הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שוקל לעבור ללינארית של ביל סטאר

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6
אני מתאמן כרגע משהו כמו 5 חודשים בערך בתוכנית FBW, ברור לי שיש לי עוד לאן להתקדם בתוכנית אבל מתחיל לי להשבר קצת ממנה ולכן חשבתי ללכת לכיוון ליניארית או AB, כרגע אני נוטה יותר לכיוון הליניארית אבל יש לי כמה שאלות:
לגבי התרגילי עזר כמו הפשיטת גו והכפיפות בטן האם אפשר לשנות אותם ולשחק איתם או שזה קריטי להשאיר את זה איך שזה?
האם למתאמן יחסית מתחיל התוכנית הזאת תהיה טובה ותראה התקדמות או שזה בזבוז כרגע לעשות את הליניארית?

לדעתי במשקלים האלה הלינארית לא תתאים לך.
1. קפיצות של 2.5 קילו בעיקר בלחיצות יהיו הרבה מדי ואתה תגיע לכשל יחסית מהר
2. ההפרש במשקלים בין הסטים קטן מדי והסך הכל יהיה קשה מדי, כולל הסקווט הקל באמצע.

תמשיך לעבוד במתכונת SS עם התקדמות קטנה יותר במשקלים ואם צריך לחזור על אימון תעשה את זה.
לדעתי עדיף לך נפח גדול יותר

• פותח/ת השרשור
לדעתי במשקלים האלה הלינארית לא תתאים לך.
1. קפיצות של 2.5 קילו בעיקר בלחיצות יהיו הרבה מדי ואתה תגיע לכשל יחסית מהר
2. ההפרש במשקלים בין הסטים קטן מדי והסך הכל יהיה קשה מדי, כולל הסקווט הקל באמצע.

תמשיך לעבוד במתכונת SS עם התקדמות קטנה יותר במשקלים ואם צריך לחזור על אימון תעשה את זה.
לדעתי עדיף לך נפח גדול יותר
Ss עם פלוס קלורי קל של 300 יהיה יעיל? ומה הכוונה ביותר נפח?

• פותח/ת השרשור
בפלוס 300 לא תצליח להתקדם בהתאם להנחיות של ss
בלינארית יש לך רק סט אחד כבד בהשוואה לשלושה ב ss לכן זה פחות נפח
אז במידה ואני עומד על פלוס קלורי של 300 באיזה תוכנית היית ממליץ להמשיך? אולי לעבור לאיזה ab? אני פשוט מרגיש שאני צריך קצת גיוון

אז במידה ואני עומד על פלוס קלורי של 300 באיזה תוכנית היית ממליץ להמשיך? אולי לעבור לאיזה ab? אני פשוט מרגיש שאני צריך קצת גיוון
פלוס קלורי קטן, גיוון זה בדיוק מה שתוקע אותך.
תמשיך עם התוכנית שאתה עובד איתה עכשיו, תתקדם בקפיצות קטנות יותר ורק אחרי שאתה סוגר סטים נקיים ומלאים

אם אתה על 300 אמיתי אין סיבה שלא תתקדם במשקלים האלה, כל עוד אתה יושן מעל 6 שעות בלילה.
צלם טכניקה ותעלה לביקורת ותעלה קלוריות אם התקדמות נעצרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית