נק' מוניטין:
12
- 124
- 12
לפני שלושה ימים ביצעתי סקוואט כבד עם חגורה ונכשלתי באחת החזרות וזה הצריך ממני להוריד את המוט נמוך למוטות ביטחון ומיד לאחר מכן הרגשתי כאב בצלע תחתונה בצד שמאל. ייתכן שזה בגלל החגורה אך נראה לי שזה בגלל ירידה לא מבוקרת בשילוב עם משקל גבוה מדי שגרמה לפגם טכני. הצלחתי לסיים את האימון כולל הסקוואט עם כאב מציק בצלע אך לא כאב שאי אפשר לשאת. יומיים לאחר מכן (אתמול) הכאב בצלע כבר פחת והיה די שטחי והלכתי להתאמן, לאורך כל האימון שכלל דדליפט חתירות וחזה הרגשתי את הכאב מתעורר (הכי הרבה בדדליפט), אבל סיימתי את האימון בכל זאת. וכשסיימתי הרגשתי כאבים ממש חזקים וגם היום אחרי הלילה אני מרגיש שהכאב רק החמיר. אציין שהכאב מופיע כשאני נוגע שם באיזור ספיציפי, כשאני מנסה לקום מהמיטה ממצב שכיבה, כשאני משתעל וכו׳..
השאלה העיקרית שלי היא האם אפשר להמשיך להתאמן סביב הפציעה ולסבול את הכאבים עד שהמקום יתאחה (ראיתי המלצה של ריפטו בפורום שלו לעטוף את הצלע בתחבושת אלסטית כדי להחזיק את המקום ולהמשיך להתאמן כרגיל). או שאני חייב להוריד משקלים דרסטית/הפסקה מוחלטת מאימונים- דבר שבהחלט ידכא אותי והייתי שמח להימנע ממנו בכל דרך אם זה לא ייצור בעיה בלתי הפיכה והחמרה.
תודה מראש על העזרה.
השאלה העיקרית שלי היא האם אפשר להמשיך להתאמן סביב הפציעה ולסבול את הכאבים עד שהמקום יתאחה (ראיתי המלצה של ריפטו בפורום שלו לעטוף את הצלע בתחבושת אלסטית כדי להחזיק את המקום ולהמשיך להתאמן כרגיל). או שאני חייב להוריד משקלים דרסטית/הפסקה מוחלטת מאימונים- דבר שבהחלט ידכא אותי והייתי שמח להימנע ממנו בכל דרך אם זה לא ייצור בעיה בלתי הפיכה והחמרה.
תודה מראש על העזרה.