הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6
למרות שזה לא היה אמור להיות אימון דדליפט היום בכל מקרה החלטתי לעשות היום דדליפט ובהחלט הרגשתי את זה,
בכל מקרה צילמתי את עצמי עושה דדליפט ואשמח להצעות לשיפור הטכניקה

אתה נשען אחורה מידי. המוט צריך להיות מתחת לבית שחי.
תרים את המוט מהר יותר. אין סיבה לעשות את זה כל כך לאט (אלא אם המשקל באמת כבד בשבילך). כנ"ל לגבי הירידה. תרד מהר יותר (אבל עדיין בצורה מבוקרת).

במקום לקרב את המוט אליך לפני כל חזרה, תניח את אמצע כף הרגל שלך מתחתיו ופשוט תקרב את השוקיים שלך עד שהן נוגעות בו.

שמור על חגורת כתפיים נעולה לאורך כל ההרמה (לא רק בהתחלה לפני שאתה מנתק את המוט מהריצפה)

• פותח/ת השרשור
אתה נשען אחורה מידי. המוט צריך להיות מתחת לבית שחי.
תרים את המוט מהר יותר. אין סיבה לעשות את זה כל כך לאט (אלא אם המשקל באמת כבד בשבילך). כנ"ל לגבי הירידה. תרד מהר יותר (אבל עדיין בצורה מבוקרת).

במקום לקרב את המוט אליך לפני כל חזרה, תניח את אמצע כף הרגל שלך מתחתיו ופשוט תקרב את השוקיים שלך עד שהן נוגעות בו.
באיזה שלב אני נשען אחורה מדי? ולגבי המהירות הרמה והורדה זה יותר בשביל שאני לא אעשה יותר מדי רעש כי יש אנשים שבוכים במכון שהדדליפטים עושים להם רועש מדי 🫤

באיזה שלב אני נשען אחורה מדי? ולגבי המהירות הרמה והורדה זה יותר בשביל שאני לא אעשה יותר מדי רעש כי יש אנשים שבוכים במכון שהדדליפטים עושים להם רועש מדי 🫤

לפני כל חזרה אתה נשען אחורה כנגד המוט ומזיז אותו קרוב יותר אליך

• פותח/ת השרשור
לפני כל חזרה אתה נשען אחורה כנגד המוט ומזיז אותו קרוב יותר אליך
וואלה רק עכשיו שמתי לב לזה חח.
אוקיי ופרט להישענות המוזרה הזאת והמהירות הורדה והרמה הטכניקה יחסית בסדר?

וואלה רק עכשיו שמתי לב לזה חח.
אוקיי ופרט להישענות המוזרה הזאת והמהירות הורדה והרמה הטכניקה יחסית בסדר?

הפרט הזה הורס לך את שאר הטכניקה כי זה מבטל לך את המתח של הירך האחורית (אתה כמעט מתיישב באוויר), והמיקום של המוט קדימה בכל התחלה של חזרה (כמעט עובר את הכתפיים שלך) גורם לכך שחגורת הכתפיים שלך קורסת ואז הגב לא מצליח להישאר נעול ומכווץ

שמור גם על הצוואר שלך לי מתחיל להיות בעיות בגלל זה.. תסתכל על נקודה מטר וחצי- שני מטר ממך או בקירוב כדי שהצוואר לא יהיה מורם

נערך לאחרונה:
האגן עולה אצלך עוד לפני שהמוט מתנתק מהרצפה וזה מפצל לך את העליה ל2 חלקים, אתה צריך לשאוף שהעליה שלך תתבצע כשאתה עולה מהאגן ומהברכיים במקביל, גם בגלל ההישענות יותר מידי אחורה זה קורה לך.
ראיתי חזרה אחת מתוך ה5 שהניתוק שלך לא התפצל לשני חלקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית