נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
קרדיט לירושלים של ברזל (אליהו) ולישראל פאוורליפטינג.
החיבוק של אליהו בכשל בכניסה היה מאוד מרגש.
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את המוט אתה אוחז איפה שצריך לאחוז, לא משנה אם שם פחות טוב או לא, אתה לא תשנה את האחיזה שלך כי לא נאה לך לאחוז במקום מסוים
ואתה מדבר על בעיות בלאי של 20 שנה על מוט בשקל 90, לא על מוט איכותי, תאמין לי יצא לי לעבוד עם 2 הסוגים האלה ואלה לא בעיות אמיתיות
אני אישית לא קבוע בוולקן הייתי בדיוק פעמיים וכן, נסעתי שעה וחצי מהקריות בשביל להתאמן עם הציוד ואף אחד לא הכריח אותי לעשות את זה. אולי לאחרים העניין של אנשים שמתאמנים קבוע עם הציוד זה מפריע אבל לי זה לא מפריע. אם אתם כל כך מוחים על כמה שזה איום ונורא לטענתכם וזה מפריע לכם לפחות תציעו פתרונות הגיונייםמשעשע, דווקא בכדורגל יש הבחנה ברורה בין מגרש ביתי למגרש חוץ. למה להגן בכזה חירוף נפש ולא להבין שאולי אתה פשוט טועה?
ישנם הרבה פתרונות, אפילו open gym שבוע לפני התחרות, משהו שעלה לי הרגע.
סקוואט תחרות אחרון היה לי 180כמה הסקוואט שלך היה בשיא שאתה נוטה לזלזל בכזה טיעון? לא הייתי מצפה לשמוע דבר כזה ממנהל.
ברור שבלאי קיים, אבל זו שאלה של זמן וכמותועובדה שאפילו באלייקו בעצמם הם מודעים לסוגיית הבלאי והשחיקה וחלק לא מבוטל מהשדרוגים שהם מבצעים למוטות עם השנים זה לצמצם את השחיקה ואת דרישות התחזוקה ואלו מוטות שנחשבים לבעלי יותר עמידות ממוטות פאוורליפטינג טיפוסיים.
זה שלך זה לא מפריע לא אומר שיש כאלה שזה עובר לידם באותה צורה, בייחוד חברה מקצועיים ממך.אני אישית לא קבוע בוולקן הייתי בדיוק פעמיים וכן, נסעתי שעה וחצי מהקריות בשביל להתאמן עם הציוד ואף אחד לא הכריח אותי לעשות את זה. אולי לאחרים העניין של אנשים שמתאמנים קבוע עם הציוד זה מפריע אבל לי זה לא מפריע. אם אתם כל כך מוחים על כמה שזה איום ונורא לטענתכם וזה מפריע לכם לפחות תציעו פתרונות הגיוניים
ולבדוק את הציוד לפני התחרות כדי להרגיש בנוח יתרום במה? איך זה מונע את חוסר ההוגנות?סקוואט תחרות אחרון היה לי 180
ויצא לי להתאמן על מוט אולימפי כמו שצריך ועם מוט בלאי שחוק לחלוטין, ובאמת שלא הרגשתי הבדל
ברור שבלאי קיים, אבל זו שאלה של זמן וכמות
מוט אולימפי מאושר IPF ייקח לו לפחות 10 שנים להגיע לרמת שחיקה ששמים לב אליה.
בנוסף, אל תשכח שיש סטנדרט לציוד תחרות, אסור להשתמש בציוד בלוי לרמה לא שמישה, וגם אם יש לך ספק, אין שום דבר שמונע ממך מלבדוק את הציוד בעצמך לפני התחרות, כדי שתרגיש בנוח
אז מה הפתרון שלך לאלה שכן מפריע להם? גם אני יכול למחות על א' ב' ג' אבל בלי פתרון הגיוני למה שמישהו יקשיב למחאה שלי?זה שלך זה לא מפריע לא אומר שיש כאלה שזה עובר לידם באותה צורה, בייחוד חברה מקצועיים ממך.
ולבדוק את הציוד לפני התחרות כדי להרגיש בנוח יתרום במה? איך זה מונע את חוסר ההוגנות?
אז מה הפתרון שלך לאלה שכן מפריע להם? גם אני יכול למחות על א' ב' ג' אבל בלי פתרון הגיוני למה שמישהו יקשיב למחאה שלי?
אתה יכול להסתכל על המוט ולראות אם משהו לא נראה לך בסדר, לבדוק את האחיזה, לעשות ניסיון איך נוח לך עם הסטנדזה שלך זה לא מפריע לא אומר שיש כאלה שזה עובר לידם באותה צורה, בייחוד חברה מקצועיים ממך.
ולבדוק את הציוד לפני התחרות כדי להרגיש בנוח יתרום במה? איך זה מונע את חוסר ההוגנות?
אני לא צריך שיקשיבו למחאה שלי ומעבר לזאת בכלל לא אכפת לי, אם הייתי מתחרה הייתי מטפל בנושא.אז מה הפתרון שלך לאלה שכן מפריע להם? גם אני יכול למחות על א' ב' ג' אבל בלי פתרון הגיוני למה שמישהו יקשיב למחאה שלי?
אתה בוודאי לא רציני, אתה באמת חושב שאין הבדל בלהתחרות עם ציוד שונה?אתה יכול להסתכל על המוט ולראות אם משהו לא נראה לך בסדר, לבדוק את האחיזה, לעשות ניסיון איך נוח לך עם הסטנד
וכמו שאמרו קודם, אם הפעם היחידה הזאת בתחרות לא מספיקה לך אתה יכול ללכת לעשות אימון ניסיון
תכלס אין הרבה בציוד עצמו (בשונה מסוג הציוד המדויק, כמו למשל היכרות עם מוט דדליפט ומונוליפט) שיכול להעניק יתרון כלשהו למישהו, שאתה לא יכול לבדוק במקום
זה לא מפריע לאף מתחרה.אז מה הפתרון שלך לאלה שכן מפריע להם?
תודה על האישור.זה לא מפריע לאף מתחרה.
שים לב שכל מי ש"מתלונן" על זה הם אלה שמעולם לא דרכו בעולם התחרות אפילו בתור צופים. ובמילים שלהם: לא מעניין אותם אפילו להתחרות.
אז באמת,
אין צורך להמשיך לנהל את הדיון סרק הזה 😃
סקוואט תחרות אחרון היה לי 180
ויצא לי להתאמן על מוט אולימפי כמו שצריך ועם מוט בלאי שחוק לחלוטין, ובאמת שלא הרגשתי הבדל
ברור שבלאי קיים, אבל זו שאלה של זמן וכמות
מוט אולימפי מאושר IPF ייקח לו לפחות 10 שנים להגיע לרמת שחיקה ששמים לב אליה.
בנוסף, אל תשכח שיש סטנדרט לציוד תחרות, אסור להשתמש בציוד בלוי לרמה לא שמישה, וגם אם יש לך ספק, אין שום דבר שמונע ממך מלבדוק את הציוד בעצמך לפני התחרות, כדי שתרגיש בנוח
זה נשמע כאילו הקטע של הציוד זה איזשהו נושא מגה מיוחד שיכריע תחרות, אבל התנאים לתחרות אף פעם לא יהיו זהים, לא כולם יכולים להתכונן בצורה שווה, לא כולם יכולים לשכור את אותו המאמן, ולא לכולם יכול להיות אותו הציוד האישי, התנאים תמיד יהיו מעט שונים, וההרגל לציוד לא חייב להיות שונהאו שדופקים את כולם במידה שווה או שלא דופקים אף אחד. לא יכולים לדפוק רק חלק מהאנשים ולקרוא למצב תקין.
אם זה אותו מוט, רק בעלות שונה, לא אין הבדלאתה בוודאי לא רציני, אתה באמת חושב שאין הבדל בלהתחרות עם ציוד שונה?
אם זה אותו מוט, רק בעלות שונה, לא אין הבדל
אמרתי כבר קודם, אם זה היה שאלה של הרגל לציוד, כמו מונוליפט או מוט דדליפט אז יש פה הבדל, אבל אם הציוד זהה, רק שייך למישהו אחר, אז אין הבדל בכלל
זה דיון סרק כי ההודעות של שני הצדדים חוזרות על עצמן. אף אחד לא ישכנע את השני.תודה על האישור.
טוב חברה, כל מי שיש לו דעה שונה נא להפסיק להגיב פה, החליטו שזה דיון סרק ואנחנו נאלץ להפסיק להביע את דעתנו.
זה דיון, אתה חושב שפתאום צד אחד יגיד ״וואלה! אתם פשוט צודקים!״?זה דיון סרק כי ההודעות של שני הצדדים חוזרות על עצמן. אף אחד לא ישכנע את השני.
אין בעיה, אבל זה כבר 9 עמודים של "טניס". אותן הודעות, אותו מסר.זה דיון, אתה חושב שפתאום צד אחד יגיד ״וואלה! אתם פשוט צודקים!״?
לא נראה לי והסיבות לכך ברורות ומוטב שישארו בחשכה כדי לא לגרום לעוגמת נפש לכאלה ואחרים.
מז שלחברה חדשים אין מה לדאוג כי התחום עוד יתפתח והעתיד יפתיע, המצב כיום בוודאי ישתנה וישתפר.
פשוט מאוד, בשני המקרים נגרם עוול, פה נגרם לבוכניק בנושא הציוד ובנושא השני נגרם לעמוד השדרה תרתי משמע.אין בעיה, אבל זה כבר 9 עמודים של "טניס". אותן הודעות, אותו מסר.
והכי מצחיק שזה נעשה תמיד בנושאים של מתחרים (מרדכי ויעל)
אבל זה לא אותו מוט! זו יחידה אחרת עם בלאי אחר. כמה פעמים צריך לחזור על הנושא הזה?
נניח ומחר יוצא מוט חדש לשוק שאוכל את כל שאר המוטות בלי מלח, ללא עוררין. אושר ואדטו מזמינים אותו שניהם. שני המוטות מספיקים להגיע אל הבעלים החדשים שלהם שבוע לפני התחרות הבאה. בשבוע הזה כל וולקן ג'ים מתאמן עם המוט של אושר, והמוט של אדטו שוכב באריזה עד התחרות. בלאי בשבוע למוט של אושר - אין.
פרקטיקלי אלה מוטות זהים ביום התחרות, רק שיש חבר'ה עם שבוע נסיון. מה אתה אומר?
ואם במקרה אתה מתכוון לטעון שבשבוע לא צוברים נסיון על מוט, קח את זה לנקודה שבה זה כן נחשב מבחינתך (הרי ברור לכולנו שפונקציית הבלאי למוט כנגד הזמן לא זהה לפונקציית צבירת הנסיון כנגד הזמן, אפילו לא מעט).
אבל אתה גם בפורום הזה, אז מה זה אומר עליך?
אם לא נאה לכבודו לשמוע דעות שלא עולות בקנה אחד עם דעותיו הוא מוזמן להוציא את עצמו מפה. הפורום הזה היה קיים הרבה לפני שאתה הגעת אליו והוא יהיה קיים גם הרבה אחרי שאתה תעזוב (ועל הדרך רמת הדיון תעלה כי באופן יחסי יהיו פה פחות אנשים שלא יודעים לנהל שיח).
היות שהבהרת למי אתה מתכוון ("למשתמשים הוותיקים") אענה גם לך:
א. תביע או לא תביע את דעתך זה עניין שלך.
ב. אולי יש פה כאלה שבאמת מקנאים\מתוסכלים\ממורמרים - אין לי מושג ואני יודע רק להעיד על עצמי שכל מה שאני כותב פה לא נכתב מאף אחת מהסיבות שציינת או מסיבה שאפילו קרובה לאלו. מותר לאדם להחזיק בדעה מסוימת שונה משלך או משל הרוב וזה לא הופך אותו לקנאי\מתוסכל\ממורמר.
אם כבר, חוסר היכולת לקבל דעה שלא עולה בקנה אחד עם דעתך מבלי לרדת לפסים אישיים אולי היא נובעת מקנאה\תסכול\מרמור כך שהפוסל במומו פוסל.
ג. למה שלא יתנו לנו את האופציה להתבטא? לפורום יש חוקים וכל עוד הכתיבה מתבצעת במסגרתם אני לא רואה בעיה, כמו שאני לא אבקש מהמנהלים לסתום לך את הפה רק כי אתה לא מסכים עם דעתי. תתבגר.
ד. כאמור, זכותך לא להיות פה.
בזכות ״הקנאים״ הנ״ל הפורום הזה נראה כמו פורום ולא כמו הקבוצה בפייסבוק. וטוב שכך.
מעבר לכך, אתה אולי חדש, אבל לפני 4-5 שנים הפורום מבחינת דיון, ידע ומקצועיות היה ברמה אחרת לגמרי, לטובה כמובן, וכל זה בזמן ששורצים פה ״קנאים״ על ימין ועל שמאל.
הפורום היה נראה שונה לגמרי אם כולם היו מפרגנים ואומרים רק דברים טובים, לפעמים כן צריך להעביר ביקורות ולהשמיע עוד צדדים.
טוב שיש את ה2-3 גולשים האלו וטוב שהמנהלים נותנים פה אופצייה להביע דעה ולפתח דיון