הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשיבה אבוציונלית

be7.jpg

"סוכר לבן מקפיץ לך את הסוכר לתא, עוצר את ההורמון שגורם לנו לשרוף את השומן"
"האינסולין עולה וגורם לנו להפסיק לשרוף את השומן שבדם. סליחה שבתאים"

4:30

אני חושב שהפורום הזה צריך לתת לו קצת כבוד, לא ראיתי ולא אראה את הסרטון אבל הגיידלינס שלו מעולים, כמו לדוגמא מה שראיתי על הלוח כתוב הרבה מים זה טוב לחיטוב, להוריד סוכר לבן ולאכול פחמימות מלאות ולא שטויות ותפריט מסודר זה טיפים מעולים.

אני חושב שהפורום הזה צריך לתת לו קצת כבוד, לא ראיתי ולא אראה את הסרטון אבל הגיידלינס שלו מעולים, כמו לדוגמא מה שראיתי על הלוח כתוב הרבה מים זה טוב לחיטוב, להוריד סוכר לבן ולאכול פחמימות מלאות ולא שטויות ותפריט מסודר זה טיפים מעולים.
אחי תתאמן כדי לפתח גוף.

בברכה, ד"ר ל:פיתוח גוף, תזונה, מוטיבציה, דונלד טארמפ, אבולוציה ושקנאים.

איך הגיידליינס?

גם גנבים תכל'ס אי אפשר להאשים, בכל זאת, צריך כסף.
אני מקווה שאתה צוחק...

חצי מהיוטיוב מלא בכוכבי פיטנס "טבעיים" אמריקאים שעובדים באותה שיטה של למכור חרטא לאנשים אבל כשישראלי עושה את זה אז זה טאבו.

כבוד על מה? איזו תרומה הייתה לו לפורום?

אני מקווה שאתה צוחק...

חצי מהיוטיוב מלא בכוכבי פיטנס "טבעיים" אמריקאים שעובדים באותה שיטה של למכור חרטא לאנשים אבל כשישראלי עושה את זה אז זה טאבו.
אני הצדקתי את הבדיחות המהלכות האלה?
ההבדל הוא שגם חיים כהן משווק את עצמו כ"ד"ר מוטיבציה" ולוקח מחירים מופקעים להרצאות מצחיקות ששוות ערך לעוגיית מזל סינית (למשל: תעבוד קשה ותצליח). זה נטו ניצול של אנשים. יש מצב שזה קורה גם בחו"ל, אם כן אז בכלל אין הבדל.

ההבדל הוא שגם חיים כהן משווק את עצמו כ"ד"ר מוטיבציה" ולוקח מחירים מופקעים להרצאות מצחיקות ששוות ערך לעוגיית מזל סינית (למשל: תעבוד קשה ותצליח). זה נטו ניצול של אנשים. יש מצב שזה קורה גם בחו"ל, אם כן אז בכלל אין הבדל.
לפחות עוגיית מזל סינית טעימה, 1-0 לעוגיה

מה אכפת לך איזה מחירים הוא גובה? אנשים קונים? הוא עשה את שלו. ניצול? אני לא חושב שהוא שולח להם עבריינים בחליפות שחורות לבית שיאיימו עליהם לבוא.

מה אכפת לך איזה מחירים הוא גובה? אנשים קונים? הוא עשה את שלו. ניצול? אני לא חושב שהוא שולח להם עבריינים בחליפות שחורות לבית שיאיימו עליהם לבוא.
זה נקרא ניצול. הוא לא עובר על החוק, אבל הוא מנצל את האנשים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית