הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פאק בכתפיים \ שכמות

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
שלום
יש לי איזה בעיה של חוסר איזון בכתפיים\שכמות, אני צריך עזרה לגבי איך לסדר את זה.
הכל התחיל (נראה לי) כשהרמתי את הבת דודה שלי הקטנה למעלה והרגשתי מין קליק בכתף שמאל.
לאחר כמה ימים שטפתי כלים והרגתי דקירות ממש בשכמה השמאלית, אני גם יושב הרבה על המחשב אז אולי זה קשור לגב.
בכל מקרה התחלתי לעשות הפסקות מהמחשב וזה קצת נרגע מבחינת הכאבים, אבל עדין משהו עקום, אם עומדים מולי רואים שעצמות הבריח לא מאוזנות, כאילו צד שמאל גבוה יותר מצד ימין, בנוסף כשאני נשכב לעשות בנץ' ומנסה להכניס כתפיים פנימה כדי לכווץ את הגב, לא משנה כמה אני מנסה, כשאני באמצע הבנץ' אני שם לב שצד שמאל גבוה יותר מצד ימין, וזה לא עניין של דומיננטיות כי אני ימני.
הייתי רוצה לדעת אם יש מישהו מומלץ לכאבים כאלה בצפון? מעדיף פרטי כי התורים בקופ"ח הזויים...
בנוסף, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? מתיחות \ FOAM ROLLER משהו בסגנון?
ושאלה אחרונה, האם כדאי ללכת למסאג'יסט 'רגיל' או שהוא יכול לעשות יותר נזק מתועלת?
תודה!!

סקוואט אתה עושה? יכול להיות שיש לך סקוליאוסיס או/גם רגל אחת ארוכה מהשניה וזה משפיע על השרירים בגב כי הצד של הארוכה בעומס יותר.

יכול להיות עוד דברים פחות נפוצים אבל ע"פ התיאור הכללי זה מאוד מזכיר את מה שכתבתי. כמובן שעדיף שתאובחן ע"י פזיוטרפיסט או בעל אחר מקצוע מומחה.

ברגע שהבעיה תאותר יהיה קל/אפשרי יותר לפתור אותה...

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא חשבתי שיש לי את זה, אבל אני אבדוק, תודה !
אני אישית חושב שזה משהו שקשור לכתף, כאילו היא 'זזה' לי, יש לי גם גמישות יתר בכתפיים אם זה קשור...

היי.
במידה וזה משהו חד פעמי כמו שציינת עיסוי יכול לעזור לך ,גם עיסוי עצמי יכול לעזור .
לפעמים בתנועות פתאומיות או הרמת משא כבד הגוף שלנו יכול להכנס לספאזם הגנתי ,שילוב של חוויה לא נעימה והמשך בפעילות מבלי להתייחס לעניין יכול לפעמים להחמיר את הכאבים במקום שיעבור ספונטנית.
לפני שאתה נכנס לתיאוריות או למושגים שקצת קשה להבין מה לעשות איתם כמו סקוליאוסיס או אורך רגליים תנסה פשוט עיסוי או חימום לאזור .
במידה וניסית מספר פעמים וזה לא עוזר אז ממליץ לך להתקדם וללכת לבדיקה אצל פיזיותרפיסט באזור.

פיזיו מעולה בחיפה שרלי נבון 0545588823 , תגיד לו שהופנית ע"י מיכאל הפיזיותרפיסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית