עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן הקטע שיש לי כבר 64 על אסטמה, 64 לא בדיוק מגביל אותי מפעילויות פיזיות לתפקוד רגיל,שמעתי על הורדת פרופיל על דברים יותר קלים מזה אז אני מאמין שכן יורידו לך פרופיל ,במיוחד אם זה איכשהו מפריע לך בתפקוד או בפעולות מסוימות
לא הבנתי , יש לך 64 ואתה רוצה להוריד עוד על הרגליים ?כן הקטע שיש לי כבר 64 על אסטמה, 64 לא בדיוק מגביל אותי מפעילויות פיזיות לתפקוד רגיל,
אתה חושב שזה מפתח לפטורים מסויימים?רוב הסיכויים שלא יורידו אותך מ-64, כי זו הגבלה פיזית, ככה שנראה ישללו לך קרבי, אבל לא מעבר
עוד לא התגייסת וכבר מחפש פטורים?אתה חושב שזה מפתח לפטורים מסויימים?
עוד לא התגייסת וכבר מחפש פטורים?
יש סיכוי טוב שתקבל על זה כל מיני פטורים.
ולא רואה סיבה להוריד פרופיל מתחת ל64 אלא אם אתה רוצה להיות שקמיסט כי 45 לא משאיר לך הרבה אופציות אחרות.
מאוד בספקאתה חושב שזה מפתח לפטורים מסויימים?
יש לי מדרס בנעליים של המכון לא משהו מיוחד רק מגביה בס"מ אחד, לא בדיוק עוזר ב100 אחוז אבל ממעיט מהכאבים או צליעה, אבל בנוגע למה שאמרת תמיד נמנעתי מללכת (לרוץ זה בכלל עולם אחר) כל זה מס"מ אחד .. יכול להיות שיש בעיה אחרת או משהו שכבר נגרם מזה..אתה בטוח שההבדל זה מה שמגביל אותך? לי יש גם הבדל של סמ ואני לא מוגבל בשום דבר....
נראלי אתה צריך לבדוק סיבות אחרות לכאבים כי סנטימטר אחד לא אמור להיות מורגש בכלל.
אתה עם מדרס מוגבהה?
@Michael Pichenuk אני אשמח לשמוע את התגובה שלך בנושא.
אם אתה צולע לדעתי מדובר על הבדל שהוא יותר גדול מסמ....כי אני עם הבדל של סמ הולך רגיל לגמרי.יש לי מדרס בנעליים של המכון לא משהו מיוחד רק מגביה בס"מ אחד, לא בדיוק עוזר ב100 אחוז אבל ממעיט מהכאבים או צליעה, אבל בנוגע למה שאמרת תמיד נמנעתי מללכת (לרוץ זה בכלל עולם אחר) כל זה מס"מ אחד .. יכול להיות שיש בעיה אחרת או משהו שכבר נגרם מזה..