שילוב של אימוני קרוספיט אנדורס עם ss

• פותח/ת השרשור Amitrg
  • פורסם בתאריך

Amitrg

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
*שאתי פה כבר בעבר ולא קיבלתי תשובה מספקת

שלוש פעמים בשבוע אני עובד לפי הwod של קרוספיט אנדורס
מאוד חשוב לי הספרינטים ובכלל הכושר הכללי...
אני רוצה להתחיל לשלב ss בעיקר בגלל חיזוק הרגליים מה שמשפר את היכולות בריצה בצורה מדהימה.

האם זה יסתדר לי טוב להתאמן שלוש פעמים בשבוע בסוגי הריצה השונים ושלוש פעמים בשבוע על כוח?יש המלצות אחרות?

למה שלא תנסה Crossfit Football?
זאת תהיה פשרה איפשהו באמצע אני חושב.

אתה יכול לשלב 2 אימוני SS בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אני לא מתכוון לשלב את הפוטבול כי הדגש על כוח אצלי העדיפות היא לפני הכל הריצה..
ומזאת אומרת 2 אימונים של ss בשבוע? ההתקדמות והכל לא יהיה כמו שמצופה ולפי התוכנית לא? או שעדין אפשר להתפשר על 2 וזה יהיה בסדר?

אין ממש שיטות קסם קלות לשפר הכל, אני דיי בטוח שתצטרך לבחור מה יותר חשוב לך ולעשות את זה.
אני במקומך הייתי עושה קרוספיט פוטבול לתקופה מסוימת בשביל לשפר את הכוח ברגליים, ואז חוזר לעשות מה שלא בא לך.

• פותח/ת השרשור
אוקי אני אקח את מה שאמרת בחשבון,אם אני לא אבחר בקרוספיט פוטבול, שני איומנים של ss ואת שאר האימוני הריצה הרגילים שלי יהיה טוב ואפקטיבי?

לזה תצטרך לחכות לתשובה ממישהו שמבין יותר ממני, אבל אני חושב שכדאי שתפרט מה בדיוק כוללים האימוני ריצה שלך. אני חושב שזה בעיקר תלוי באם האימוני ריצה שלך לא יפריעו להתאוששות מהאימוני כוח.

כמו שעידן אמר, תעשה 2 אימוני SS בשבוע ו2 אימוני CF.
פעם מורן (bentzurm ) העלה לכאן איזו תבנית, לא הצלחתי למצוא את ההודעה המקורית אבל לפי מה שזכור לי זה הלך ככה:

א'
סקוואט 3x5
פרס 3x5
מתח 3 סטים לכשל

ב'
פאוור קלין 5x3
מטקון

ד'
סקוואט 3x5
בנצ' 3x5

ה'
דדליפט 1X5
מטקון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לפי התכנית הזאת נראה כי הדגש הוא על כוח,אצלי הוא על הריצה ואני רוצה שזה ישאר ככה,הss היא בשביל לחזק את הרגליים בעיקרון.

התכנית שלי היא כזאת:

שלישי:אינטרוולים קצרים/ספרינטים/ספרינטים בעלייה

חמישי:ריצה בינונית(עד 5 ק"מ) מאמין שבעתיד יותר

שבת:כמו שלישי

אני חשבתי להעלות את זה ל4 איומנים בשבוע של ריצה אבל בעקבות המחשבה של האימוני כוח אני כנראה יוותר על זה.

אני לא הכי מבין בזה אבל מה שנראה לי הכי מתאים לי זה להוסיף 2/3 (מה שמומלץ) אימוני ss בנוסף לאימונים הקימיים

אימוני SS זה לא שם נרדף לאימוני כח. זאת תוכנית ספציפית.
יהיה לך מאוד קשה לעשות SS ביחד עם אימוני הריצה שלך. SS היא תוכנית קשה בפני עצמה אם עושים אותה כמו שצריך. להוסיף עליה שלושה אימוני ריצה עצימים בשבוע זה שטות.

אם אתה רוצה להתחזק בזמן שאתה עושה אימוני ריצה, פשוט תעשה שני אימוני סקוואט בשבוע. תעשה שלושה סטים של חמש חזרות ותעלה משקל מאימון לאימון. כמובן שתצטרך להקפיד מאוד על recovery בעומס עבודה כזה - הרבה מאוד אוכל והרבה שינה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע לגבי אוכל אבל לגבי שינה אני בקביעות ישן לפחות 9 שעות
וכמה שהרגליים היכ חשובות לי אם אני יעשה תכנית לכוח,יש עוד חלקים בגוף לא כך? אני מתכוון להירשם למכון כושר בימים הקרובים ומחפש שתגידו לי איזה תכנית לכוח תתאים לי,המינון של האימונים וכל הפרטים החשובים בבקשה..

נערך לאחרונה:
ההצעה שלי היא בזמן שתעשה SS תוריד קצת נפח מאימוני הריצה, 2אימוני SS ו-3 אימוני ריצה נשמע די מוגזם ויהיה די קשה להתאושש מזה.

בכל מקרה אם אתה מחליט שאתה כן רוצה לעשות 2אימוני כח, אתה חייב לאכול הרבה.

• פותח/ת השרשור
ראיתי כמה הצעות שונות פה ואני לא ממש מבין בזה,מה יהיה פשוט הכי אפקטיבי במידה ואני לא מוותר על הריצה?

בכל אופן,במחשבה שניה אחרי שנאי מבןי כמה חשוב הכוח ברגליים אני מוכן להתפשר על שני אימוני ריצה רציניים אנאירובים (סוף שבוע ריצה ארוכה ורגועה)ולעשות SS, האם זה בסדר?

תדאג לאכול טוב, לבצע את התרגילים בטכניקה נכונה, ויהיה בסדר.

ראיתי כמה הצעות שונות פה ואני לא ממש מבין בזה,מה יהיה פשוט הכי אפקטיבי במידה ואני לא מוותר על הריצה?

בכל אופן,במחשבה שניה אחרי שנאי מבןי כמה חשוב הכוח ברגליים אני מוכן להתפשר על שני אימוני ריצה רציניים אנאירובים (סוף שבוע ריצה ארוכה ורגועה)ולעשות SS, האם זה בסדר?
אתה לא יכול לעשות SS ולרוץ.
אתה יכול -אולי- לעשות שני אימונים בנוסח של SS ושני ריצות גג וגם אז תצטרך לאכול די הרבה.

אם תנסה לעשות 3 אימונים במסגרת SS ועוד 3 ריצות אתה תרגיש בעצמך שאתה הורג את עצמך ואתה תפצע די מהר [דלקות וכו'] ולא תתאושש.

המלצה שלי כמו האחרים תמצא תוכנית שמשלבת הכל או אם חשוב לך רגליים תעשה סקוואט פעמיים בשבוע וזהו.

ואם המטרה שלך ריצה אתה יכול לרוץ גם 4-5 פעמים בשבוע אחרי שאתה צובר נסיון.

*שאתי פה כבר בעבר ולא קיבלתי תשובה מספקת

שלוש פעמים בשבוע אני עובד לפי הwod של קרוספיט אנדורס
מאוד חשוב לי הספרינטים ובכלל הכושר הכללי...
אני רוצה להתחיל לשלב ss בעיקר בגלל חיזוק הרגליים מה שמשפר את היכולות בריצה בצורה מדהימה.

האם זה יסתדר לי טוב להתאמן שלוש פעמים בשבוע בסוגי הריצה השונים ושלוש פעמים בשבוע על כוח?יש המלצות אחרות?
האימונים של Crossfit Endurance הינם אימונים נוספים לאימונים מה- main site. הרעיון הוא לשלב את האימונים הנ"ל בימים שאין לך אימון Crossfit או כאימון נוסף מספר שעות לאחר האימון Crossfit הרגיל.
אתה עובד באופן הזה, או מבצע רק אימוני Endurance?
איך ההתאוששות שלך לאחר האימוני Endurance?
כמה זמן אתה כבר מתאמן ע"פ אימוני ה- Endurance?

Back
למעלה תחתית