הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית שינוי תוכנית אימונים

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני כבר מתאמן ברצף 4 וחצי חודשים על אותה תכנית אימונים והגעתי לתוצאות ממש טובות והעליתי מאוד את המסת שריר שלי אבל כבר אני לא רואה שיפור.
התכנית היא כזאת :
מתח צמוד
מתח רחב
מקבילים
שכיבות שמיכה חזה עליון
שכיבות שמיכה חזה תחתון
סקוואטים
לנגים
הרמת ברכיים במתח( בטן)
בטן סטטית
לחזור על זה 4 פעמים, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע לפי התכנית הזאת.
אני צריך תכנית חדשה שתשאיר כמובן את התרגילי חזה אבל תעבוד על עוד שרירים כמו כתפיים או תכנית A/B

מה שאתה צריך זה להוסיף hspu כמובן שתצטרך להגיע לזה בהדרגה וזה יתן לך את העבודה שהכתף צריכה
אם הבנתי נכון ואתה עובד עם משקל גוף

כל התרגילים שלך הם תרגילים שנראים כמתבססים על משקל גוף בעיקר כי אתה עושה שכיבות סמיכה
איזה ציוד יש לך?

• פותח/ת השרשור
אני שם משקולות ( כ11 קילו ) בתיק ועושה את התרגיל
אני רוצה לשמור על התרגילי סטריט שלי אבל לעשות קצת שינויים כדי שאני יעבוד על שרירים חדשים בגוף

הבנתי אז כמו שאמרתי תוסיף לך hspu
Hand stand push ups
תסתכל בנושאים בפתחתי, פרסמתי פה את הפרוגרשן של מייק לתרגיל

• פותח/ת השרשור
נתחיל בזה שאני רוצה לעבוד יותר על כתפיים כי הן חלשות אבל מצד שני אני לא יכול להוסיף לאימון שלי כי כבר זה עומס תרגילים לאימון אחד וזה יוביל לפציעות( ניסיתי כבר).
אני צריך מישהו שיוכל לרשום לי תוכנית מסודרת ( אפשר גם A/B) שתשלב את התרגילים שרשמתי עם תרגילי כתפיים וגב.

נתחיל בזה שאני רוצה לעבוד יותר על כתפיים כי הן חלשות אבל מצד שני אני לא יכול להוסיף לאימון שלי כי כבר זה עומס תרגילים לאימון אחד וזה יוביל לפציעות( ניסיתי כבר).
אני צריך מישהו שיוכל לרשום לי תוכנית מסודרת ( אפשר גם A/B) שתשלב את התרגילים שרשמתי עם תרגילי כתפיים וגב.
אתה מוזמן לרשום לבד ולהתיעץ אחר כך, אנחנו לא עובדים פה אצלך.

אף אחד לא אמר את זה אבל ביקשתי עזרה אתה לא חייב לענות...
לא ביקשת עזרה, כתבת שאתה צריך מישהו שירשום לך תוכנית מסודרת.
זה לא יקרה כאן, אז תתחיל לקרוא קצת בפורטל מאמרים ולחפש בפורום שרשורים ישנים על מה שמעניין אותך, או שתעשה מנוי בייעוץ האישי אצל מייק ותקבל הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית