לפני מספר דקות נתקלתי בכתבה הזו: http://news.walla.co.il/?w=/1/1635869&m=1&mid=83329 , ש"טרחה" לספר לי שצה"ל מאפשר לילדים במשפחות שכולות להתגייס לשירות קרבי הצה"ל. יחד עם זאת, להורים זכות וטו על אורך השירות. בעד או נגד?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההתאוששות שלך לא טובה אחי תחליף תכנית...אנשים עוד מותשים מהפוסט של Daniel2.
אותו ילד שאולי ירצה להתגייס, יתגייס בתור "נקמה" ויכול לסכן את עצמו ולכן זוהי זכותם של ההורים השכולים שאיבדו כבר בן/בת למנוע זאת.
יופי,זו הבחירה שלך,למה לכפות אותה על אחרים?בעד.
ילד בן 18 הוא בנאדם מספיק בוגר כדי להבין שאם ההורים שלו איבדו ילד אחד, הם לא יהיו מוכנים לאבד את השני. ואם זה מפריע להם ברמות שהם אוסרים על הילד שלהם להתגייס לקרבי, הילד צריך להבין את הכאב הצער של ההורים.
מצד שני, אם הוא לא מבין את ההחלטה של ההורים, אז כנראה שהוא אידיוט ועל ההורים להטיל וטו.
אני אישית הייתי מעדיף שאמא שלי תישן טוב בלילה, מאשר להגשים איזה פנטזיה של להיות טייס או חי"רניק.
וקולדפייר, MOO וכל הדמוקרטים פה, תפסיקו כבר עם האנטי "עלק" פאשיזם הזה. נהייתם לי לוחמים בזכויות האזרח והאדם? מספיק להיות יפי נפש. יש מצבים שבהם ההורים צריכים לקחת אחריות על הבן שלהם, גם אם הוא בן 18.
בעד.
ילד בן 18 הוא בנאדם מספיק בוגר כדי להבין שאם ההורים שלו איבדו ילד אחד, הם לא יהיו מוכנים לאבד את השני. ואם זה מפריע להם ברמות שהם אוסרים על הילד שלהם להתגייס לקרבי, הילד צריך להבין את הכאב הצער של ההורים.
מצד שני, אם הוא לא מבין את ההחלטה של ההורים, אז כנראה שהוא אידיוט ועל ההורים להטיל וטו.
אני אישית הייתי מעדיף שאמא שלי תישן טוב בלילה, מאשר להגשים איזה פנטזיה של להיות טייס או חי"רניק.
וקולדפייר, MOO וכל הדמוקרטים פה, תפסיקו כבר עם האנטי "עלק" פאשיזם הזה. נהייתם לי לוחמים בזכויות האזרח והאדם? מספיק להיות יפי נפש. יש מצבים שבהם ההורים צריכים לקחת אחריות על הבן שלהם, גם אם הוא בן 18.
ההתאוששות שלך לא טובה אחי תחליף תכנית...
Ka4ok,תן לי לנחש,עשית כמה תרגילים ברקורסיה לפני שכתבת את ההודעה הזאת?
צודק ... תראה פה את החברה לא נגמר להם הכוח.
אני לא מבין למה קולדפייר מבזבז זמן על ויכוחים חסרי תועלת במקום לפתח את התוכנית הכוח הבאה.
שינצל את מוחו המתמטי לפיתוח תוכנית כוח מיוחדת שעושים בה רק סקוואט וכל סט הוא סכום של שני הסטים הקודמים....אם כל הטבע בנוי על סדרת פיבונאצ'י אין שום סיבה שהאימונים שלנו לא יהיו.
סמולוב כבר עשה את זה. עבד לו לא רע.