עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ועשה תכנית fbw אז לגוון ולעשות לפעמים לחיצה עם דאמבלים ולפעמים עם מוט אבל לא לעשות את שניהם באותו יום?תגוון פשוט בתוכניות, אם אתה עושה בתכנית מסויימת לחיצה במוט בלי שיפוע תעשה בשיפוע חיובי בדאמבלים ובתכנית אחרת תעשה לחיצה במוט בשיפוע חיובי ולחיצה בדאמבלים בלי שיפוע.
אתה עושה רק תרגיל אחד לחזה בFBW באימון ?אני ועשה תכנית fbw אז לגוון ולעשות לפעמים לחיצה עם דאמבלים ולפעמים עם מוט אבל לא לעשות את שניהם באותו יום?
כן לחיצת חזה עם מוטאתה עושה רק תרגיל אחד לחזה בFBW באימון ?
אז אם יש ממש חוסר פרופורציה תעשה לחיצת חזה עם דאמבלים במקום, זה אמור לסדר את זה לאט לאטכן לחיצת חזה עם מוט
יש לי טיפ הלא שמים לב ממש, אבל אני אגוון ולעמים אעשה עם מוט ולפעמים עם דאמבלים, תודה על העזרה!אז אם יש ממש חוסר פרופורציה תעשה לחיצת חזה עם דאמבלים במקום, זה אמור לסדר את זה לאט לאט
השאלה שלי הייתה אם להחליף במקום המוט ולגוון כל אימון משהו אחר או לעשות בנוסף למוט?דאמבלים יעזור בסיפור הזה... מפעיל כל צד בניפרד... כאשר אתה עובד עם מוט הכוח המופעל בא משניי צידי הזרועות.... כאשר אתה מפריד כל חלק מקבל דגש למשקל שאתה מרים!