הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פריוורקאאוט

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
אהלן, בזמן האחרון אני הולך לחדכ אחרי כמה שעות של לימודים ולוקח לי כמה תרגילים בשביל להרגיש ערני וזה מאוד בעייתי כי אני מתחיל עם סקוואט וחייב פוקוס. ניסיתי קפה שחור אבל זה משפיע עליי בשינה ואני לא נרדם בגללו. חשבתי אולי לקנות פריוןרקאאוט אבל זה גם יקשה עליי בעניין השינה? אם לא איזה מוצר הכי מומלץ? תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
אם תקח pre-workout לפני אימון יהיה יותר גרוע. רכיב פעיל בכולם זה קופאין.
אז מה האופציות? יכול להיות שהיה לי קשה להירדם כי שתיתי שייק שעתיים לפני השינה עם איזה 100 גרם פחמימה... ואבקת חלבון שוקולדית..

תנסה לא לאכול או לשתות שייק סמוך לשינה , ואז תבדוק האם יש השפעה על שינה.
אולי יש איזו שהיא פעילות שאתה עושה לפני שינה שמפריע לך להירדם?

אתה מתאמן קרוב יחסית לשינה? אולי זה מה שמפריע לך לישון, קשה לי מאוד להאמין שקפאין אחרי יותר מ-6 שעות משפיע איכשהו על השינה

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן קרוב יחסית לשינה? אולי זה מה שמפריע לך לישון, קשה לי מאוד להאמין שקפאין אחרי יותר מ-6 שעות משפיע איכשהו על השינה
את האמת שלפי מה שאני זוכר קפה שחור מחזיק 8 שעות.. אני מתאמן בדרך כלל בין שתיים לארבע, בספשים בצהריים או בוקר. אתמול זה היה בשתיים עד ארבע. אולי זה בכלל לא קשור לקפה כי הייתי קצת בלחץ...
תנסה לא לאכול או לשתות שייק סמוך לשינה , ואז תבדוק האם יש השפעה על שינה.
אולי יש איזו שהיא פעילות שאתה עושה לפני שינה שמפריע לך להירדם?
לא.

את האמת שלפי מה שאני זוכר קפה שחור מחזיק 8 שעות.. אני מתאמן בדרך כלל בין שתיים לארבע, בספשים בצהריים או בוקר. אתמול זה היה בשתיים עד ארבע. אולי זה בכלל לא קשור לקפה כי הייתי קצת בלחץ...

לא.
אז יכול להיות שזה באמת הלחץ ולא הקפה
וקפה אולי נשאר בדם עד 8 שעות, אבל לא מאמין שזה גם מפריע לשינה אחרי 8 שעות אצל אדם נורמטיבי

• פותח/ת השרשור
אז יכול להיות שזה באמת הלחץ ולא הקפה
וקפה אולי נשאר בדם עד 8 שעות, אבל לא מאמין שזה גם מפריע לשינה אחרי 8 שעות אצל אדם נורמטיבי
אז לגבי הפריוורקאאוט, יכול להועיל ביום עייף? מומלץ? ואיזה הכי טוב ולא יקר מדיי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית