נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אמ;לק - ימי הביניים
6:30
6:30
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בום! חיים תכל'ס כהן - אבי תורת האבולוציה, האימון והתזונה.
אחי תתאמן כדי לפתח גוף.אני חושב שהפורום הזה צריך לתת לו קצת כבוד, לא ראיתי ולא אראה את הסרטון אבל הגיידלינס שלו מעולים, כמו לדוגמא מה שראיתי על הלוח כתוב הרבה מים זה טוב לחיטוב, להוריד סוכר לבן ולאכול פחמימות מלאות ולא שטויות ותפריט מסודר זה טיפים מעולים.
גם גנבים תכל'ס אי אפשר להאשים, בכל זאת, צריך כסף.הרבה BroScience אבל אי אפשר להאשים אותו, חייב לשווק משהו.
אני מקווה שאתה צוחק...גם גנבים תכל'ס אי אפשר להאשים, בכל זאת, צריך כסף.
כבוד על מה? איזו תרומה הייתה לו לפורום?אני חושב שהפורום הזה צריך לתת לו קצת כבוד, לא ראיתי ולא אראה את הסרטון אבל הגיידלינס שלו מעולים, כמו לדוגמא מה שראיתי על הלוח כתוב הרבה מים זה טוב לחיטוב, להוריד סוכר לבן ולאכול פחמימות מלאות ולא שטויות ותפריט מסודר זה טיפים מעולים.
אני הצדקתי את הבדיחות המהלכות האלה?אני מקווה שאתה צוחק...
חצי מהיוטיוב מלא בכוכבי פיטנס "טבעיים" אמריקאים שעובדים באותה שיטה של למכור חרטא לאנשים אבל כשישראלי עושה את זה אז זה טאבו.
לפחות עוגיית מזל סינית טעימה, 1-0 לעוגיהאני הצדקתי את הבדיחות המהלכות האלה?
ההבדל הוא שגם חיים כהן משווק את עצמו כ"ד"ר מוטיבציה" ולוקח מחירים מופקעים להרצאות מצחיקות ששוות ערך לעוגיית מזל סינית (למשל: תעבוד קשה ותצליח). זה נטו ניצול של אנשים. יש מצב שזה קורה גם בחו"ל, אם כן אז בכלל אין הבדל.
מה אכפת לך איזה מחירים הוא גובה? אנשים קונים? הוא עשה את שלו. ניצול? אני לא חושב שהוא שולח להם עבריינים בחליפות שחורות לבית שיאיימו עליהם לבוא.אני הצדקתי את הבדיחות המהלכות האלה?
ההבדל הוא שגם חיים כהן משווק את עצמו כ"ד"ר מוטיבציה" ולוקח מחירים מופקעים להרצאות מצחיקות ששוות ערך לעוגיית מזל סינית (למשל: תעבוד קשה ותצליח). זה נטו ניצול של אנשים. יש מצב שזה קורה גם בחו"ל, אם כן אז בכלל אין הבדל.
זה נקרא ניצול. הוא לא עובר על החוק, אבל הוא מנצל את האנשים האלה.מה אכפת לך איזה מחירים הוא גובה? אנשים קונים? הוא עשה את שלו. ניצול? אני לא חושב שהוא שולח להם עבריינים בחליפות שחורות לבית שיאיימו עליהם לבוא.
איך הוא מנצל אותם?זה נקרא ניצול. הוא לא עובר על החוק, אבל הוא מנצל את האנשים האלה.
בתור מאמן ויראלי הוא צריך לקבל כבוד.כבוד על מה? איזו תרומה הייתה לו לפורום?