הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר פרופורציה בחזה

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני מתאמן fbw ושמתי לב שחזה שמאל יותר מפותח וגדול מימין , והבנתי שאם אני אעשה לחיצת חזה עם דאמבלים זה יאזן בניהם אז אני אני עושה לחיצת חזה עם דאמבלים לוותר על לחיצת חזה עם מוט, או לעשות את זה בנוסף?

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול לענות, מחר אני הולך למכון ואני צריך לדעת מה לעשות?

תגוון פשוט בתוכניות, אם אתה עושה בתכנית מסויימת לחיצה במוט בלי שיפוע תעשה בשיפוע חיובי בדאמבלים ובתכנית אחרת תעשה לחיצה במוט בשיפוע חיובי ולחיצה בדאמבלים בלי שיפוע.

• פותח/ת השרשור
תגוון פשוט בתוכניות, אם אתה עושה בתכנית מסויימת לחיצה במוט בלי שיפוע תעשה בשיפוע חיובי בדאמבלים ובתכנית אחרת תעשה לחיצה במוט בשיפוע חיובי ולחיצה בדאמבלים בלי שיפוע.
אני ועשה תכנית fbw אז לגוון ולעשות לפעמים לחיצה עם דאמבלים ולפעמים עם מוט אבל לא לעשות את שניהם באותו יום?

אני ועשה תכנית fbw אז לגוון ולעשות לפעמים לחיצה עם דאמבלים ולפעמים עם מוט אבל לא לעשות את שניהם באותו יום?
אתה עושה רק תרגיל אחד לחזה בFBW באימון ?

• פותח/ת השרשור
אז אם יש ממש חוסר פרופורציה תעשה לחיצת חזה עם דאמבלים במקום, זה אמור לסדר את זה לאט לאט
יש לי טיפ הלא שמים לב ממש, אבל אני אגוון ולעמים אעשה עם מוט ולפעמים עם דאמבלים, תודה על העזרה!

דאמבלים יעזור בסיפור הזה... מפעיל כל צד בניפרד... כאשר אתה עובד עם מוט הכוח המופעל בא משניי צידי הזרועות.... כאשר אתה מפריד כל חלק מקבל דגש למשקל שאתה מרים!

• פותח/ת השרשור
דאמבלים יעזור בסיפור הזה... מפעיל כל צד בניפרד... כאשר אתה עובד עם מוט הכוח המופעל בא משניי צידי הזרועות.... כאשר אתה מפריד כל חלק מקבל דגש למשקל שאתה מרים!
השאלה שלי הייתה אם להחליף במקום המוט ולגוון כל אימון משהו אחר או לעשות בנוסף למוט?

Back
למעלה תחתית