הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון ווינדוס 10 דפק את האינטרנט

גם לא דואל בוט?

10 אחרי שמנטרלים אם כל הרוגלות של מיקרוסופט
א. לא הייתי עושה בחיים דואל בוט (הפעם האחרונה שהיה לי את זה, היה נורטון קומנדר ב msdos ביחד עם win95)

ב. למרות הרשאות האדמין שיש לי על המחשב והקומבינות עם מחלקת IT , אם הייתי עושה משהו כזה סביר להניח שה IT הגלובלי היה נועל לי את המחשב והייתי מקבל נזיפה מאיזה אמריקאי 😃

א. לא הייתי עושה בחיים דואל בוט (הפעם האחרונה שהיה לי את זה, היה נורטון קומנדר ב msdos ביחד עם win95)

ב. למרות הרשאות האדמין שיש לי על המחשב והקומבינות עם מחלקת IT , אם הייתי עושה משהו כזה סביר להניח שה IT הגלובלי היה נועל לי את המחשב והייתי מקבל נזיפה מאיזה אמריקאי 😃
מותר להיות חטטן ולשאול באיזה תחום אתה עובד?
ומתוך סקרנות, למה לא דואל בוט?

מותר להיות חטטן ולשאול באיזה תחום אתה עובד?
ומתוך סקרנות, למה לא דואל בוט?
כי דואל בוט לא נותן בעצם כלום.. סתם סלט

עובד בחברת הייטק שעוסקת בתחום המכשור הרפואי.
איש סיסטם בתפקיד ועובד בעיקר עם שרתי ווב מבוססים מיקרוסופט ועובד עם AWS (ענן של אמזון)

וינדוס 7 מתקרבת ל end of life ככה שלא הייתי מתקין אותה.
אבל sp1 נחשבת יציבה וטובה.

זאת הבעיה עם WIN7 שהיא כבר לא נתמכת ע"י מיקרוסופט באופן רשמי.
ולא ניתן כבר להתקין WIN7 עם המעבדים דור 7 של אינטל.

כי דואל בוט לא נותן בעצם כלום.. סתם סלט

עובד בחברת הייטק שעוסקת בתחום המכשור הרפואי.
איש סיסטם בתפקיד ועובד בעיקר עם שרתי ווב מבוססים מיקרוסופט ועובד עם AWS (ענן של אמזון)
אה זה פשוט נותן לנסות קצת את הממשק

אפשר לשאול מה למדת או איך הגעת לזה?

לא ניסיתי עדיין אחריםצאבל האובונטו עובד הרבה יותר טוב מווינדוס 10 או
וינדוס 10 עובדת הרבה יותר טוב מבחינת ביצועי מעבד, היא נותנת זמן מעבד לכל תהליך באופן הרבה יותר חכם, יש ניתוח התנהגותי לכל תהליך מאחורי הקלעים, והזמן CPU מתקבל באופן חכם, מעבר לכך הממשק הרבה יותר נוח מכל גרסה של לינוקס, או לפחות כל גרסה שראיתי.
הייתי מעדיף וינדוס 10 שאגב הכניסו בעדכון האחרון שלה תמיכה מלאה ב bash
ה-bash של וינדוס לא תומך בכל האלמנטים, גישות לזכרון משותף ו-sockets בכלל לא ממומשים בספריות, מעבר לכך הסיגנלים לא עובדים טוב כמו ctrl+z שאמור להשהות תהליך שרץ ברקע כבר לא נתמך יותר.
סליחה על התפרצות לדיון... איזה מערכת יותר יציבה לפי דעתכם W10 או W7?
וינדוס 10 הגרסה הכי טובה שיצאה למיקרוסופט ללא ספק בכלל

וינדוס 10 עובדת הרבה יותר טוב מבחינת ביצועי מעבד, היא נותנת זמן מעבד לכל תהליך באופן הרבה יותר חכם, יש ניתוח התנהגותי לכל תהליך מאחורי הקלעים, והזמן CPU מתקבל באופן חכם, מעבר לכך הממשק הרבה יותר נוח מכל גרסה של לינוקס, או לפחות כל גרסה שראיתי.

ה-bash של וינדוס לא תומך בכל האלמנטים, גישות לזכרון משותף ו-sockets בכלל לא ממומשים בספריות, מעבר לכך הסיגנלים לא עובדים טוב כמו ctrl+z שאמור להשהות תהליך שרץ ברקע כבר לא נתמך יותר.

וינדוס 10 הגרסה הכי טובה שיצאה למיקרוסופט ללא ספק בכלל
הופה מי זה פה התחיל לכתוב קוד 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית