הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיגור בחזה?

The Asaf

משתמש מתחיל
286
27
נק' מוניטין:
33
286
27
היי, אני מתאמן כבר 4-5 חודשים שמתוכם אני כבר חודש בערך בAB, לפני עשיתי SS.
זה טיפה נראה כאילו החזה שלי בפיגור אבל אני לא יודע האמת :/
המשקלים שלי במורכבים:
בנץ 60
סקוואט 85
דדליפט 100
התכנית:
AB
A - חזה, כתפיים, יד אחורית
B - גב, רגליים, יד קדמית

A:
חזה:
בנץ׳ פרס - 3x6
בנץ׳ פרס חיובי - 3x6
קרוסאובר עליון - 3x8
כתפיים:
פרס - 3x6
הרחקה לצדדים - 3x10
יד אחורית:
לחיצה צרפתית - 3x10
פשיטה בפולי - 3x10
B:
גב:
בנט אובר - 3x8
פולי עליון - 3x8
מתח/חתירה בבודדות - 3x8
רגליים:
סקוואט - 3x6
Leg curl - 3x8
דדליפט - 2x6
יד קדמית:
לחיצת מרפקים מוט - 3x10
לחיצה בפולי - 3x10

תמונות מצורפות, אשמח לחוות דעת.

תודה רבה 😃

קבצים מצורפים

• IMG_1704.JPG
    IMG_1704.JPG
    KB 76.8 · צפיות: 170
  • IMG_1705.JPG
    IMG_1705.JPG
    KB 76.8 · צפיות: 159
מה גובה ומה משקל הגוף שלך?

גם איזו תמונה היא האחרי והלפני? אם אתה עושה חיטוב כרגע אז אל. אין עליך כמעט מסה. והמשקלים שלך נמוכים (היחס בינהם בסדר אבל.. הבנץ' שלך פרופורציונאלי לשאר ההרמות)

• פותח/ת השרשור
מה גובה ומה משקל הגוף שלך?

גם איזו תמונה היא האחרי והלפני? אם אתה עושה חיטוב כרגע אז אל. אין עליך כמעט מסה. והמשקלים שלך נמוכים (היחס בינהם בסדר אבל.. הבנץ' שלך פרופורציונאלי לשאר ההרמות)
זה אותו הזמן, צילמתי 2.
179, 70.
מסה.

סיימת ss עם המשקלים האלה? תמשיך ss...

לפי דעתי התוכנית טובה רק כל אימון לעשות ראשונים את התרגילים המורכבים ל5 חזרות ולנסות להתקדם בהם

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי התוכנית טובה רק כל אימון לעשות ראשונים את התרגילים המורכבים ל5 חזרות ולנסות להתקדם בהם
האמת שאני מתחיל קודם עם הרגליים בגלל המורכבים, הדדליפט גם לפני הleg curl ושיניתי את הסדר בגב קצת, לא ממש מעודכן.

לפי התמונה - נראה שהחזה בפיגור?[/QUOTE]
בפיגור ביחס למה? לשאר הגוף? התשובה היא לא.

בכל מקרה עם משקלים כאלה אין לך מה לחפש בפיצולים. חזור חזרה לתכנית כוח תתחזק תעלה את משקלי העבודה שלך ואח״כ ניתן יהיה לבצע תכנית פיצולים. במשקלי העבודה הנוכחיים שלך פיצולים הם חסרי תועלת

• פותח/ת השרשור
לפי התמונה - נראה שהחזה בפיגור?
בפיגור ביחס למה? לשאר הגוף? התשובה היא לא.

בכל מקרה עם משקלים כאלה אין לך מה לחפש בפיצולים. חזור חזרה לתכנית כוח תתחזק תעלה את משקלי העבודה שלך ואח״כ ניתן יהיה לבצע תכנית פיצולים. במשקלי העבודה הנוכחיים שלך פיצולים הם חסרי תועלת[/QUOTE]
הבנתי, אעלה קצת ל150 בדדליפט ואחזור לAB.
כמה א״ש לדעתך?

אין מספר מסויים. אתה צריך לעלות לא רק בדדליפט אלא בכל תרגילי הבסיס. קח לך תוכנית כוח (ss או מדקאו) תמצה אותה,כלומר תרגיש שאתה לא מסוגל להתקדם יותר ורק אח״כ תלך לפיצולים. זה אמור לקחת לך כמה חודשים טובים.

לגבי א״ש הוא נראה לי נמוך אבל אני ממש לא מומחה בנושא

• פותח/ת השרשור
אין מספר מסויים. אתה צריך לעלות לא רק בדדליפט אלא בכל תרגילי הבסיס. קח לך תוכנית כוח (ss או מדקאו) תמצה אותה,כלומר תרגיש שאתה לא מסוגל להתקדם יותר ורק אח״כ תלך לפיצולים. זה אמור לקחת לך כמה חודשים טובים.

לגבי א״ש הוא נראה לי נמוך אבל אני ממש לא מומחה בנושא
כן ברור שבהכל, הכל יעלה ביחס כמו שהדדליפט יעלה, בגלל זה ציינתי רק אותו.

Back
למעלה תחתית