עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעיה היא שזה לא כזה פשוט, אפילו המומחים הגדולים בעניין לא מסכימים לגבי הכל, ולגבי הבסיס יש מידע נגיש מאודאפשר לתמצת עקרונות ביצוע לפוסט לא ארוך, כולל הפניות ותמונות אם צריך.
אם המנהל מבין את העקרונות של כל "שיטה" (ויש פה כמה שבלי ספק מבינים), הוא יכול לבור את התבן מן המוץ ולזקק את מה שרלוונטי, גם אם זה לא הדרך "שלו".
אפשר ליצור שרשור שכל תגובה בו תצטרך לקבל אישור מהמנהלים - שאלה ותשובה כאחד.הבעיה היא שזה לא כזה פשוט, אפילו המומחים הגדולים בעניין לא מסכימים לגבי הכל, ולגבי הבסיס יש מידע נגיש מאוד
יכול להיות שיש מקום לפוסט הסבר לגבי התנועות על הבסיס, אבל אני לא חושב שצריך לתת פה לכולם להביע את דעתם, כי זה ייגמר הרבה מאוד וויכוחים לכאן ולכאן
קצת בעייתי, משהו כזה מצריך משהו יותר רציני משרשור נעוץ כי בד"כ משתמשים חדשים לא כל כך מסתכלים על הנעוצים יותר מידיי.
בדדליפט למשל, יש לי הודעה ששמרתי במועדפים שכתבתי פעם למישהו (נלקח מהפורום של ריפ) וככה אני שולח בכל פעם שמישהו מבקש קיו כלשהו לסט אפ.
סרטון - טכניקה דד ליפט
שוב - כשיש שיטה אין מחלוקת - זו השיטה שלי והיא מוגדרת ואין בעיות.הבעיה היא שזה לא כזה פשוט, אפילו המומחים הגדולים בעניין לא מסכימים לגבי הכל
המידע הנגיש הוא מקור הבלאגן - מי שרואה לא מבין לאיזה "אסכולה" - אם בכלל - זה משתייךולגבי הבסיס יש מידע נגיש מאוד
לא חושב שצריך לתת פה לכולם להביע את דעתם, כי זה ייגמר הרבה מאוד וויכוחים לכאן ולכאן
מקובל, תן רק למי שאתה חושב שצריך לתת לכתוב את הבסיס עבור כל "שיטה", ואת העריכות תעשה בעקבות הודעות פרטיות. זה יסנן הרבה מהג'אנק וישאיר דברים שמבוססים על הבנה.אפשר ליצור שרשור שכל תגובה בו תצטרך לקבל אישור מהמנהלים - שאלה ותשובה כאחד.
אבל זה הרבה עבודה שלדעתי לא משלמת ולא תיצור דיונים אלא מעגל "סגור" של מומחים כביכול.