הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשה לחוות דעת - BPI Whey HD

Frostbite

משתמש מתחיל
59
5
נק' מוניטין:
5
59
5
אני רוצה לקנות את האבקת חלבון הזו, מה אתם חושבים עליה? איזה טעם הכי טוב?
ויש מקום שמוכרים 1.85 ק"ג ב267, זה שווה?

הבעיה האבקה הזאת שיש איזה 50 מנות , לא שווה בכלל
אם אתה רוצה אבקה דומה לך על הפיור או אם אתה נעול על bpi לך על הbest , יותר יקרה במעט אבל 70 מנות בערך ויותר איכותית

• פותח/ת השרשור
הבעיה האבקה הזאת שיש איזה 50 מנות , לא שווה בכלל
אם אתה רוצה אבקה דומה לך על הפיור או אם אתה נעול על bpi לך על הbest , יותר יקרה במעט אבל 70 מנות בערך ויותר איכותית
סבבה, תודה! איזה טעם לדעתך הכי כדאי? לא לקחתי עוד אבקות חלבון.. אז אין לי מושג איזה טעמים עדיף

סבבה, תודה! איזה טעם לדעתך הכי כדאי? לא לקחתי עוד אבקות חלבון.. אז אין לי מושג איזה טעמים עדיף
תלוי למה אתה מתחבר, מהנקודת מבט שלי מכל חברה הכי אהבתי את השוקולד/בראוני למיניהן והאייס קפה (למרות שאין בכל החברות). לי באופן אישי וניל לא הייתה טעימה באף חברה, וקרם עוגיות זה דיי תלוי אבל נמאס עליי מהר יחסית.

יש לך אשכול בנעוץ שיש בו המון ביקורות על כל מיני אבקות, אתה מוזמן לקרוא

אצל הפיור -שוקולד קוקוס , בננה וקפה טעמים מטורפים (אתה יכול לטעום גם בסניפים של אמינושופ )
אצל הbpi האמת אני לא יודע לא טעמתי

• פותח/ת השרשור
תלוי למה אתה מתחבר, מהנקודת מבט שלי מכל חברה הכי אהבתי את השוקולד/בראוני למיניהן והאייס קפה (למרות שאין בכל החברות). לי באופן אישי וניל לא הייתה טעימה באף חברה, וקרם עוגיות זה דיי תלוי אבל נמאס עליי מהר יחסית.

יש לך אשכול בנעוץ שיש בו המון ביקורות על כל מיני אבקות, אתה מוזמן לקרוא

אצל הפיור -שוקולד קוקוס , בננה וקפה טעמים מטורפים (אתה יכול לטעום גם בסניפים של אמינושופ )
אצל הbpi האמת אני לא יודע לא טעמתי

סבבה תודה רבה !!

להבא לשמור על נושא ענייני אחרת השרשור יינעל.

הועבר לפורום מתחילים.

כדאי לך bpi best עולה בסביבות ה290... לי יש בטעם סמורס והוא פצצה

טעמתי כמעט את כל הטעמים של הבסט
שוקולד בראוניז- אומנם טעמתי לפני המון זמן, אבל אני זוכר שהיה טעם פצצה. עשיר ועדיין זורם בגרון.
בננה דרים- עכשיו סיימתי דלי, גם טעם פיצוץ אחלה טעם של בננה, לא נמאס לטווח ארוך.
סמורס- הטעם טוב, הוא מגוון כזה כי אין אותו להרבה חברות ובאמת מתוק, אבל לי אישית הוא לא זרם בגרון,
הוא סמיך ומחוספס כזה. אני פחות אהבתי.
שוקולד חמאת בוטנים- טעם חמוד, זורם טוב.
לגבי הווי HD:
קרמל מלוח- פצצה. בדיוק עכשיו סיימתי דלי קטן. ממש טעם של קרמל.
עוגיית שוקולד- טעם שוקולד נחמד, אין ספק שהבראוני של הבסט טוב יותר.
קרמל ווניל- ממש לא אהבתי. לא זרם בגרון, מחוספס ולא טעים.

• פותח/ת השרשור
טעמתי כמעט את כל הטעמים של הבסט
שוקולד בראוניז- אומנם טעמתי לפני המון זמן, אבל אני זוכר שהיה טעם פצצה. עשיר ועדיין זורם בגרון.
בננה דרים- עכשיו סיימתי דלי, גם טעם פיצוץ אחלה טעם של בננה, לא נמאס לטווח ארוך.
סמורס- הטעם טוב, הוא מגוון כזה כי אין אותו להרבה חברות ובאמת מתוק, אבל לי אישית הוא לא זרם בגרון,
הוא סמיך ומחוספס כזה. אני פחות אהבתי.
שוקולד חמאת בוטנים- טעם חמוד, זורם טוב.
לגבי הווי HD:
קרמל מלוח- פצצה. בדיוק עכשיו סיימתי דלי קטן. ממש טעם של קרמל.
עוגיית שוקולד- טעם שוקולד נחמד, אין ספק שהבראוני של הבסט טוב יותר.
קרמל ווניל- ממש לא אהבתי. לא זרם בגרון, מחוספס ולא טעים.
וואי תודה רבה על הפירוט!!

Back
למעלה תחתית