הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מרדכי בוכניק בתחרות

מצב
השרשור נעול
התלונה על ההכרות עם הבלאי של המוטות זו רמה חדשה של בכיינות.

התאמנתי במכונים עם 4-6 מוטות תחרותיים מאותו דגם, נראה לך שמישהו מהמתאמנים / מתחרים / מאמנים מבדיל ביניהם כי הוא רגיל לבלאי של אחד מהם?

כמו שאושר אמר, תמיד התלונות באות ממי שמעולם לא דרך באולם תחרות, שעדיין זכותו להתלונן, אבל גם מעולם לא נקף חצי זרת כדי לקדם את הענף במשהו. אבל העיקר ישקיע שעתיים ביום להתלונן על הענף בחירוף נפש על יתרון לוולקן כי הם מכירים את השחיקה של המוט. פתאטי.

מעולם לא נקף חצי זרת כדי לקדם את הענף במשהו. אבל העיקר ישקיע שעתיים ביום להתלונן על הענף בחירוף נפש על יתרון לוולקן כי הם מכירים את השחיקה של המוט. פתאטי.

מה שפתאטי פה זה שאתה באמת חושב שמי שעוסק בקידום הענף בהיבט התחרותי (בשונה ממה שקורה כאן בפורום) עושה זאת "כדי לקדם את הענף במשהו" כאילו זו המטרה ולא האמצעי, כאשר המטרה בכלל היא רווח כלכלי לכאורה.

כאשר המטרה בכלל היא רווח כלכלי לכאורה.
...

מי שחושב שגל עושה את זה למטרות רווח, טועה בגדול.
אף אחד אחר לא היה ממשיך אחרי 5 שנים של תחרויות, אם לא בגלל האהבה שלו לספורט הזה.

קודם כל, ציטטת ואמרת בעצמך - מה שאני כותב משקף את מה שאני חושב ומה שנראה לי ואיני ממהר לקבוע עובדה (אם כי, וזו לא דעה אלא עובדה, יש בהחלט בסיס מאוד סביר והגיוני להגיע לדעה\הנחה\מסקנה כזו).

כאמור, זכותי לחשוב ככה בדיוק כמו שזכותך לטעון שאני טועה.

עם זאת, אין סתירה בין מה שאתה טוען פה למה שאני טוען - אני למעשה חושב שאין אדם שלא יסכים שלעשות כסף ממה שאתה אוהב (לעניין זה - פאוורליפטינג) זה המצב האידיאלי.

אחרי גלות ארוכה של שלושה ימים, הדיג'יי שוב חוזר להכות שוק על ירך את מתנגדי אדטו.
דיברתי לא מזמן עם אחד המנהלים, ואמרתי לו שהפעלולים הלשוניים שחלק ממשתפי הדיון עושים פה בשביל להצדיק את העמדה האנטי-סוציאלית שלהם - ראויים לכל ציון ושבח.

אני מסתכל פה על צורות ההתבטאות המנומסות והמנומקות עד זרא ומתמוגג! עם זאת השורה התחתונה תמיד מגיעה לזריקת רפש על הדוקטור, על אושר ועל כל מי שנוטל חלק בקהילה המדהימה הזו. אז איך לא? הדיג'יי שומע את שם הדוקטור וישר מוכן ומזומן לנבוח:

השורה התחתונה: הד"ר לא חייב לכם כלום, ואל תעלו אפילו את השם שלו על השפתיים הטמאות שלכם. כל המלינים על כבוד הד"ר לא הראו לעולם את פרצופם באולם התחרות. אם זו תחרות קטנה ולא נחשבת עם חוקים משלה אז למה לעזאזל כבר כמה שנים, אותם אנשים ממשיכים לדבר כנגד המפעל שגל יצר פה? אם זה לא מעניין אתכם אז למה אתם פשוט לא מצליחים למלא את פיכם מים (צורה מנומסת, כי פה אוהבים נימוס, לומר: 'לסתום את הפה') ולהבין שמעבר לדפי הרשת האלו, זה לא מעניין אף אחד מה אתם חושבים על גל.

כתבתי כבר פעם ואכתוב שוב: אני מאחל לזבי החוטם (שוב, אני מנומס, שלא יסתמו לי את הפה) להגיע לרבע מההישגים שגל הגיע בחייו, לרבע מהטוב שהוא עושה לאחרים, לרבע מהנתינה והלב זהב שיש לו.

הוא זה שאמרתי לאותו מנהל, בדברי עמו לפני שעתיים (אני אוהב לצטט את עצמי): שום דבר אף פעם לא יצא מהפורומים האלו, ושום דבר אף פעם לא יצא. כי פה, מעל הדפים הכאילו אמיתיים האלו מסתובבים המון נשמות טובות שמתחת לכסות המנומקת והדיבור העלק גבוה - לא מחפשים דבר מלבד ללבות שנאה, ריב ומדון.

כנגד התפיסה הפורומית המתועבת והמאוסה הזו עומד הדיג'יי ומתעקש לומר את שעל ליבו: זה לא עושה על אף אחד רושם, תפסיקו לדבר על גל כאילו אתם מכירים אותו או את המפעל שלו. התחרויות שלו הן הדבר הטוב ביותר שנוצר פה בשנים האחרונות, כיף לי לבוא לשם בתור מתחרה, צלם או צופה. בגלל האנשים, לא בגלל המוטות או הצלחות או "הרווח הכלכלי".
רוב הקשקשת פה היא של אנשים שלא באמת מבינים את הרוח של הספורט הזה: אהבה, אחווה שלום ורעות. ולכן מה שיוצא מהבל פיהם זה רק שנאה, פירוד וביקורת עלק בונה.

אושר ידידי הטוב, אני קורא לך מעל דפי הפורום לעזוב את המקום הזה לאלתר. עצם העובדה שאתה נוכח פה נותנת לגיטימציה לכל מיני "בקיאים בהתנסחות" לדבר כמו שהם מדברים. הם יודעים שאנשים של אדטו נמצאים פה על כן זה מספק להם אקשן ושעשוע לשעות אחה"צ. הרי בלי הליפטרים המתחרים של אדטו המקום הזה היה נראה כמו שהוא אמור להיות: פורום שומם אי שם במרחבי האינטרנט שאינם נגמרים.

כל מי שמכבד את עצמו צריך להפסיק לכתוב כאן לאלתר ולתת לכל גיבורי המילים להתנצח בניהם על טיעונים ונימוקים לוגיים ככל שניתן. אין צורך לשפוך דליים של מילים בשביל לומר בעקיפין שאתם מתעבים את אדטו עד לשד עצמותיכם, לפעמים יותר פשוט לומר: "אני שונא" ולגמור עניין.

הלאה, מי המנהל הבא שמוחק לדיג'יי את התגובה הלא מנומקת ושאינה תורמת לדיון?

כי אין פה דיון על ספורט, יש פה דיון אישי וכדאי שמישהו יפסיק את הקרקס המגוחך שמתנהל פה.

רק אהבה לכולם.

אחרי גלות ארוכה של שלושה ימים, הדיג'יי שוב חוזר להכות שוק על ירך את מתנגדי אדטו.
דיברתי לא מזמן עם אחד המנהלים, ואמרתי לו שהפעלולים הלשוניים שחלק ממשתפי הדיון עושים פה בשביל להצדיק את העמדה האנטי-סוציאלית שלהם - ראויים לכל ציון ושבח.

אני מסתכל פה על צורות ההתבטאות המנומסות והמנומקות עד זרא ומתמוגג! עם זאת השורה התחתונה תמיד מגיעה לזריקת רפש על הדוקטור, על אושר ועל כל מי שנוטל חלק בקהילה המדהימה הזו. אז איך לא? הדיג'יי שומע את שם הדוקטור וישר מוכן ומזומן לנבוח:

השורה התחתונה: הד"ר לא חייב לכם כלום, ואל תעלו אפילו את השם שלו על השפתיים הטמאות שלכם. כל המלינים על כבוד הד"ר לא הראו לעולם את פרצופם באולם התחרות. אם זו תחרות קטנה ולא נחשבת עם חוקים משלה אז למה לעזאזל כבר כמה שנים, אותם אנשים ממשיכים לדבר כנגד המפעל שגל יצר פה? אם זה לא מעניין אתכם אז למה אתם פשוט לא מצליחים למלא את פיכם מים (צורה מנומסת, כי פה אוהבים נימוס, לומר: 'לסתום את הפה') ולהבין שמעבר לדפי הרשת האלו, זה לא מעניין אף אחד מה אתם חושבים על גל.

כתבתי כבר פעם ואכתוב שוב: אני מאחל לזבי החוטם (שוב, אני מנומס, שלא יסתמו לי את הפה) להגיע לרבע מההישגים שגל הגיע בחייו, לרבע מהטוב שהוא עושה לאחרים, לרבע מהנתינה והלב זהב שיש לו.

הוא זה שאמרתי לאותו מנהל, בדברי עמו לפני שעתיים (אני אוהב לצטט את עצמי): שום דבר אף פעם לא יצא מהפורומים האלו, ושום דבר אף פעם לא יצא. כי פה, מעל הדפים הכאילו אמיתיים האלו מסתובבים המון נשמות טובות שמתחת לכסות המנומקת והדיבור העלק גבוה - לא מחפשים דבר מלבד ללבות שנאה, ריב ומדון.

כנגד התפיסה הפורומית המתועבת והמאוסה הזו עומד הדיג'יי ומתעקש לומר את שעל ליבו: זה לא עושה על אף אחד רושם, תפסיקו לדבר על גל כאילו אתם מכירים אותו או את המפעל שלו. התחרויות שלו הן הדבר הטוב ביותר שנוצר פה בשנים האחרונות, כיף לי לבוא לשם בתור מתחרה, צלם או צופה. בגלל האנשים, לא בגלל המוטות או הצלחות או "הרווח הכלכלי".
רוב הקשקשת פה היא של אנשים שלא באמת מבינים את הרוח של הספורט הזה: אהבה, אחווה שלום ורעות. ולכן מה שיוצא מהבל פיהם זה רק שנאה, פירוד וביקורת עלק בונה.

אושר ידידי הטוב, אני קורא לך מעל דפי הפורום לעזוב את המקום הזה לאלתר. עצם העובדה שאתה נוכח פה נותנת לגיטימציה לכל מיני "בקיאים בהתנסחות" לדבר כמו שהם מדברים. הם יודעים שאנשים של אדטו נמצאים פה על כן זה מספק להם אקשן ושעשוע לשעות אחה"צ. הרי בלי הליפטרים המתחרים של אדטו המקום הזה היה נראה כמו שהוא אמור להיות: פורום שומם אי שם במרחבי האינטרנט שאינם נגמרים.

כל מי שמכבד את עצמו צריך להפסיק לכתוב כאן לאלתר ולתת לכל גיבורי המילים להתנצח בניהם על טיעונים ונימוקים לוגיים ככל שניתן. אין צורך לשפוך דליים של מילים בשביל לומר בעקיפין שאתם מתעבים את אדטו עד לשד עצמותיכם, לפעמים יותר פשוט לומר: "אני שונא" ולגמור עניין.

הלאה, מי המנהל הבא שמוחק לדיג'יי את התגובה הלא מנומקת ושאינה תורמת לדיון?

כי אין פה דיון על ספורט, יש פה דיון אישי וכדאי שמישהו יפסיק את הקרקס המגוחך שמתנהל פה.

רק אהבה לכולם.
ג'יזס בנאדם, כולה 2-3 אנשים שהביעו דעה שטיפה שונה ממה שאתה רגיל לשמוע, מפה ועד קרקס, עזיבת פורום וכל המגילה הזו ?
חבל על הזמן שלך חבר

הרשה לי לתקן אותך - התכוונת גלות קצרה (מדי) של שלושה ימים. אגב, מה הסיפור הזה שאתה מדבר על (ועם) עצמך בגוף שלישי? זה כמו שאני עכשיו אתחיל לכתוב בפוסטים שלי "הדולר חושב שלאדטו יש אינטרס כלכלי מובהק בעניין" במקום "אני חושב שלאדטו יש אינטרס כלכלי מובהק בעניין".

אנשים ישר יחשבו שאני ישות לא לגיטימית וכנראה גם חולה רוח. לתשומת לבך.

עם זאת השורה התחתונה תמיד מגיעה לזריקת רפש על הדוקטור, על אושר ועל כל מי שנוטל חלק בקהילה המדהימה הזו.

"תמיד"? אתה יכול להוכיח את הטענה הזו?

ו"זריקת רפש" זו פרשנות אישית שלך (או אם נכתוב בלשונך, פרשנות אישית של הדיגיי) אז נא לדייק.

אז איך לא? הדיג'יי שומע את שם הדוקטור וישר מוכן ומזומן לנבוח:

א. כלב נובח
ב. "הדוקטור" זה מישהו אחר.

נתחיל מהסוף:

א. אם זה לא מעניין למה אתה טורח להגיב?

ב. גל אדטו לא חייב לנו כלום (אגב שים לב שאתה וחבריך החלטתם לערב ולכלול אותו אישית בדיון-משנה שהתפתח כאן בנושא התחרות. כן, נושא הדיון הוא התחרות ולא גל אדטו).

ג. אף אחד לא העלה את השם שלו על שפתיו אלא על מקלדתו. ראוי לדייק בנושא שכן מכוון שמדובר באופציה האחרונה מהשתיים הנושא גם מתועד.

ד. רק לשם הבהרה - כשאתה כותב "הפעל שגל יצר פה" אתה מתכוון למפעל הכלכלי לכאורה שהוא יצר בדימונה ושהועבר יותר קרוב למרכז על מנת שיותר אנשים יוכלו להגיע להתחרות (בתשלום, שזה בסדר גמור).

תודה, אם כי אני בהחלט אסתדר גם בלי.

שום דבר אף פעם לא יצא מהפורומים האלו, ושום דבר אף פעם לא יצא. כי פה, מעל הדפים הכאילו אמיתיים האלו מסתובבים המון נשמות טובות שמתחת לכסות המנומקת והדיבור העלק גבוה - לא מחפשים דבר מלבד ללבות שנאה, ריב ומדון.

יצאו הרבה דברים טובים מהפורום הזה. אחד מהם זה היכולת לקיים שיח תרבותי עם אנשים שלא בהכרח שותפים לדעתך.

זה אפילו מקבל משנה תוקף לאור הסובלנות שהנהלת הפורום מפגינה כלפי אנשים כמוך שכותבים נאצות על המקום בו הם נמצאים מבחירה.

זה לא עושה על אף אחד רושם, תפסיקו לדבר על גל כאילו אתם מכירים אותו או את המפעל שלו. התחרויות שלו הן הדבר הטוב ביותר שנוצר פה בשנים האחרונות, כיף לי לבוא לשם בתור מתחרה, צלם או צופה. בגלל האנשים, לא בגלל המוטות או הצלחות או "הרווח הכלכלי".

אני ממש שמח שהצלחת למצוא מטרה לחייך ומקום שמעניק לך כיף ורוגע. חלילה המטרה לא היתה למנוע ממך להגשים את ייעודך בחיים.

רוב האנשים שנמצאים ב"קשקשת" הזו הם אנשים שהיו פה עוד לפני שידעת מזה דדליפט והאחווה והרעות שלהם היא בוודאי יותר אמיתית ממה שאתה טוען שקיים בתחרויות בהן הדיון עוסק.

בלי הליפטרים המתחרים של אדטו המקום הזה היה נראה כמו שהוא אמור להיות: פורום שומם אי שם במרחבי האינטרנט שאינם נגמרים.

קודם כל אני מציע לך ללמוד מבוא בסיסי לרשתות מחשבים - האינטרנט הוא סופי כך שמרחביו בהחלט נגמרים (למעשה יש מחסור בכתובות IPv4 ולכן בא IPv6).

באשר לטענה עצמה גם היא, באופן שכלל לא מפתיע, לא נכונה ולמעשה יש נתונים שתומכים בכך שהטענה שלך היא לא יותר מהזיה פראית.

רק אדם מסכן, בזוי, שפל, נאלח, נחות וירוד, שאין לו את היכולת האינטלקטואלית והאנושית המינימלית לקבל את זכותו של אדם אחר להחזיק בדעה שונה משלו מסוגל להוציא מראשו החולה דרך המקלדת הטמאה והמזוהמת שלו "המלצה" כפי שהרגע עשית.

אם כבר ישנו מישהו שאפשר להגיד עליו שמתועב זה ככל הנראה אתה, וזאת אך ורק לאור דברי הבלע והזוהמה שהרגע כתבת במסגרתם אתה טוען באופן ישיר, מבלי שום בושה וביקורת עצמית מינימלית, כי למעשה מי שנמצא פה אינו מכבד את עצמו.

נערך לאחרונה:
באופן קבוע ואובססיבי אותם נושאים חוזרים על עצמם אחרי כל תחרות ועוד שבוע - שבועיים ישכחו מזה עד התחרות הבאה שכל אלה שיש להם טענות יחזרו לשנת החורף שלהם

הרשה לי לתקן אותך - התכוונת גלות קצרה (מדי) של שלושה ימים. אגב, מה הסיפור הזה שאתה מדבר על (ועם) עצמך בגוף שלישי? זה כמו שאני עכשיו אתחיל לכתוב בפוסטים שלי "הדולר חושב שלאדטו יש אינטרס כלכלי מובהק בעניין" במקום "אני חושב שלאדטו יש אינטרס כלכלי מובהק בעניין".

אנשים ישר יחשבו שאני ישות לא לגיטימית וכנראה גם חולה רוח. לתשומת לבך.

"תמיד"? אתה יכול להוכיח את הטענה הזו?

ו"זריקת רפש" זו פרשנות אישית שלך (או אם נכתוב בלשונך, פרשנות אישית של הדיגיי) אז נא לדייק.

א. כלב נובח
ב. "הדוקטור" זה מישהו אחר.

נתחיל מהסוף:

א. אם זה לא מעניין למה אתה טורח להגיב?

ב. גל אדטו לא חייב לנו כלום (אגב שים לב שאתה וחבריך החלטתם לערב ולכלול אותו אישית בדיון-משנה שהתפתח כאן בנושא התחרות. כן, נושא הדיון הוא התחרות ולא גל אדטו).

ג. אף אחד לא העלה את השם שלו על שפתיו אלא על מקלדתו. ראוי לדייק בנושא שכן מכוון שמדובר באופציה האחרונה מהשתיים הנושא גם מתועד.

ד. רק לשם הבהרה - כשאתה כותב "הפעל שגל יצר פה" אתה מתכוון למפעל הכלכלי לכאורה שהוא יצר בדימונה ושהועבר יותר קרוב למרכז על מנת שיותר אנשים יוכלו להגיע להתחרות (בתשלום, שזה בסדר גמור).

תודה, אם כי אני בהחלט אסתדר גם בלי.

יצאו הרבה דברים טובים מהפורום הזה. אחד מהם זה היכולת לקיים שיח תרבותי עם אנשים שלא בהכרח שותפים לדעתך.

זה אפילו מקבל משנה תוקף לאור הסובלנות שהנהלת הפורום מפגינה כלפי אנשים כמוך שכותבים נאצות על המקום בו הם נמצאים מבחירה.

אני ממש שמח שהצלחת למצוא מטרה לחייך ומקום שמעניק לך כיף ורוגע. חלילה המטרה לא היתה למנוע ממך להגשים את ייעודך בחיים.

רוב האנשים שנמצאים ב"קשקשת" הזו הם אנשים שהיו פה עוד לפני שידעת מזה דדליפט והאחווה והרעות שלהם היא בוודאי יותר אמיתית ממה שאתה טוען שקיים בתחרויות בהן הדיון עוסק.

קודם כל אני מציע לך ללמוד מבוא בסיסי לרשתות מחשבים - האינטרנט הוא סופי כך שמרחביו בהחלט נגמרים (למעשה יש מחסור בכתובות IPv4 ולכן בא IPv6).

באשר לטענה עצמה גם היא, באופן שכלל לא מפתיע, לא נכונה ולמעשה יש נתונים שתומכים בכך שהטענה שלך היא לא יותר מהזיה פראית.

רק אדם מסכן, בזוי, שפל, נאלח, נחות, וירוד, שאין לו את היכולת האינטלקטואלית והאנושית המינימלית לקבל את זכותו של אדם אחר להחזיק בדעה שונה משלו מסוגל להוציא מהמקלדת הטמאה והמזוהמת שלו "המלצה" כפי שהרגע עשית.

אם כבר ישנו מישהו שאפשר להגיד עליו שמתועב זה ככל הנראה אתה, וזאת אך ורק לאור דברי הבלע והזוהמה שהרגע כתבת במסגרתם אתה טוען באופן ישיר, מבלי שום בושה וביקורת עצמית מינימלית, כי למעשה מי שנמצא פה אינו מכבד את עצמו.

לא התרשמתי, שוב. (בפעם הקודמת זה היה מנדב).

לגבי העיקר: הדיג'יי שואף למעשים לא לדיבורים, לכן הדבר היחיד שעליו יצא קצפך, (שדיי שעשע אותי אגב) הוא האמירה המפורשת בדבר עזיבת המקום הזה; "במסגרתם אתה טוען באופן ישיר, מבלי שום בושה וביקורת עצמית מינימלית, כי למעשה מי שנמצא פה אינו מכבד את עצמו."

זה נכון, אני חושב שמי שנמצא פה אינו מכבד את עצמו. כי במקום בו מותר בכסות אינטלקטואלית לתקוף אנשים כמו אדטו אישית, הוא מקום שלא אמור להלקח יותר מדיי ברצינות.

לכן מעל פלטפורמה דמיונית ולא רצינית זו, אני מרשה לעצמי לא לכבד את עצמי ולהשאר פה ולהתווכח איתך.

הכסות האינטלקטואלית שלך מצחיקה אותי עד דמעות. היה זה יאנוש קורצ'ק שכתב:
"יזכור נא, שישנם פורצי גדר המתהדרים בדיבורם ויש מצטיינים במידות טובות, שלשונם מדברת גסות."

הצלחה והרווחה ידידי.
נ.ב חיקוי ההתבטאויות של שפטל - Big no no.

מקום בו מותר בכסות אינטלקטואלית לתקוף אנשים כמו אדטו אישית, הוא מקום שלא אמור להלקח יותר מדיי ברצינות.

רגע, אני מבין שאדטו עכשיו חובש כיפה אבל לא ידעתי שהוא מתהדר בתואר רב 🤣

לכן מעל פלטפורמה דמיונית ולא רצינית זו

הפלטפורמה היא ממש לא דמיונית. לצערי, גם אתה לא דמיוני וממש לצערי המסים שאני משלם בסופו של דבר הולכים גם אליך. 🤦‍♂️

"יזכור נא, שישנם פורצי גדר המתהדרים בדיבורם ויש מצטיינים במידות טובות, שלשונם מדברת גסות."

א. אני באמת איטלקטואל.
ב. הבעיה שלשונך מדברת גסות מצד אחד, כאשר מן הצד השני הדבר היחיד שאתה מצטיין בו זה לערוך סרטונים.

אגב לולא החברה שאתה כל כך יוצא נגדם לאושר ולאדטו לא היתה עבודה, אונס (אושר) עדיין היה ספגטי והמפצל עדיין היה עושה פלארינג עם בקבוקים ריקים על החוף בתאילנד.

לא התרשמתי, שוב. (בפעם הקודמת זה היה מנדב).

לגבי העיקר: הדיג'יי שואף למעשים לא לדיבורים, לכן הדבר היחיד שעליו יצא קצפך, (שדיי שעשע אותי אגב) הוא האמירה המפורשת בדבר עזיבת המקום הזה; "במסגרתם אתה טוען באופן ישיר, מבלי שום בושה וביקורת עצמית מינימלית, כי למעשה מי שנמצא פה אינו מכבד את עצמו."

זה נכון, אני חושב שמי שנמצא פה אינו מכבד את עצמו. כי במקום בו מותר בכסות אינטלקטואלית לתקוף אנשים כמו אדטו אישית, הוא מקום שלא אמור להלקח יותר מדיי ברצינות.

לכן מעל פלטפורמה דמיונית ולא רצינית זו, אני מרשה לעצמי לא לכבד את עצמי ולהשאר פה ולהתווכח איתך.

הצלחה והרווחה ידידי.
נ.ב חיקוי ההתבטאויות של שפטל - Big no no.

מצטער לבשר לך, אבל לולא הפורום הזה אתה לא היית מתאמן כמו שאתה היום, היית אולי קורא כמה הודעות של כמה ניגרים בישראלבודי על ABCDEFG ונגלע לדיונים שטופי שגיאות כתיב ואינפנטיליות.
הפורום הזה הוא מה שבנה את התחרויות והאנשים שאתה כל כך אוהב לגונן ולהזכיר כל רגע (גם בבית אתה ככה?), לולא הפורום לא היה שום דבר ממה שאתה מכיר, וחלק מהפורום זה גם ההטרלות, הדיונים הסוערים וחילוקי הדעות.
אתה מוזמן לשאול את אושר מאיזה אנשים הוא רכש את הידע שהוא רכש בתחילת דרכו, אותם אנשים שהיו מטרילים, אותם אנשים שהיו צוחקים אחד על השני (פה ובמסנג׳ר) ואותם אנשים שהם אלו שבאמת בנו את התחום בארץ והפכו אותו לנחלת הכלל, לא שום דוקטור ושום נעליים.

אז לפני שאתה אץ רץ לך למלאכת הליקוקים והגינונים, תחשוב, זה לא מסובך.

"הבעיה שלשונך מדברת גסות מצד אחד, כאשר מן הצד השני הדבר היחיד שאתה מצטיין בו זה לערוך סרטונים."

הוא זה שאמרתי, אתה הרי לא יודע באמת במה אני מצטיין או לא, ואם זו ליבת הטיעון שלך, אז אני באמת מוריד בפניך את הכובע, אינטלקטואל לעילא ולעילא.

האמת שמרמת השיח שלך אני לא חושב שאתה מצטיין בדבר.

כתבתי שאתה מצטיין בעריכת סרטונים רק כדי לפרגן לך על העבודה הקשה אך אין זה אומר שהתוצאות איכותיות או קרובות לכך.

האמת שמרמת השיח שלך אני לא חושב שאתה מצטיין בדבר.

כתבתי שאתה מצטיין בעריכת סרטונים רק כדי לפרגן לך על העבודה הקשה אך אין זה אומר שהתוצאות איכותיות או קרובות לכך.

זו אולי המחמאה הכי גדולה שיכולתי לקבל היום, תודה!

אם מישהו מצליח באמת להיות בטוח שאני לא מצטיין בדבר, אני את שלי עשיתי. חלום חיי הפשטות הזו! רק חבל שאנשים לא מזהים את הפשטות הזו ביום יום אלא רק תוך קריאת הדברים שלי, כי אתה מבין? אני לא יכול לכתוב כל דבר שאני אומר, זה יהיה מגוחך, אז אני נאלץ לשחק בשני תפקידים ביום יום: פשוט ולא-פשוט כאחד, והאמן לי זה לא קל בכלל.

ובמיוחד מי מזהה את הפשטות בכתיבה שלי? האינטלקטואלים שבהם! זו באמת מחמאה גדולה לאיש פשוט כמוני.

So much love!!!

נדב יקירי, אתה עולה על המגרש עם המדים הלא מתאימים.
אתה בפורום הרמת משקולות, לא בפורום עו"ד. למה אתה מאיים בתביעת דיבה שאתה יכול לתת הוכחה, אותה ישפוט הקהל כמו שנהוג פה.

אגב, האיום בתביעת דיבה הוא מגוחך, לשופט לא יהיו אמות מידה אמיתיות לשפוט כשל או הצלחה בענפי ספורט שאינם ממוסדים ומוכרים על ידי מדינת ישראל. במקרה שלנו: הם גם לא מוכרים ברובם כמעט על ידי שום מדינה בעולם.

אתה פשוט יכול להעלות סרטון ולהראות כמה אתה חזק, לא צריך ששופט יחתום לך על זה. השופט פה זה המוט, והוא יתן לך חתימה מיידית בלי כל הסחבת של בירוקרטיית בתי משפט.

אתה בפורום הרמת משקולות, לא בפורום עו"ד. למה אתה מאיים בתביעת דיבה שאתה יכול לתת הוכחה, אותה ישפוט הקהל כמו שנהוג פה.

אגב, האיום בתביעת דיבה הוא מגוחך, לשופט לא יהיו אמות מידה אמיתיות לשפוט כשל או הצלחה בענפי ספורט שאינם ממוסדים ומוכרים על ידי מדינת ישראל. במקרה שלנו: הם גם לא מוכרים ברובם כמעט על ידי שום מדינה בעולם.

אתה פשוט יכול להעלות סרטון ולהראות כמה אתה חזק.
הוא דיבר על תחרות שלעומת פאוורליפטינג כן מוכרת ע"י מדינות העולם. קוראים לזה וויטלפיטינג, זה ספורט אולימפי, נעים להכיר.

אתה פשוט יכול להעלות סרטון ולהראות כמה אתה חזק, לא צריך ששופט יחתום לך על זה. השופט פה זה המוט, והוא יתן לך חתימה מיידית בלי כל הסחבת של בירוקרטיית בתי משפט.

אתה לא מספיק אינטיליגנט לדעת מה שופט יכול לשפוט או לא יכול לשפוט.
הוכחות אני אתן בבית המשפט, אם אצטרך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית