דיון מה הסיבה שסטרואידים לא חוקיים..?

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
למה אי אפשר לעשות את זה חוקי למפתחי גוף (רק בגלל שאני לא רואה סיבה לבן אדם ממוצע להשתמש בזה)...
יש איזה סיבה מסויימת ? חומר בעייתי לשימוש/מסוכן וכו? יש מדינות שזה מותר בהן?

אמיתי אחי , תכתוב בגוגל מריחואנה מקטינה גידולים סרטניים ותיווכח . לא פלא שחברות התרופות בלחץ מהצמח הזה .
ולא סתם אישרו אותו בארהב במדינות מסויימות . רק בישראל הוא נחשב כסם מסוכן . זה פשוט לא ייאומן

לדעתי ? אם אתם שואלים אותי . מי שמשתמש בחומרים אנבולים שהם רעילים לגוף ממליץ לו לעשן מריחואנה . אני לא מעודד אבל אם כבר משתמשים בחומרים שהם רעילים כגון דיבול אנדרול סופרדרול זאת המלצתי .
*ראו זאת בגדר המלצה בלבד ולא כטיפול רפואי 🤩🤩

בכל הכתבות כתוב שחומר שנצא בקנאביס הוא עוזר. אתה בטוח ששימוש יעיל הוא עישון?
אולי תוצאות התקבלו על ידי דרך אחרת? בריכוז ותמורה אחרים?

ממש לא חושב אם אתה מעשן את זה, אוכל את זה מזריק את זה או מלקק את זה. אותה השפעה פלוס מינוס, ברור שיש דרכים מומלצות יותר ולא נראלי שעישון היא אחת מהם... אחרי הכל זה עדיין עשן לריאות.

ממש לא חושב אם אתה מעשן את זה, אוכל את זה מזריק את זה או מלקק את זה. אותה השפעה פלוס מינוס, ברור שיש דרכים מומלצות יותר ולא נראלי שעישון היא אחת מהם... אחרי הכל זה עדיין עשן לריאות.
העישון היא הספיגה הכי טובה בגוף יותר מאכילה שתייה או צריכה אחרת . כמובן שאם אתה מעשן בלי טבק של סגריות זה יותר בריא . כל החרא זה הטבק . ושוב פעם אני לא מעודד שם צריכה כלשהיא בסם שהוא מוגדר בחוק הסמים המסוכנים . אבל הדבר הזה מציל חיים מה שאלכוהול או סמים אחרים משפיעים אחרת . אז כל דבר שיש למישהו נגד זה לא מבין בשיט

העישון היא הספיגה הכי טובה בגוף יותר מאכילה שתייה או צריכה אחרת . כמובן שאם אתה מעשן בלי טבק של סגריות זה יותר בריא . כל החרא זה הטבק . ושוב פעם אני לא מעודד שם צריכה כלשהיא בסם שהוא מוגדר בחוק הסמים המסוכנים . אבל הדבר הזה מציל חיים מה שאלכוהול או סמים אחרים משפיעים אחרת . אז כל דבר שיש למישהו נגד זה לא מבין בשיט
איך בדיוק קבעת שלעשן זה דרך הכי טובה לספיגה?
זה דיון עקר , כי שנינו לא יודעים מה נכון.
מציע להשאיר את הנושא כמו שהוא.

צחוק צחוק אבל מריחואנה עוזרת יותר מהכימו . בנתיים היא עזרה לכמה מאות אנשים שאני מכיר אישית שהיא העלימה את הגידול אחרי כמה חודשים בין חצי שנה ל 8 חודשים לגמרי
אתה עובד במחלקה אונקולוגית?

צחוק צחוק אבל מריחואנה עוזרת יותר מהכימו . בנתיים היא עזרה לכמה מאות אנשים שאני מכיר אישית שהיא העלימה את הגידול אחרי כמה חודשים בין חצי שנה ל 8 חודשים לגמרי

שמעתי על הורדת כאב. לגבי העלמת גידולים זה כבר מעבר להבנתי.
עבד איתי פעם בחור שהיה גר במושב כנרת והוא סיפר לי על בחור אחד אמריקאי שהצליח לרקוח מוצר מבוסס מריחואנה כנגד מחלת הסרטן (אין לי מושג איזה סרטן או שאם זה בכללי), והיו לו בעיות עם משרד הבריאות שלא היו מעוניינים לשמוע על זה, אז הוא עשה כמה ניסיונות אצלם במושבה והיו כמה אנשים שהבריאו.
עכשיו זה הכל טוב ויפה אבל זה רק סיפור ואין לי שום דרך להוכיח את זה כמובן (אותו חבר שסיפר לי הוא עצמו אמין אבל זה עדיין רק סיפור ללא עובדות).

אני אישית מאמין שלקנאביס יש תכונות מרפאות.
מצד שני, הוא גורם להשמנה לא רצויה וזאת העובדה היחידה שאני יודע 🚬🤪🚬

ואף עד כדי קריסת הכליות מלמשל שימוש באיבופרופן
אפשר יותר פרטים איך משימוש במשכך כאבים נוגד דלקות הנמכר ללא מרשם בכל בית מרקחת הגיעו לקריסת כליות? נשמע מוזר...
הוא גורם להשמנה לא רצויה וזאת העובדה היחידה שאני יודע 🚬🤪🚬
מהמעט שאני יודע על קנאביס הוא עלול לגרום לאכילה מופרזת שהיא מובילה להשמנה (ז"א השמנה באופן עקיף ולא ישיר).

אפשר יותר פרטים איך משימוש במשכך כאבים נוגד דלקות הנמכר ללא מרשם בכל בית מרקחת הגיעו לקריסת כליות? נשמע מוזר...

מהמעט שאני יודע על קנאביס הוא עלול לגרום לאכילה מופרזת שהיא מובילה להשמנה (ז"א השמנה באופן עקיף ולא ישיר).
לא התכוונתי למשהו אחר 😃

עבד איתי פעם בחור שהיה גר במושב כנרת והוא סיפר לי על בחור אחד אמריקאי שהצליח לרקוח מוצר מבוסס מריחואנה כנגד מחלת הסרטן (אין לי מושג איזה סרטן או שאם זה בכללי), והיו לו בעיות עם משרד הבריאות שלא היו מעוניינים לשמוע על זה, אז הוא עשה כמה ניסיונות אצלם במושבה והיו כמה אנשים שהבריאו.
עכשיו זה הכל טוב ויפה אבל זה רק סיפור ואין לי שום דרך להוכיח את זה כמובן (אותו חבר שסיפר לי הוא עצמו אמין אבל זה עדיין רק סיפור ללא עובדות).

אני אישית מאמין שלקנאביס יש תכונות מרפאות.
מצד שני, הוא גורם להשמנה לא רצויה וזאת העובדה היחידה שאני יודע 🚬🤪🚬
הוא באמת גורם להשמנה? או שזה המאנץ'.. (;

אפשר לייעל את המאנץ למאכלים קלים סלטים טונות הרב לחלבונים חח זה מה שאני עושה כשאני במאנץ ;-)
לרב ניתקלתי בעישון , שמן קנאביס לא עובד על כולם
איך בדיוק קבעת שלעשן זה דרך הכי טובה לספיגה?
זה דיון עקר , כי שנינו לא יודעים מה נכון.
מציע להשאיר את הנושא כמו שהוא.
שמע ,כעיקרון עישון זאת הספיגה הכי טובה לפי מה שאני יודע ראיתי שמעתי . שוב שמנים לא על כולם עובד הספיגה היא מאוד חלשה אז לא חושב שמישהו יזריק מריחואנה . אגב עישון קוק שהוא נקרא בסט אם אני לא טועה (לא שהתעמקתי בזה כן חח) זה השימוש הכי חזק לקוק אחרי הזרקה . אבל לא משנה כל עוד שעישון מוכח על אנשים לא צריך לחפש דרכים אחרות לדעתי (דרך אגב צפייה מרובה בסמים בעמ נותן ידע רב בעניינים האלו)
אתה עובד במחלקה אונקולוגית?
הלוואי אבל לא ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש גם אפשרות לאיוד, לא יודע מה לגבי קנאביס, אבל באיוד הניקוטין שבסיגריות נספג הרבה יותר טוב

עישון זו לא דרך יעילה לצרוך שום דבר. בעישון יש תהליך של שריפה לא מלאה במהלכו נפלטים תוצרי לוואי שחלקם מזיקים לנו ופוגעים בספיגה.
איוד זו הדרך היעילה ביותר לצרוך קנאביס בצורת הצמח שלו היום. אבל ניתן לצרוך אותו גם בצורת טיפות ובצורות אחרות.
מה שעוד חשוב להבין זה שה"תרופה" בקנאביס זה לא ה-THC עצמו, שזה החומר הממסטל. לדוג' הקנאביס שניתן לחולי אפילפסיה הוא קנאביס שלא ממסטל וגם לא ניתן להם בצורת צמח לעישון/איוד.
יש בקנאביס הרבה מאוד חומרים (קנבינואידים ועוד קבוצה של חומרים ששכחתי את שמה, מסתכם ביחד בכמה מאות) שההשפעה של רובם אם לא כולם על גוף האדם היא לא מספיק ידועה (בד"כ בכלל לא), במילים אחרות - בהחלט יש בצמח הזה תרופה מעולה, אפילו יותר מאחת, אבל אנחנו עדיין לא יודעים מה היא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית