סטיקי "תלוי את מי שואלים"

גיאצ'ו

משתמש פעיל
736
528
נק' מוניטין:
1,439
736
528
מציע סטיקי שיתאר את הדגשים הטכניים בכל "אסכולה" של סקוואט ודדליפט. כולם יוכלו להוסיף מה שהם חושבים ואחד המנהלים יערוך מדי פעם את הפוסט העיקרי. כך יהיה רפרנס ברור למתחילים (ולי).
דעתכם?

אני לא חושב שזה בר עשיה, בגלל שעל איך לבצע את התרגילים יש ספרים שלמים, והרבה אסכולות שונות על איך לבצע את התרגיל, וגם אם כולם ייתנו את חוות הדעת שלהם, זה ייצור מרק לא ברור של עצות, וגם איך שהמנהל יערוך את הפוסט העיקרי, תלוי באיזו אסכולה הוא מאמין

• פותח/ת השרשור
אפשר לתמצת עקרונות ביצוע לפוסט לא ארוך, כולל הפניות ותמונות אם צריך.
אם המנהל מבין את העקרונות של כל "שיטה" (ויש פה כמה שבלי ספק מבינים), הוא יכול לבור את התבן מן המוץ ולזקק את מה שרלוונטי, גם אם זה לא הדרך "שלו". אני לא חושב שזה קשור ל"אמונה"... לכל שיטה יש הסבר טכני ברור, שאם לא כן זו לא "שיטה" אלא משהו אחר.
וב"כולם" (יכולים להוסיף את דעתם) אני מתכוון כמובן רק למי שיש לו דעה, שמקורה בהבנה ובשיטה.

קצת בעייתי, משהו כזה מצריך משהו יותר רציני משרשור נעוץ כי בד"כ משתמשים חדשים לא כל כך מסתכלים על הנעוצים יותר מידיי.
בדדליפט למשל, יש לי הודעה ששמרתי במועדפים שכתבתי פעם למישהו (נלקח מהפורום של ריפ) וככה אני שולח בכל פעם שמישהו מבקש קיו כלשהו לסט אפ.
סרטון - טכניקה דד ליפט

אפשר לתמצת עקרונות ביצוע לפוסט לא ארוך, כולל הפניות ותמונות אם צריך.
אם המנהל מבין את העקרונות של כל "שיטה" (ויש פה כמה שבלי ספק מבינים), הוא יכול לבור את התבן מן המוץ ולזקק את מה שרלוונטי, גם אם זה לא הדרך "שלו".
הבעיה היא שזה לא כזה פשוט, אפילו המומחים הגדולים בעניין לא מסכימים לגבי הכל, ולגבי הבסיס יש מידע נגיש מאוד
יכול להיות שיש מקום לפוסט הסבר לגבי התנועות על הבסיס, אבל אני לא חושב שצריך לתת פה לכולם להביע את דעתם, כי זה ייגמר הרבה מאוד וויכוחים לכאן ולכאן

הבעיה היא שזה לא כזה פשוט, אפילו המומחים הגדולים בעניין לא מסכימים לגבי הכל, ולגבי הבסיס יש מידע נגיש מאוד
יכול להיות שיש מקום לפוסט הסבר לגבי התנועות על הבסיס, אבל אני לא חושב שצריך לתת פה לכולם להביע את דעתם, כי זה ייגמר הרבה מאוד וויכוחים לכאן ולכאן
אפשר ליצור שרשור שכל תגובה בו תצטרך לקבל אישור מהמנהלים - שאלה ותשובה כאחד.
אבל זה הרבה עבודה שלדעתי לא משלמת ולא תיצור דיונים אלא מעגל "סגור" של מומחים כביכול.

• פותח/ת השרשור
קצת בעייתי, משהו כזה מצריך משהו יותר רציני משרשור נעוץ כי בד"כ משתמשים חדשים לא כל כך מסתכלים על הנעוצים יותר מידיי.
בדדליפט למשל, יש לי הודעה ששמרתי במועדפים שכתבתי פעם למישהו (נלקח מהפורום של ריפ) וככה אני שולח בכל פעם שמישהו מבקש קיו כלשהו לסט אפ.
סרטון - טכניקה דד ליפט

פוסט מעולה, חבל שלא מודגש כי גם אני לא ראיתי אותו, באמת צריך ליירט אותו כנגד שאלות של מתחילים
הבעיה היא שזה לא כזה פשוט, אפילו המומחים הגדולים בעניין לא מסכימים לגבי הכל
שוב - כשיש שיטה אין מחלוקת - זו השיטה שלי והיא מוגדרת ואין בעיות.
ולגבי הבסיס יש מידע נגיש מאוד
המידע הנגיש הוא מקור הבלאגן - מי שרואה לא מבין לאיזה "אסכולה" - אם בכלל - זה משתייך
לא חושב שצריך לתת פה לכולם להביע את דעתם, כי זה ייגמר הרבה מאוד וויכוחים לכאן ולכאן
אפשר ליצור שרשור שכל תגובה בו תצטרך לקבל אישור מהמנהלים - שאלה ותשובה כאחד.
אבל זה הרבה עבודה שלדעתי לא משלמת ולא תיצור דיונים אלא מעגל "סגור" של מומחים כביכול.
מקובל, תן רק למי שאתה חושב שצריך לתת לכתוב את הבסיס עבור כל "שיטה", ואת העריכות תעשה בעקבות הודעות פרטיות. זה יסנן הרבה מהג'אנק וישאיר דברים שמבוססים על הבנה.

שוב, המטרה היא למנוע מחלוקות - יש גישה X ויש גישה Y, יש לכל אחת חולשות ויתרונות, והבוחר יבחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית