עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח הלוואי שהיית יודע חצי מהשטויות שאני יודע .אני לא נציג של שום פורום אבל כשאתה כותב שטויות קח בחשבון שלא כולם יבלעו אותם.
משתדל לדעת דברים שהם לא שטויותחח הלוואי שהיית יודע חצי מהשטויות שאני יודע .
ובכן, הנה אדם שלא יודע מה רצפטור CB1 יכול לעשותממש לא אחי.
זה לא "מרפא" זה אולי עוזר עם הכאב של הכימו והטיפולים (שזה אגב מעולה), אבל זה לא מרפא.
חחח סבבה אני מדבר שטויות גבר ...משתדל לדעת דברים שהם לא שטויות
אמיתי אחי , תכתוב בגוגל מריחואנה מקטינה גידולים סרטניים ותיווכח . לא פלא שחברות התרופות בלחץ מהצמח הזה .
ולא סתם אישרו אותו בארהב במדינות מסויימות . רק בישראל הוא נחשב כסם מסוכן . זה פשוט לא ייאומן
לדעתי ? אם אתם שואלים אותי . מי שמשתמש בחומרים אנבולים שהם רעילים לגוף ממליץ לו לעשן מריחואנה . אני לא מעודד אבל אם כבר משתמשים בחומרים שהם רעילים כגון דיבול אנדרול סופרדרול זאת המלצתי .
*ראו זאת בגדר המלצה בלבד ולא כטיפול רפואי 🤩🤩
מה אתה מבין בכללמריחואנה זה סם פסיכואקטיבי לחלק לא קטן מהאנשים מריחואנה יכולה להיות טריגר למחלות נפש כבויות כמו פסיכוזה וסכיזופרניה.
לכן היא מחוץ לחוק וטוב שכך
מה אתה מבין בכלל
לחלק לא קטן מהאנשים? תראה לי מחקר!
המחקר שאני יכול להראות לך מצביע על 1%. שזה חלק מאוד קטן!
זה שהיא מחוץ לחוק זה לא אומר שלא משתמשים בה, זה רק אומר שמי שכן משתמש בה (כולל ילדים טובים חסרי עבר פלילי) יקבלו עבר פלילי.
וזה לא ימנע מהם להשתמש בה. רק ידפוק להם את העתיד
עזוב את זה, בגלל שזה לא חוקי יש המון חומר מסוכן לבריאות שרץ - זה בגלל שאין פיקוח
והמאפיות? מרוויחות מיליונים
אי הפללה\ליגלזציה זה הפיתרון.
אתה לא יודע על מה אתה מדבר 😃
אני יכול להעיד דרך אגב, שבערך 40-50% מקהילת הפאוורליפטינג בישראל משתמש בקנאביס לעיתים קרובות. אחרי אימונים להקל על כאבים..להעלות תיאבון
די לקרוא לזה מריחואנה.גם אם זה 1% זה הרבה מאד. בכל מקרה שלח תמחקר שלך אני תמיד שמח לקרוא חומר חדש.
ואתה באמת חושב שזה שאין אישור לצריכנ חופשית של ש מריחואנה היא הסיבה לכל הסמים האחרים שרצים ברחוב ? מריחואנה זה פשוט שיט דראג בהשוואה ל mdma ולסמים אחרים שפועלים על הסירטונין.
חוץ מזה, שאנשים רוצים לחוות מהכל ומי שמתחבר לקנאביס לדוגמא יכול לשנוא אלכוהול ומי שמתחבר לאלכוהול יכול לשנוא קנאביס וכן הלאה.
על כל אחד זה פועל באפן אחר.
There is evidence that the brains of people with psychosis who previously used cannabis differ from those of healthy individuals with respect to areas such as the cingulate and prefrontal cortex.[6] Research has consistently found that people with psychosis have higher rates of cannabis use, and that there exists an association between cannabis use and schizophrenia and other forms of psychosis.[7][8] Some studies have also concluded that cannabis use is associated with an earlier age at onset of schizophrenia.[7] However, it is less clear whether this association is a result of the specific effects of cannabis use.[9] Proposed mechanisms by which this possible link could occur include the effects of dronabinol, a pure isomer of THC, and its ability to induce "acute psychotic states," which, in turn, have been called "the early signs of schizophrenia and related disorders."[10] Further complicating the establishment of causation, another cannabinoid found in cannabis, cannabidiol (CBD), is thought to have antipsychotic properties. CBD has been shown to have anxiolytic properties and inhibit the psychotomimetic effects of THC, yet CBD content varies widely and has rarely been accounted for in epidemiological studies.[11] It is believed that cannabis' effects on the risk of schizophrenia is especially pronounced among those who begin using the drug early.[12]
די לקרוא לזה מריחואנה.
זה קנאביס.
וזה צמח
וכמו כל צמח זה מכיל קבוצות חומרים - אלקלואידים טרפנואידים ובמקרה הספציפי - קנאבינואידים
קנאביס נחקר באופן מאוד עמוק, ונמצא כי הוא אחד הצמחים הבטוחים ביותר לשימוש.
רואים שאתה לא יודע איך קנאביס פועל. אין שום דרך להשוות אותו לכל סם בעולם. כאילו ממש טכנית, הוא פועל בצורות שעדיין לא מובנות לגמרי למדע
אתה שטוף מוח! 😃
99% מהשפעת הקנאביס תלויה באיזון בין החומרים שנמצאים שם. בעיקר THC (שהוא עלול לעורר פסיכוזה) ל-CBD, שהוא אנטי פסיכוטי חזק כל כך, עד כדי כך שנמצא כי הוא טיפול לסכיזופרניה!
תקרא, תקרא קצת דברים..
להגיד שקנאביס עשוי לגרום למחלות נפש. זה לא נכון. בקנאביס יש מעל ל-115 קנאבינואידים ועוד מאות טרפנים ושאר חומרים
THC טהור, כן עשוי לעורר פסיכוזה
וגם זה רק אצל מעט מאוד אנשים. כמו שהפסקה טוענת - כאלו שהתחילו בגיל צעיר
גם קנאביס אגב פועל על סרוטונין. ועל דופמין, ועל GABA..ובעצם, על מה לא?
אתה פשוט לא מבין את העובדה שקנאבינואידים פועלים על רצפטור שהוא מין "עוקף" את המערכות האלה. רצפטור CB1, והפעלה שלו קשורה בערך...לכל פעולה בחיים
חוץ מנשימה
אני תמיד אמרתי ותמיד אומר, רוב הסמים בצורתם המקורים לא כאלו מסוכנים!
LSD, פסילוסיבין (פטריות הזיה), MDMA, אמפטמין, ועוד המון סוגי סמים
הבעיה היא זה ה-ABUSE שלהם. שימוש לא נכון בהם
או יותר מזה - למשל במדינת ישראל היפה, בעקבות הבעיה החוקית של הסמים האלו...הצרכן לא יודע מה הוא מקבל
ונחש מה? לא פעם, או יותר נכון רוב הפעמים מצאו שהסמים שהצרכן מקבל הם בעצמם RC (חומרי מחקר) שחזקים, ומסוכנים הרבה יותר מהחומר המקורי
וזה בגלל שמשפחות פשע אחראיות על השיווק. אם היו אומרים לך..תביא 300 ג' קוק ב-300 אלף שקל, או שתביא 300 ג' חומר דמוי קוק, שזה פשוט כימיקל מחקרי מסין..בפחות מ-2000 שקל. והוא חזק יותר מקוקאין בערך פי 30
מה היית עושה?
אתה מבין...
שימוש נכון בסמים, ופיקוח שמה שאתה רוכש זה מה שאתה מקבל - זה המפתח למניעת נזקים
ההפללה והאיסור לא באמת עוזרים. אנשים ימשיכו להשתמש תמיד, ומי שרוצה להשיג תמיד ישיג
אז במקום לאסור ולאכוף - צריך לפקח ולהסביר
ובאמת, קנאביס זה אחד הסמים הכי לא פוגעים שיש. אלכוהול פוגע פי 30 ממנו ואני לא רואה פה מישהו יוצא נגד אלכוהול
ניקוטין? אין על מה לדבר בכלל
לא אפשרי למות מקנאביס
או בכלל להגיע למצב בעייתי פיזית
ואפילו ה-ABUSE הכי רציני שיש לקנאביס יגרום לך במקרה הכי גרוע (ונדיר) לתופעה שנקראת CHS, שמסתכמת בהקאות, כאבי בטן..ועוברת תוך שבועיים ללא עישון
כשאתה מתאמן מופרש אצלך חומר שדומה 1:1 לזה שנמצא בקנאביס ואחראי על הפסיכואקטיביות שלו (Anandamide - Wikipedia)
הבורות שיש לאנשים היום בנושא עצובה.
קנאביס זה בכנות אחד הסמים הכי לא פוגעים שיש.
התמכרות - יש
ובניגוד למה שאחרים יגידו, יש גם התמכרות פיזית (משוב שלילי של רצפטור CB1 לאחר שימוש ממושך)
גם תלות יש
אבל הנזק בשימוש? אפסי. למעט בודדים, שיעשנו פעם ראשונה ויאכלו סרט של החיים (ואלו כנראה המועדים למחלת נפש)
כל השאר יכולים לעשן גם 50 שנה, כל יום...בלי יותר מדי בעיות
כשיפסיקו יחוו חוסר שינה, חוסר תיאבון, ועוד כמה סיפטומים לא נעימים אך לא מסכני חיים!
בנזודיאפינים שהרופא שלך מחלק כמו סוכריות אם תתלונן על בעיות שינה...יובילו להתמכרות ותופעות לוואי מחרידות
הפסקה פתאומית של צריכת אלכוהול לאחר שימוש ממושך עלולה להוביל לשיגעון מוחלט. לפעמים גם למוות
וזה נכון גם לגבי משככי כאבים
אני באמת לא מבין למה אנחנו חורשים את הנושא של קנאביס, ולמה יש סביבו כל כך הד על כמה הוא מסוכן
יש דברים הרבה יותר חכמים להתעסק בהם
בגלל ההפללה והאיסור על שימוש בקנאביס, וההד התקשורתי המטורף שהיה עד כה עליו..
אנשים שהלכו לקנות קיבלו קנאביס מרוסס בחומרי הדברה כגון Imidacloprid - Wikipedia
ומשיטוט בערך תוכל להבין את הנזקים שלו.
ולא נדבר על ילדים ואנשים שעבדו עליהם וקיבלו קנאביס מרוסס בקנאבינואידים סינטטים (נייסגיא) שזה בכלל, סם קשה
לא התחלתי לדבר על תועלת רפואית.
קנאביס הוא אשכרה תרופה, מוכחת ועובדת לאפילפסיה, אלצהיימר, פרקינסון
וסרטן.
תרופה לסרטן.
מה שכן התרופה לא עובדת על כל אחד, עדיין לא ברור למה.
השערות?
א.כל צמח קנאביס שונה מצמח אחר (מזרע) לגמרי בפרופיל החומרים שיש שם. מדובר בכמויות שונות ומשתנות של מאות חומרים
ב. המערכת האנדוקנאבינואידית של האדם מושפעת מהמון דברים. יותר נכון מהכל. ולא ממש אפשר לנתח בצורה מחקרית את הקורולציה בין X ללמה קנאביס משפיע ואיך
אבל כן מצאו שגנים מסוימים מעלים את הסיכון של אדם להיפגע מקנאביס
והם נדירים. יש לציין
קנאביס יכול להחליף המון תרופות שמגלגלות המון כסף, כגון נוגדי חרדה ודיכאון, משרי שינה, משככי כאבים.
זה תעשייה של מילארדים.
אז כמובן שאין לאף אחד אינטרס שקנאביס יהיה חוקי, הרי זה יפגע בכלכלה של חברות התרופות שאוחזות יד ביד עם משרד הבריאות. הכל מושחת! 😃
אני יכול לחפור על הנושא שעות. אני חושב שזה מתבקש, המון אנשים בפורום הזה לא מודעים לתועלות שלו ולדרכי הפעולה.
הפללה זה פשוט, מטופש
זה הנזק הכי גדול בקנאביס.
בן אדם מעשן 15 שנה קנאביס, מתפקד ממש טוב בחיים, עובד בחברה גדולה, תואר שני ובגרות מלאה. אישה וילדים
פתאום תופסים עליו ג' קנאביס ונופל לו על החיים תיק של שימוש עצמי, מפוטר מהעבודה..עזוב את הבושה של לעבור חיפוש בבית מול המשפחה
אתה באמת רואה בזה תועלת? אם כן אז בוא נסיים את הדיבור פה. כי הבעיה היא לא בקנאביס אלא בך
אתה לא תגיד לי מה לצרוך. וזה משהו שיכנס לתודעה וישונה בחוק הכללי של העולם במאה הקרובה
הממשלה לא יכולה להגיד לאדם מה להכניס לגוף שלו. זה בלי שום ספק פגיעה בזכויות אדם בסיסיות
במיוחד כשמדובר בחומר שפעם אחר פעם הוכח שאינו מזיק
קבל את העובדה - אנחנו עם של סטלנים. העם שלנו מעשן כמויות מטורפות ביחס לכמות האנשים פה
רשת סחר בקנאביס ענקית (טלגראס) מתפקדת באין מפריע. מאות אלפי אנשים מתארגנים (למרות שזה לא חוקי) על קנאביס באיכות גבוהה, יותר מהרפואי אפילו
והמשטרה? נופלת על בודדים. אין להם איך להתמודד
בקרוב יגיע הרגע שיבינו שהסברה זה חשוב, אכיפה לא.
שבן אדם יעשן כמה קנאביס שבא לו, אם יש לו 18 והוא לא פוגע בסביבה שלו והוא נהנה מזה..למה לא בעצם?
אני חייב לציין שאני סאחי. ברצינות, לא יצא לי להתנסות מעולם בקנאביס
אבל אני חקרתי את הנושא. ומשהו פה לא מסתדר לי.