הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חן זוננרייך: דדליפט 315.

בעזהי"ת

עצוב מאוד שמיותר, כי ספורטאים מדהימים לא זוכים להכרה הראוייה ליכולתם, אלא עד שיתחילו גם הם לקחת.
חן זוננרייך מרשים ביותר.
אני חושב שהוא התכוון לכך שמיותר להתעסק, כיוון שאין באמת דרך לדעת. אני לא מכיר את חן ואני חלילה לא רומז שהוא לוקח, אבל גם אתה אליהו, לא באמת יודע אם הוא לוקח או לא. אתה בוחר להאמין לו (או לאנשים הקרובים אליו, שתכלס גם הם לא יכולים ממש לדעת). אגב, היחיד שאני מכיר שהיו שמועות לגביו שהוא לוקח והוא עשה בדיקה על מנת להוכיח אחרת הוא אדיר הרקון.

אליהו התכוונתי שמיותר כי לא ניתן להוכיח וזה תמיד יוצר דיון מגעיל.

אני מכיר לא מעט חבר׳ה מוזרקים שכולם בטוח שטבעיים / טוענים שטבעיים, ומנגד חבר׳ה טבעיים שכולם חושבים שמוזרקים.

הלוואי והיה אפשר להיות פתוח עם הנושא לחלוטין, כאן באוסטרליה אפילו שאחוז המוזרקים מאוד מאוד גבוה, קשה מאד עד בלתי אפשרי להשיג מידע / ייעוץ מקצועי בנושא.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

כאן בארץ הרבה יותר מסובך להיות בעסק מבלי שידעו על הדבר. עדיין ארץ קטנה וכולם מכירים את כולם. אפשר למשוך דברים בסתר על פני תקופת חודשים, לא יותר - וכרגיל המציאות הפוכה שלא רק יודעים שהבן אדם נמצא על משהו, אלא יודעים בדיוק מהו ה'משהו'.

חן קבע עוד לפני הצבא 312.5 בדדליפט. הוא פאקן ספורטאי מדהים. אם הפאוורליפטינג היה אולימפי, הוא היה מועמד ראוי ביותר לייצג את ישראל במשחקים. לא צריך להוסיף מאומה.

בעזהי"ת

כאן בארץ הרבה יותר מסובך להיות בעסק מבלי שידעו על הדבר. עדיין ארץ קטנה וכולם מכירים את כולם. אפשר למשוך דברים בסתר על פני תקופת חודשים, לא יותר - וכרגיל המציאות הפוכה שלא רק יודעים שהבן אדם נמצא על משהו, אלא יודעים בדיוק מהו ה'משהו'.

חן קבע עוד לפני הצבא 312.5 בדדליפט. הוא פאקן ספורטאי מדהים. אם הפאוורליפטינג היה אולימפי, הוא היה מועמד ראוי ביותר לייצג את ישראל במשחקים. לא צריך להוסיף מאומה.
לחן יש פוטנציאל פסיכי העיקר שישאר בריא. גם מטורף שהוא רק בן 21-22 (הרי אמרת שהוא השתחרר לא ממזמן) אז הוא מאוד צעיר ויש לו הרבה שנים טובות.

דרך אגב יש לי שאלה, אתה מאמן אותו?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

לחן יש פוטנציאל פסיכי העיקר שישאר בריא. גם מטורף שהוא רק בן 21-22 (הרי אמרת שהוא השתחרר לא ממזמן) אז הוא מאוד צעיר ויש לו הרבה שנים טובות.

דרך אגב יש לי שאלה, אתה מאמן אותו?

גיל זוננרייך, אחיו הגדול יותר של חן ובחור חזק בעצמו, הוא האחראי הבלעדי על הקונצרט.
וגם ליוסי קלמנוביץ' מגיע לא מעט קרדיט.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

זאת המחמאה הכי גדולה בשבילי שכל פעם מחדש אי אפשר לפרסם סרטון שלי בלי שיריבו אם אני טבעי - זה ככה כבר שנים אני רגיל לזה חחחח

חוץ מזה שאני יודע שכל מי שרואה אותי במציאות ישר יודע שאין סיכוי שאני לוקח, זה אפילו היה מביך להיראות כמו שאני נראה בתור מישהו שלוקח - הייתי דואג להיות פחות מ19% שומן, וגם ההתקדמות שלי תמיד הייתה הגיונית ובקפיצות קטנות, פשוט במשך שנים - אז זה או שאני מזריק מגיל 15 בSS או שאני טבעי חחחחח

ואני לא נגד שימוש בחומרים ואני לא חושב שזה בושה או מקטין את המשתמש מבחינת בן אדם ככה שבאמת שאם הייתי לוקח משהו הייתי מודה - בעיקר כדיי להיות אמיתי עם עצמי ולא לשקר לילדים שהם יכולים להיות חזקים כמוני טבעיים כשאני לא. אבל מה שבאמת חשוב לי זה שאני עושה את מה שאני אוהב ואני נהנה (מי שמכיר אותי יודע כמה אני לא תחרותי ובכלל לא אכפת לי אם אני מרים 300 או 400) ככה שאין לי טעם לקחת כי תמיד המוטו שלי זה שהמשקל על המוט זה לא מה שקובע ממה אתה עשוי ואני עומד מאחוריי זה בלב שלם.

(חן זוננרייך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית