נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
לא יכול, יש לי לפטופ של העבודה ומעבר אליו אין לי עוד מחשב אישי בביתאז אולי שווה לך לנסות שוב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יכול, יש לי לפטופ של העבודה ומעבר אליו אין לי עוד מחשב אישי בביתאז אולי שווה לך לנסות שוב?
גם לא דואל בוט?לא יכול, יש לי לפטופ של העבודה ומעבר אליו אין לי עוד מחשב אישי בבית
10 אחרי שמנטרלים אם כל הרוגלות של מיקרוסופטסליחה על התפרצות לדיון... איזה מערכת יותר יציבה לפי דעתכם W10 או W7?
וינדוס 7 מתקרבת ל end of life ככה שלא הייתי מתקין אותה.סליחה על התפרצות לדיון... איזה מערכת יותר יציבה לפי דעתכם W10 או W7?
א. לא הייתי עושה בחיים דואל בוט (הפעם האחרונה שהיה לי את זה, היה נורטון קומנדר ב msdos ביחד עם win95)גם לא דואל בוט?
10 אחרי שמנטרלים אם כל הרוגלות של מיקרוסופט
מותר להיות חטטן ולשאול באיזה תחום אתה עובד?א. לא הייתי עושה בחיים דואל בוט (הפעם האחרונה שהיה לי את זה, היה נורטון קומנדר ב msdos ביחד עם win95)
ב. למרות הרשאות האדמין שיש לי על המחשב והקומבינות עם מחלקת IT , אם הייתי עושה משהו כזה סביר להניח שה IT הגלובלי היה נועל לי את המחשב והייתי מקבל נזיפה מאיזה אמריקאי 😃
כי דואל בוט לא נותן בעצם כלום.. סתם סלטמותר להיות חטטן ולשאול באיזה תחום אתה עובד?
ומתוך סקרנות, למה לא דואל בוט?
וינדוס 7 מתקרבת ל end of life ככה שלא הייתי מתקין אותה.
אבל sp1 נחשבת יציבה וטובה.
אה זה פשוט נותן לנסות קצת את הממשקכי דואל בוט לא נותן בעצם כלום.. סתם סלט
עובד בחברת הייטק שעוסקת בתחום המכשור הרפואי.
איש סיסטם בתפקיד ועובד בעיקר עם שרתי ווב מבוססים מיקרוסופט ועובד עם AWS (ענן של אמזון)
אני בתחום כבר עשר שנים אז הניסיון הוא מה שחשוב בתחום ה ITאה זה פשוט נותן לנסות קצת את הממשק
אפשר לשאול מה למדת או איך הגעת לזה?
וינדוס 10 עובדת הרבה יותר טוב מבחינת ביצועי מעבד, היא נותנת זמן מעבד לכל תהליך באופן הרבה יותר חכם, יש ניתוח התנהגותי לכל תהליך מאחורי הקלעים, והזמן CPU מתקבל באופן חכם, מעבר לכך הממשק הרבה יותר נוח מכל גרסה של לינוקס, או לפחות כל גרסה שראיתי.לא ניסיתי עדיין אחריםצאבל האובונטו עובד הרבה יותר טוב מווינדוס 10 או
ה-bash של וינדוס לא תומך בכל האלמנטים, גישות לזכרון משותף ו-sockets בכלל לא ממומשים בספריות, מעבר לכך הסיגנלים לא עובדים טוב כמו ctrl+z שאמור להשהות תהליך שרץ ברקע כבר לא נתמך יותר.הייתי מעדיף וינדוס 10 שאגב הכניסו בעדכון האחרון שלה תמיכה מלאה ב bash
וינדוס 10 הגרסה הכי טובה שיצאה למיקרוסופט ללא ספק בכללסליחה על התפרצות לדיון... איזה מערכת יותר יציבה לפי דעתכם W10 או W7?
הופה מי זה פה התחיל לכתוב קוד 🤩וינדוס 10 עובדת הרבה יותר טוב מבחינת ביצועי מעבד, היא נותנת זמן מעבד לכל תהליך באופן הרבה יותר חכם, יש ניתוח התנהגותי לכל תהליך מאחורי הקלעים, והזמן CPU מתקבל באופן חכם, מעבר לכך הממשק הרבה יותר נוח מכל גרסה של לינוקס, או לפחות כל גרסה שראיתי.
ה-bash של וינדוס לא תומך בכל האלמנטים, גישות לזכרון משותף ו-sockets בכלל לא ממומשים בספריות, מעבר לכך הסיגנלים לא עובדים טוב כמו ctrl+z שאמור להשהות תהליך שרץ ברקע כבר לא נתמך יותר.
וינדוס 10 הגרסה הכי טובה שיצאה למיקרוסופט ללא ספק בכלל
😃הופה מי זה פה התחיל לכתוב קוד 🤩