחות רק כדי לקלוט את הטכניקה, לא צריך שהמשקל יהיה כבד, רק צריך שתרגיש קצת כובד עליך לדוגמא סקוואט עם מוט ריק הוא שונה מבחינתי כי אני בכלל לא מרגיש את המשקל, אבל אפילו 60 קילו יספיקו כדי לתרגל את הטכניקה.

אני צריך להבין מה הפחד הגדול ממשקלים נמוכים? אתה לא עושה חימום? אתה פשוט שם על המוט 147 קילו ודופק סט?

אני הייתי מעוניין ליראות משהו אחר,
אתה יכול אולי לצלם\לבקש שיצלמו אותך יושב בפוזיציה למטה בסקוואט?
בלי מוט, בלי כלום- פשוט יושב למטה (אבל מחזיק גב, מרגיש מתיחה ברגל..)
כדאי ליבדוק עם הכל נכון בלי משקל.
הלאה תצלם עם מוט ריק, שאנשים יראו אם הבנת את הטכניקה נכון.
ואז רק תצלם עם יותר משקל, כדי ליראות מה נידפק בתוספת מישקל.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות, אבל אני מעדיף קודם לנסות שוב ולרדת יותר לאט , אני חושב שזה מקור הבעיה.
נ.ב מזתומרת להרים מרפקים?

תודה לכולם על התגובות, אבל אני מעדיף קודם לנסות שוב ולרדת יותר לאט , אני חושב שזה מקור הבעיה.
נ.ב מזתומרת להרים מרפקים?
המושגים להרים ומרפקים לא ברורים מספיק? :S קשה לי להסביר משהו שאמור להיות מובן מאליו גם ככה =/

כשאתה מחזיק את המוט אז תרים את המרפקים למעלה, השרירים שעושים את זה הם הטרפזים עד כמה שידוע לי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית