הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט לביקורת וזה.

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
טוב כבר ים זמן לא פירסמתי ביקורת לסקוואט.
זה נראה הרבה יותר מאשר הפעמים הקודמות.. אבל אני חושב שחסר לי היפ דרייב /=.
95 ק"ג 2 סטים ראשונים: (מצטער שהסרטון הראשון הפוך.. השני כבר בסדר).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה עושה לואו באר או היי באר? זה ממש נראה לי כמו היי באר, הברכיים גלשו בכמה חזרות בודדות אבל סה"כ נראה לי בסדר.

• פותח/ת השרשור
לואו באר לחלוטין.
גם פעם קודמת אמרו לי את זה... המוט יושב על הדלתא האחורית. אני משתדל פשוט להרים מרפקים כמה שיותר גבוה כדי שזה ישב טוב. (מה שגם.. פעם ניסיתי לעשות היי באר כי כאבו לי דברים כאלה ואחרים ורציתי לבדוק כל מיני זוויות.. זה הלך ממש לא טוב חחחח איבדתי יציבות)
וכן אני יודע.. מדי פעם אני מאבד פוקוס בסט.. עוד צריך להשריש את התנועה. 😃

תגיד אחי...זה במקרה הנפשונית בחולון החדר כושר שאתה מתאמן בו?

חחחחחחחחחחח ערוך
הינה אולג המדריך חחחחחחחחחחחחח שיאללה הוא עדין אם אותם בגדים מאז שאני הייתי מתאמן שם....אז יש לנו עוד מישהו שיודע לעשות סקוואט כמו שצריך בשכונה כבוד:)
אגב אתה מבן גוריון?

• פותח/ת השרשור
חחחחח כן גלעד אני אמיר.. אחד החברים של ניב לנדאו אם אתה זוכר 😛
היית רואה אותי די הרבה בחדר כושר לפני שנתיים-שלוש בערך ^^

מה איתך מה קורה איפה אתה מתאמן עכשיו? 😛

ד"א.. הרס אותי האולג הזה.. באמצע הסט בא ועושה לי לאלאלאלאלא אתה יורד נמוך מדי נמוך מדי.. אחר כך פתחתי ויכוח איתו ועם מיכה על למה סקוואטים מלאים עדיפים מסקוואטים למקביל.. הרסו אותי

נערך לאחרונה:
חחחחח כן גלעד אני אמיר.. אחד החברים של ניב לנדאו אם אתה זוכר 😛
היית רואה אותי די הרבה בחדר כושר לפני שנתיים-שלוש בערך ^^

מה איתך מה קורה איפה אתה מתאמן עכשיו? 😛

ד"א.. הרס אותי האולג הזה.. באמצע הסט בא ועושה לי לאלאלאלאלא אתה יורד נמוך מדי נמוך מדי.. אחר כך פתחתי ויכוח איתו ועם מיכה על למה סקוואטים מלאים עדיפים מסקוואטים למקביל.. הרסו אותי

זוכר זוכר...ואני רואה שקבלתה קצת שכל ויוזמה והתחלתה להתאמן כמו שצריך.
אם אתה צריך עזרה כלשהי אני 10 מטר הליכה מימך..ואם מישהו בשכונה יעשה לך בעיות תעדכן אותי גם בקשר לזה חחח
אולג הממממ מענין איזו הסמכה יש למדריך שחיה מסכן שצועק כל הזמן ברמקול "יאולדהההההההה לצאת מהמים עכשיפ" ולמורה לספורט שבזמנו שהייתי מתאמן בנפשונית היה אומר לכיתת חדר כושר שלו "גלעד מתאמן על כוח ומאסיביות אנחנו מתאמנים בישביל הכושר והסיבולת ולא על המסה והניפוחים" חח
תגיד אלון המדריך עדין שם?בן זונה הבאתי לו פעם מלא חולצות של מטאל ואני רוצה אותן בחזרה..
ותשאל את מיכה על הדדליפט שלי...שכל פעם שהייתי מנחיט אותו בריצפה אז פלקר מהתיקרה בשירותים של הגברים היה מתפורר עליהם והם היו עולים להתלונן...גם ככה הם במקלחת שישטפו את זה עוד 5 דקות ויצאו...בקיצור המקום הזה מת ואפילו כוסיות כבר לא באות לשם.
אתה עדין הולך לניב לנדאו מדי פעם?הקשר שלי אם עומר נותק...הבנתי ממישהו שהוא הפסיק להתאמן לגמרי ואיבד את כל מה שהוא איי פעם בנה.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחח הוא כבר לא מעיר על הדדליפטים, לפחות על שלי הוא לא מעיר גם אם אני זורק את זה על הרצפה.
אלון כבר לא מדריך אבל הוא עדיין מסתובב בנפשונית עושה עבודות חלטורה 😛
וכן אני עדיין חבר של ניב.. וכן הבנתי שעומר בכלל לא מתאמן.. והוא נהיה כבר הרבה יותר קטן.
החדר כושר היה יחסית נטוש אבל עכשיו מאז שחיטובים נסגר כל מיני אנשים התחילו לחזור ונהיה כבר יותר עמוס. העיקר שהכלוב תמיד פנוי :] מה צריך יותר חחחחחחחח

הסקוואט נראה סביר. הנעליים חרא.

וקחו את השיחות הפרטיות שלכם להודעות פרטיות בבקשה.

• פותח/ת השרשור
סבבה, מצטער על זה (למרות שחשבתי שנחסמה אפשרות להודעות פרטיות? או שדמיינתי)
והנעליים אני מודע שחרא.. נעלי ריצה חחח השתמשתי בעבר בנעליים שטוחות והן לא בדיוק היו הכי טובות, אני לא מסוגל ללבוש כל נעל שקיימת.. יש לי בעיה של כפות רגליים רחבות חח

ד"א אני אשמח לעצות על איך לשפר את הסקוואט ואיזה נקודות חלשות, חוץ ממה שVadjio ציין

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית