אפר להבין למה ה-דולר נחסם פה

הוא קיבל השעיה ל-24 שעות על צבירת נקודות

• פותח/ת השרשור
הוא קיבל השעיה ל-24 שעות על צבירת נקודות

איזה נקודות? שאושר וחבריו נותנים? יש להם פה כנופיה שיכולה לתת לכולם יחד נקודות מה זה השטויות האלו הוא לא עבר על חוקי הפורום השתגעתם לגמריי

• פותח/ת השרשור
על התנהגות לא הולמת בפורום
חלק מהתגובות שלו נמחקו לכן אתה אולי לא יודע בידיוק מה הוא אמר

אני יודע בדיוק מה נמחק , לא ראיתי התנהגות לא הולמת.

אפשר ציטוטים והסברים מה נחשב כהתנהגות לא הולמת בבקשה.
אני רוצה לדעת להבא

אני לא אביא ציטוטים כי זה יהיה פשוט לצטט כמעט לחלוטין את כל ההודעות שנמחקו, אבל אני אסכם בזה שהיו שם הרבה מאוד תקיפות אישיות והתנצחויות אישיות

• פותח/ת השרשור
אני לא אביא ציטוטים כי זה יהיה פשוט לצטט כמעט לחלוטין את כל ההודעות שנמחקו, אבל אני אסכם בזה שהיו שם הרבה מאוד תקיפות אישיות והתנצחויות אישיות

רגע והדיגי הזה תוקף אותי אישית זה בסדר? איפה האזהרות שלו??

• פותח/ת השרשור
ראיתי את ההודעות של הדולר לא הבנתי על מה הזהירו אותו עדיין אם הוא רק מגיב למה שנכתב ולא ממציא האשמות
אשמח אם תכוון אותי

הוא נימק , הוא הראה לו את הטעויות שלו
הדבר היחיד שראיתי שאולי יגרור אזהרה זה זה שהוא כתב לו שהוא למד במכללה לדיג׳י אז אוקי , אבל השעיה? נו באמת...
אם הוא מושעה אז גם אני וגם הדיג׳י צריכים להיות מושעים ל24 שעות.

"ה"אמת" שלך היא לא יותר מאסופה של שקרים ואי אמיתות מתועבים, נאלחים ודוחים שאין בינם לבין המציאות שום קשר."

"עוד דוגמא מעולה לתרבות השקר והניצול המאפיינת אותך ואנשים משכמותך."

אלה רק דוגמאות, אבל כל הרעיון הוא שיש דרך לדבר, גם אם הוא לא מסכים עם הדעה של אחרים

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה במה שנכתב? אני עדיין לא מבין.

אם הוא היה רושם ׳תשמע אחי אתה שקרן׳
זה יותר טוב?

אם מישהו משקר, מותר בפורום להצביע לו ל זה שהוא משקר, מה זה משנה אם כותבים את זה בשפה עממית או בשפה גבוהה.
נראה לי שרק בגלל שהוא התבטא כמו שפטל נתתם לו אזהרות אבל אני עדיין לא מבין איפה הבעיה פה חוץ מרמת הכתיבה שהדברים נכתבו.

ראיתי דברים הרבה יותר גרועים בפורום מאז שהגעתם שעברו בשתיקה.
השאלה שלי למה פה כן ושם לא? ואם באמת ההתבטאות הזאת גוררת אזהרות
סהכ גם להתווכח מותר ותרבות דיון לא חסרה פה.

אשמח לעוד דעה ממנהלים ותיקים
@SmokingSnake @MikeRozner

זה יותר טוב?

אם מישהו משקר, מותר בפורום להצביע לו ל זה שהוא משקר, מה זה משנה אם כותבים את זה בשפה עממית או בשפה גבוהה.
נראה לי שרק בגלל שהוא התבטא כמו שפטל נתתם לו אזהרות אבל אני עדיין לא מבין איפה הבעיה פה חוץ מרמת הכתיבה שהדברים נכתבו.

מסכים איתך שיש מקום לדיון, אבל מה שנהיה שם זה כבר לא דיון, רק קרב העלבות
ולמען האמת גם לא ראיתי על מה הוא דיבר שהוא כל כך שקרן, ולהתייחס לכל מילה שיוצאת לו מהפה כשקר מתועב, או הניצול שהוא מדבר עליו
צורת הכתיבה שלו בפני עצמה היא לא הסיבה להשעיה, אבל זה בהחלט לא תרם

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך שיש מקום לדיון, אבל מה שנהיה שם זה כבר לא דיון, רק קרב העלבות
ולמען האמת גם לא ראיתי על מה הוא דיבר שהוא כל כך שקרן, ולהתייחס לכל מילה שיוצאת לו מהפה כשקר מתועב, או הניצול שהוא מדבר עליו
צורת הכתיבה שלו בפני עצמה היא לא הסיבה להשעיה, אבל זה בהחלט לא תרם

לא ראיתי כי לא נתת צ׳אנס לכותב, חוצמזה לא ידעתי שחייבים לתרום למשהו אחרת אתה מושעה.
לא הייתה פה קללה אחרת , רק ויכוח, נכון הויכוח היה לגופו של אדם אבל זה שהתחיל אותן היה דיג׳י סקיי ולא הדולר.
הדולר היה המגיב , זה כמו שיעלו פה נושא שחבל שהנאצים לא ניצחו והרגו את כל היהודים , אז בגלל חופש הביטוי נשאיר את הנושא אבל המחוק את כל אלו שיקללו את פותח הנושא.

לא ראיתי כי לא נתת צ׳אנס לכותב, חוצמזה לא ידעתי שחייבים לתרום למשהו אחרת אתה מושעה.
לא הייתה פה קללה אחרת , רק ויכוח, נכון הויכוח היה לגופו של אדם אבל זה שהתחיל אותן היה דיג׳י סקיי ולא הדולר.
הדולר היה המגיב , זה כמו שיעלו פה נושא שחבל שהנאצים לא ניצחו והרגו את כל היהודים , אז בגלל חופש הביטוי נשאיר את הנושא אבל המחוק את כל אלו שיקללו את פותח הנושא.
אתה מסתכל על זה בצורה מאוד נקודתית
אבל הנקודה היא ששניהם התנהגו לא בסדר ושניהם קיבלו אזהרות שוות לחלוטין
הדולר קיבל לאחר מכן עוד אזהרה ולכן אוטומטית הוא קיבל השעיה ל-24 שעות, אלה החוקים, לא שום דבר אישי

זה יותר טוב?

אתה באמת מתייג אותי בגנון הזה? גם אני הייתי חוסם אותו, למען האמת הייתי נותן שם אזהרה כמעט לכל המשתתפים, אפשר לחשוב שהחיים שלכם תלויים בדיון טיפשי הזה, קרב אגו מיותר.

• פותח/ת השרשור
אתה באמת מתייג אותי בגנון הזה? גם אני הייתי חוסם אותו, למען האמת הייתי נותן שם אזהרה כמעט לכל המשתתפים, אפשר לחשוב שהחיים שלכם תלויים בדיון טיפשי הזה, קרב אגו מיותר.

זכורים לי כמה קרבות כאלו שלך ... יותר בוטה וללא שום אזהרה או באן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית