הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי סייקל!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
שלום לכולם,

קודם כל רוצה לומר תודה לתמיכה כאן בפורום קיבלתי המון המון מידע על הטעויות שעשיתי ומקווה שאחרים תמיד לומדים.

במיוחד תודה ענקית לדניאל ברק! @Daniel Barack

אז ככה, אני לא הולך לפרט הכל, בכללי יצאתי מבלאסט של קרוז לפני כחצי שנה, לא ביצעתי כוריגון כמו שצריך במהלך כל הבלאסט אנד קרוז, בפי סי טי ביצעתי אבל אני חושב שזה לא הספיק, אבל גם הייתי חולה ונפצעתי במהלך הפי סי טי ככה שלא יכלתי להתאמן ותאמת גם לא יכלתי לאכול, חייתי על מרק, לא אפרט, בכללי ירדתי חצי ממה שהייתי ועליתי בשומן במקביל.

ההורמונים לא היו מאוזנים, לבסוף אני חושב שלא סיפקתי מספיק כוריגון לסיום הסייקל כדי לאושש את עצמי וגם הרמות פרולקטין היו גבוהות וסידרתי את זה עכשיו ועכשיו הגוף מתחיל לזוז לאט לאט ולהתאושש..

כעיקרון אני מרגיש שאני לכיוון 50-60 אחוז מאושש, עדיין זז ברמות של צב, אבל לא כמו בהתחלה(לפני כמה חודשים שחזרתי) שהתאמנתי כמו שצריך ואכלתי מדוייק והגוף בקושי הגיב.

לדיון עצמו, דיברנו כאן רבות על זיכרון שריר בסייקל, לא בסייקל, בכל מקרה אני שוקל לעשות סייקל(הפעם לא בלאסט אנד קרוז) ואני יודע שאני לא מאה אחוז מאושש אך אני רוצה להחזיר את עצמי לפלוס מינוס אפילו חצי או שלוש תרבע ממה שהייתי, לכן אני שוקל לעשות סייקל עדין של טסט אננתת+ אנאבר, שיערך חודשיים גג חודשיים וחצי לאחר מכן אני מתכוון לצאת לפגרת שימור כללי ולתת לגוף מנוחה.

כמה שאלות שאשמח לעזרתכם:

1. מכיוון שהגוף שלי לא התאושש 100 אחוז עדיין ואני מתכוון להיכנס לסייקל עדין, אנאבר וטסט יחסית לא אמור להכביד על המערכת עצמה לא? אנאבר חלש מאוד, וכן טסט משבית את הציר.

2. מה הייתם ממליצים לי לשלב במהלך הסייקל, כלומיד? ארימידקס?

3. מכיוון שהגוף עדיין לא מאה אחוז מאושש(כמו שאמרתי 50-60 אחוז), האם להכניס כוריגון כבר בשבוע הראשון? או בשבוע השני? איזה כמות הייתם ממליצים לכוריגון שבועית?

4. מכיוון שאני רוצה לצאת יחסית לפגרה לאחר הסייקל העדין הזה מסייקלים, אני רוצה להתאושש ממנו כמה שיותר מהר ויחסית לשמר פלוס מינוס, לכן אני מתכנן לקחת טריפ. לקחתי בעבר לפני כמה שנים כשהייתי מושבת לאחר תחרות(שילוב של טרנים והכל) ואושש אותי פלאים לאחר חודש הכל חזר לנורמה.
קצת שכחתי מה הפרוטקול של טריפטורלין, מתי לקחת בפי סי טי?
אם עושים טריפ, צריך לעשות כלומיד+נולבה? או רק אחד מהם? מה הכמויות? מה ההמלצה שלכם?

5. טודקה יש טעם בכלל? יש לי עלי כעיקרון.

6. הסייקל הולך להיות משהו כמו חודשיים וחצי, חודש ושבוע(או שבועיים) מסה עדינה, ואז לאחר מכן חיטובון ויציאה מהסייקל.
יש לי רקורדים בסייקלים קודמים התיכנון שלי הוא כזה:
1-5/6 אנאבר 0.8 כפול משקל גוף.
1-10 טסט אננתת או 750 או 1000(כפי שאמרתי יש לי רקורד בסייקלים).

לגבי האנאבר, אני רוצה לתת בוסט בתחילת הסייקל לצבירת עדינה של מסה, כי החלק השני של הסייקל יהיה רק טסט ויהיה חיטוב( כמובן שקלן ישולב).
האם הייתם ממליצים לשלב גם בסוף הסייקל אנאבר שיתן בוסט לכוח קצת בחיטוב למשל:
1-5 אנאבר

7-10 אנאבר

7. לא מזמן התחלתי לקחת ריטלין, פצצה של דבר, לפי הפורום פה הבנתי שעם קלן אין בעיה, אך עם קפאין יש נכון? בסייקל בכללי אין בעיה עם ריטלין נכון?

אשמח לתשובות רציניות, כן אני די החלטתי ללכת על סייקל עדין, ואני יודע שרוב האנשים יגידו תן לגוף לנוח וזהו, אך ההחלטה שלי לעשות זאת, ואשמח לשמוע מהמומחים כאן איך לעשות זאת על מנת באמת להתאושש כמה שיותר מהר לאחר מכן.

בכל מקרה תודה לכולם,

אשמח לתשובות רציניות ולא של טרולים 😃

1. מכיוון שהגוף שלי לא התאושש 100 אחוז עדיין ואני מתכוון להיכנס לסייקל עדין, אנאבר וטסט יחסית לא אמור להכביד על המערכת עצמה לא? אנאבר חלש מאוד, וכן טסט משבית את הציר.
מאחר שאני מכיר את ההיסטוריה שלך, ובנוסף לפרוטוקולים והסייקלים שעברת, אומר כך - כמעט לא משנה איזה סייקל תבצע, אתה תצטרך, במצבך, לקחת טריפטורלין טרם ה-PCT. כל דבר אחר יקשה עד מאוד על ההתאוששות
2. מה הייתם ממליצים לי לשלב במהלך הסייקל, כלומיד? ארימידקס?
רק כוריגון

3. מכיוון שהגוף עדיין לא מאה אחוז מאושש(כמו שאמרתי 50-60 אחוז), האם להכניס כוריגון כבר בשבוע הראשון? או בשבוע השני? איזה כמות הייתם ממליצים לכוריגון שבועית?
במצבך, אפשרי וכדאי. 1,000iu (במקום 500) משבוע השני ועד כשבוע לפני תחילת ה-PCT

4. מכיוון שאני רוצה לצאת יחסית לפגרה לאחר הסייקל העדין הזה מסייקלים, אני רוצה להתאושש ממנו כמה שיותר מהר ויחסית לשמר פלוס מינוס, לכן אני מתכנן לקחת טריפ. לקחתי בעבר לפני כמה שנים כשהייתי מושבת לאחר תחרות(שילוב של טרנים והכל) ואושש אותי פלאים לאחר חודש הכל חזר לנורמה.
קצת שכחתי מה הפרוטקול של טריפטורלין, מתי לקחת בפי סי טי?
אם עושים טריפ, צריך לעשות כלומיד+נולבה? או רק אחד מהם? מה הכמויות? מה ההמלצה שלכם?
לוקחים טריפ' כאשר רמות הטסט נמצאות בבסיס ויתר החומרים גם. לאחר לקיחת הטריפ' במינון 0.1מ"ג מחכים יומיים ואז מתחילים PCT בפרוטוקול הסטנדרטי

עם אנאבר גם כדאי.

6. הסייקל הולך להיות משהו כמו חודשיים וחצי, חודש ושבוע(או שבועיים) מסה עדינה, ואז לאחר מכן חיטובון ויציאה מהסייקל.
יש לי רקורדים בסייקלים קודמים התיכנון שלי הוא כזה:
1-5/6 אנאבר 0.8 כפול משקל גוף.
1-10 טסט אננתת או 750 או 1000(כפי שאמרתי יש לי רקורד בסייקלים).

לגבי האנאבר, אני רוצה לתת בוסט בתחילת הסייקל לצבירת עדינה של מסה, כי החלק השני של הסייקל יהיה רק טסט ויהיה חיטוב( כמובן שקלן ישולב).
האם הייתם ממליצים לשלב גם בסוף הסייקל אנאבר שיתן בוסט לכוח קצת בחיטוב למשל:
1-5 אנאבר

7-10 אנאבר
לא חושב שיש סיבה לקחת אנאבר במאסה. גם אם אתה מחפש כמה שפחות השבתת ציר. קח DHT חזק אחר כמו סופרדרול או מתיל סטנבולון.

7. לא מזמן התחלתי לקחת ריטלין, פצצה של דבר, לפי הפורום פה הבנתי שעם קלן אין בעיה, אך עם קפאין יש נכון? בסייקל בכללי אין בעיה עם ריטלין נכון?
ריטלין וקלן קצת מתנגשים. פשוט אל תעמיס על מערכת העצבים המרכזית ואל תיקח קלן על עוד אתה על ריטלין. אגב קיטלין די סותם תיאבון,קח בחשבון שבמאסה זה לא אידיאלי

• פותח/ת השרשור
היי דניאל תודה על התשובה!!!

הממ כעיקרון הסייקל לא מסה מסה, סה"כ רוצה לחזור פלוס מינוס לשייפ, התיכנון שדי חשבתי עליו הוא חודש מאסה יחסית נקייה, דגש על אירובי מתון ועליית קלוריות לאט לאט, ואז עוד חודש וחצי של קאט באחוזים שומן.

סופרדרול, או מתי סטנבולון לא יפוצצו אותי בנוזלים? לא יעלו לי עצבים? 😃

וואלה לפי מה שקראתי פה לא חשבתי שריטלין וקלן כאלה בעייתים, יותר הקפאין בעייתי איתו שמעתי...

התיאבון עם ריטלין אצלי נשאר ככה שהכל בסדר 😃

כעיקרון הסייקל הזה להחזיר את עצמי חזרה קצת לשייפ, לא מחפש חומרים כבדים... מתלבט אם לקחת בהתחלה באמת קצת דיבול/ את הדברים שאמרת, או אפילו שאנאבר מספיק ורק טסט... או לשלב כדורים בהתחלה ובסוף, כי אני רוצה גם קאט יפה.

סופר או M-sten הם אוראלים מנגזרות DHT ואינם מאופיינים בהעלאת אסטרוגן כך שספיחת נוזלים משמעותית לא תהיה
עצבים זה סובייקטיבי, זה בעיקר נתון לאיזה מן אדם אתה וגם השפעת גורמים אנדרוגניים באופן כללי
איך שלא תתאר את זה, סייקל הזרת שייפ "בקטנה" "בגדולה" ב"לא יודע מה" - מה שהמלצתי עדיין תקף. אנאבר לא מתאים ויהיה בזבוז של ממש. זה טסט + אוראלי מתאים. כל התזונה ומה שמסביב יעזרו כמובן ואתה תראה תוצאות טובות שאליהן אתה מקווה

• פותח/ת השרשור
טוב התחלתי כבר היום.

הסייקל לפי המלצת דניאל האלוף:

1-10 שבועות טסט אננתת 750 מ"ג
33 ימים סופרדרול 3 כדורים ביום.
1 גרם טודקה ביום במהלך הסופרדרול.

מטרה חודש מסה(בעיקר החזרת מסת השריר שאיבדתי ויש לי זיכרון של כמה שנים טובות וכמה סייקלים טובים) לאחר מכן חודש וחצי חיטוב.

מתחיל עם 500 קלוריות מעל הגירעון, בגלל שאני לא אחוזי שומן גבוהים אבל לא נמוכים אז אני אבצע אירובי גם במהלך המסה(גם ככה לא מחפש מסה מטורפת). אירובי 4-5 פעמים בשבוע 20 דק.

מישהו פה ניסה כבר סופרדרול? יש בעיה של צרבות או משהו? לא שעוד חוויתי...מקווה לא לחוות חח..

אגב ריטלין, עם טסט וסופרדרול אין בעיה נכון?
אגב חומרים של זנקו!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית