הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חחחח

מצב
השרשור נעול
אתה לא יודע שהשלד היה ליצן ?
הוא עשה גם את הרוטינה של לייל ועוד הרבה דברים

כולם היו ליצנים:jester:

נערך לאחרונה:
אגב לצורך העניין, אלכס עשה בעברו ABCD וABC

אני עשיתי ABCDE
וגם ABC 5 פעמים בשבוע

אני עשיתי ABC 6-7 פעמים בשבוע, ועדיין הייתי יותר גדול מהשלד.

גם אני הבנתי שעשיתי טעות עם האימוני ליצנות שרשמתי פה פעם וכרגע אני רשמית מתאמן בRTS
שהיא תכנית פאוורליפטינג לכל דבר
דרך אגב הספר הזה הוא אחד הספרים הטובים בתחום ומלמד אותך להתאמן לפי ההרגשה מה שנקרא,
http://www.reactivetrainingsystems.com/

להתאמן לפי ההרגשה (אני יודע פחות או יותר על מה מדובר), זה נחמד. אבל זה בטח לא מתאים למתחילים, וכנראה גם לא למתאמנים בינוניים.

להתאמן לפי ההרגשה (אני יודע פחות או יותר על מה מדובר), זה נחמד. אבל זה בטח לא מתאים למתחילים, וכנראה גם לא למתאמנים בינוניים.

אני חושב שכבר עברתי את השלב של ההתקדמות השבועית בהכל חוץ מבדדליפט שעדיין ממשיך להפתיע אותי.. ככה שאני כבר יכול להגדיר את עצמי כמתאמן מתקדם עם כל הצער שבדבר
בכל מקרה, קראת את הספר אלכס?

נערך לאחרונה:

ערכתי את ההודעה למעלה,
יש לי את הספר כרגע, הוא מומלץ בחום והסוג אימונים הוא ללא ספק הרבה יותר מושך בשביל המתאמן המתקדם מאשר תכניות כמו פדנלי

ערכתי את ההודעה למעלה,
יש לי את הספר כרגע, הוא מומלץ בחום והסוג אימונים הוא ללא ספק הרבה יותר מושך בשביל המתאמן המתקדם מאשר תכניות כמו פדנלי

למה?

מצטרף לאלכס

למה ?

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל התכנית בנויה באופן גאוני , ומייק מסביר את גם בספר( שאי אפשר להעביר את הראיון במאמר וצריך פשוט לקרוא את הספר שדרך אגב ממש לא ארוך, 70 עמודים קטנים)

טוב, נבדוק ונחזור אליך עם זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית