הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Sagi15
  • פורסם בתאריך

Sagi15

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
2
39
2
רציתי לעשות סייקל ראשון כמו שרשום פה
שבוע 1-10 טסט אנטט 500
שבוע 3-10 פרגניל hgc 500iu
ו20 יום אחרי הזריקה האחרונה Pct של כלומיד וטמוקסיפן

עכשיו הציעו לעשות ככה כי רוב המסה רק עם טסט אנטט זה נוזלים אז הציעו לי ככה כדי לשמר כמה שיותר בסוף הסייקל

1-10 טסט אנטט 500
3-10 hgc
פרימוגולן / בולדנון

ולקחת שבועיים שלוש אחרונים טסט פרופ + ווינסטרול
וכמובן pct לאחר 20 יום
כאילו לשמר כמה שיותר את הגודל של המסה מהסייקל ,הוא קרא לזה "יציאה" מהסייקל שזה גם יחטב ויוריד נוזלים

השאלה אם זה תחלופה שבאמת שווה את זה או עדיף להישאר לבסיס נטו טסט אנטט 10 שבועות ,pct בסיום וככה לסגור תסייקל ?

מה שהוצע לך אינו טוב
הצמד להמלצה שקראת
תוכל להוסיף אוראלי דוגמת דיבול ל4 שבועות הראשונים לסייקל
פרט לכך לא צריך לשנות דבר מההמלצה המקורית

• פותח/ת השרשור
טוב אז עדיף ללכת רגיל כמו שכתוב סגור , השאלה עם דיבול זה לא יהיה עלייה גדולה של נוזלים ?

• פותח/ת השרשור
האמת גם נשמע הרבה יותר נוח מבולדנון /פרימוגולן
אגב הדבר שהיחיד שכרגע חסר לי זה כלומיד.. אין טעם להתחיל עד שאין לי את זה ביד כן ?

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד כמה שאלות חח
1.יש לי פרגניל ומים בקטריסטטים שהגיעו איתו , שניהם באמפולות נפרדות , אז ככה שצריך לארגן גם ויאל סטרילי בנוסף ?

2. לגבי מקומות הזרקה של טסט , יש צורך במחטים שונים לגבי כל מקום נגיד רגליים או כתפיים ?

3. והבנתי שזה חוקי לדבר על קנייה של מזרקים ומחטים למינהם , בבית מרקחת רגיל אפשר לקנות אותם ? ואם זה שאלה שאסור לשאןל פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת בבקשה

יש לי עוד כמה שאלות חח
1.יש לי פרגניל ומים בקטריסטטים שהגיעו איתו , שניהם באמפולות נפרדות , אז ככה שצריך לארגן גם ויאל סטרילי בנוסף ?

2. לגבי מקומות הזרקה של טסט , יש צורך במחטים שונים לגבי כל מקום נגיד רגליים או כתפיים ?

3. והבנתי שזה חוקי לדבר על קנייה של מזרקים ומחטים למינהם , בבית מרקחת רגיל אפשר לקנות אותם ? ואם זה שאלה שאסור לשאןל פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת בבקשה
1. פרגניל לא מגיע עם מין בקט' אלא אם מים סטריליים להזרקה חד-פעמית של כלל האבקה. זה לא מה שמתאים לך. מים בקט' זה או להזמין מחו"ל או לקנות 2 מרכיבים בנפרד (מים סטריליים להזרקה סודיום כלוריד 0.9% ו-בנזיל אלכוהול) ולערבב יחדיו נכונה.
2. תלוי. כתף ורגל אפשר עם כחולה 23g הקצרה (1 אינטש) או אף כתומה (25g) שהיא דקה ועדינה יותר.
3. ניתן לקנות בבית מרקחת, אך לא כל בית מרקחת יביא לך כמות כה גדולה ללא שאלות. לעיתים כך זה בסופרפארם. אז נסה בבית מרקחת פרטי, או שתזמין מחברה של ציוד רפואי כלשהי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית