הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המאבק הבלתי נגמר של זיר"ה- נסגר אתר Torec

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
לא ראיתי שמישהו העלה אז מעלה פה בעצמי.
למי שלא מכיר את ההיסטוריה, הגוף שמכונה זיר"ה(זכויות יוצרים ברשת האנטרנט- לשעבר אלי"ס, בבעלות yes, הוט,קשת וכד') הוקם מספר שנים אחרי שאנשים התחילו לשתף קבצים בעזרת תוכנת אימיול עוד כשהיה לנו אנטרנט של 256k עם חייגן.
הרומן של זיר"ה התחיל לפני בערך 14 שנה מול אתרים שהותיקים כאן בוודאי מכירים כדוגמת Lionetwork וWarezfaw ואתר LaLa שנסגרו ונפתחו בערך 5 פעמים במתכונות מפולפלות ובדרך לא דרך על מנת לא לעבור על חוקי זכויות יוצרים, אבל בסוף הפסידו בקרב ונסגרו.

לאחרונה הגוף סגר את כל אתרי הKODI הגדולים בארץ תוך כדי חיובים של עשרות אלפי ש"ח לבעלי האתרים, זו הייתה מכה מאוד קשה להמון חברים שלי שמשתמשים בקודי ולא מעוניינים לשלם את הסכומים ההזויים שhot וyes דורשות כדי לשבת ולראות טלויזיה פעם ב3 ימים למשך שעה.
חשוב לציין שאת ה50000 שקל קנס בעלי האתרים בסוף התרימו מהציבור ושילמו בתוך מספר ימים.

בשבוע שעבר זה כבר הגיע לאתר המתרגמים הגדול בישראל Torec שהיה מעין אתר שקלט את כל העריקים המתרגמים מאותם אתרים שהזכרתי מקודם, היו באתר הזה עשרות אלפי קבצי תרגום של סרטים וסדרות.
הבעלים נתבעו בעשרות אלפים והוצאו צווי מניעה נגד כל הדומיינים המקבילים שלהם כך שהסבירות שהאתר יחזור מהר די נדיר.

זיר"ה טוענת ש"תרגומים מפרים, המופצים כתוסף לתכנים פיראטיים מהווים, כשלעצמם, הפרת זכות יוצרים בתכני הטלוויזיה והקולנוע שאליהם הם מתווספים. מעבר לכך, מדובר במרכיב המבסס את הדומיננטיות והאטרקטיביות של תכנים מפרים המופצים באמצעות תוכנות חילופי קבצים וטכנולוגיות מפרות אחרות"

הצעד הבא כפי שאני רואה אותו זה להיכנס ליתר אתרי התרגום כגון subcenter ובהמשך אולי אפילו ל"כוכבים" שמשתפים תכנים פיראטיים באופן מאסיבי מהבית.
בכל מקרה מסע ה"טיהור" הזה לעולם לא ייגמר אני חושב

אין לי מושג איך נתנו להם לסגור את האתר הזה כשאין שום קשר בין התכנים שלו לתכנים העלובים של הוט יס קשת ורשת.

לא ראיתי שמישהו העלה אז מעלה פה בעצמי.
למי שלא מכיר את ההיסטוריה, הגוף שמכונה זיר"ה(זכויות יוצרים ברשת האנטרנט- לשעבר אלי"ס, בבעלות yes, הוט,קשת וכד') הוקם מספר שנים אחרי שאנשים התחילו לשתף קבצים בעזרת תוכנת אימיול עוד כשהיה לנו אנטרנט של 256k עם חייגן.
הרומן של זיר"ה התחיל לפני בערך 14 שנה מול אתרים שהותיקים כאן בוודאי מכירים כדוגמת Lionetwork וWarezfaw ואתר LaLa שנסגרו ונפתחו בערך 5 פעמים במתכונות מפולפלות ובדרך לא דרך על מנת לא לעבור על חוקי זכויות יוצרים, אבל בסוף הפסידו בקרב ונסגרו.

לאחרונה הגוף סגר את כל אתרי הKODI הגדולים בארץ תוך כדי חיובים של עשרות אלפי ש"ח לבעלי האתרים, זו הייתה מכה מאוד קשה להמון חברים שלי שמשתמשים בקודי ולא מעוניינים לשלם את הסכומים ההזויים שhot וyes דורשות כדי לשבת ולראות טלויזיה פעם ב3 ימים למשך שעה.
חשוב לציין שאת ה50000 שקל קנס בעלי האתרים בסוף התרימו מהציבור ושילמו בתוך מספר ימים.

בשבוע שעבר זה כבר הגיע לאתר המתרגמים הגדול בישראל Torec שהיה מעין אתר שקלט את כל העריקים המתרגמים מאותם אתרים שהזכרתי מקודם, היו באתר הזה עשרות אלפי קבצי תרגום של סרטים וסדרות.
הבעלים נתבעו בעשרות אלפים והוצאו צווי מניעה נגד כל הדומיינים המקבילים שלהם כך שהסבירות שהאתר יחזור מהר די נדיר.

זיר"ה טוענת ש"תרגומים מפרים, המופצים כתוסף לתכנים פיראטיים מהווים, כשלעצמם, הפרת זכות יוצרים בתכני הטלוויזיה והקולנוע שאליהם הם מתווספים. מעבר לכך, מדובר במרכיב המבסס את הדומיננטיות והאטרקטיביות של תכנים מפרים המופצים באמצעות תוכנות חילופי קבצים וטכנולוגיות מפרות אחרות"

הצעד הבא כפי שאני רואה אותו זה להיכנס ליתר אתרי התרגום כגון subcenter ובהמשך אולי אפילו ל"כוכבים" שמשתפים תכנים פיראטיים באופן מאסיבי מהבית.
בכל מקרה מסע ה"טיהור" הזה לעולם לא ייגמר אני חושב
הוט ויס זה פשוט מאפיה אחת גדולה. הם אלה שצריך לרדוף אחריהם

מי צריך תרגום.. אתם לא יודעים אנגלית??
😳

גם אם אני רואה מיסטר בין מדובב אני רוצה שיהיה תרגום, זה פשוט יותר כיף לראות סרט ולדעת בדיוק מה הדמות אומרת, בלי למצוא את עצמי תוהה מה נאמר בסיטואציה שלא שומעים טוב מה אומרים.

לנושא - מה כבר אפשר לעשות? החוק "לצידם" של החברות הגדולות וכך גם ה"מוסר" (אם כי זה די אפור). הדבר היחיד שאפשר לעשות לדעתי זה לתרום כסף למסתבכים כדי שאנשים ידעו שיש להם גב, לקוות שלא יתנו עונשים כבדים יותר, ובעיקר לקוות שאנשים ימשיכו להרים את הכפפה ולפעול (למרות שלא צריך להיתמם - הם מרוויחים מזה כסף, אנשים לא עוברים על החוק מטוב ליבם). אותו דבר קורה גם בחו"ל עם אתרי הטורנטים הגדולים (קאט, פ"ב, אקסטרה שנסגר ממש לא מזמן), באמת נראה שזו מלחמה לא נגמרת, אבל עדיף מלחמה לא נגמרת מנצחון של התאגידים.

תגידו, זה חוקי בכלל לסגור אתר על בסיס העובדה שהוא מפיץ תוסף לתוכן פיראטי?
תוסף אשר לרוב מהווה קניין ששוחרר לציבור?

חוקי כן
האם זה משפט "צדק", תלוי את מי תשאל...
למזלי אני מסודר מבחינת הקודי וחבילות התוספים שמורות על המחשב
חיייב לציין שהבחנתי שגם תוסף the wiz לא עובד כמו שצריך וגם israellive לא משדר יותר ערוצים ישראלים.

• פותח/ת השרשור
יש להם זכות יוצרים על הכתוביות גם מסתבר שעצם זה שהחבריה שם מוסיפים "הועלה בלעדית על ידי x" או "תורגם על ידי y מצוות אתר x" מותיר חותמת שמי שהעלה את התרגום העלה תרגום שעובר על זכויות יוצרים(אחרת לא היה אפשר באמת לטעון ספציפית נגד האתר).

בפועל רוב התכנים לא מגיעים לארץ או לא מופיעים בשום ערוץ ומה שאבסורד הוא שבראיונות עורכי הדין תמיד טוענים שכל המטרה היא לשמור על יוצרים ישראליים של סדרות וסרטים(כשבפועל כמעט אין תכנים פיראטיים כאלה) כשברור שהמטרה היא שאנשים ימשיכו לשלם לחברות הגדולות ומי שלא מבין אנגלית יילך לקולנוע(בפועל אנשים לא הולכים לקולנוע ופשוט רואים פחות סרטים)

הבנתי שפרטנר מתכננת להשיק חבילת צפיה בקרוב, אצלי בבית ההורים כבר בסלקום tv ויש עוד אלטרנטיבות בשוק... בסופו של דבר מהפכת מחירים תבוא כאן ביום שאנשים יפסיקו לשלם 300 או 400 שקל כדי לצפות בטלוויזיה פעם ב...

Viva la revolucion

בדירה שאני שוכר אני לא משלם לאף אחד, לנתק טלויזיה מההורים מסתבר יותר קשה ורדיקלי
ספר לי על זה
אמא רוצה לזרוק אותי לרחוב ולהוציא אותי מהצוואה!! (ציניות אבל היא עצבנית עליי ולא מפסיקה להתלונן 😅)

שכחת להזכיר את האתר סדרות TV שהרבה נזק נגרם לו בגלל זיר"ה.
אבל הם מפעילים אותו עכשיו מחו"ל, בצורה שבה אפשר להגיע אל האתר באמצעות שרתי ה DNS של גוגל וזה עובד אחלה.
את הדף שלהם בפייס (שהיו בו מעל 100000 משתמשים לדעתי) הם הצליחו לסגור.

שכחת להזכיר את האתר סדרות TV שהרבה נזק נגרם לו בגלל זיר"ה.
אבל הם מפעילים אותו עכשיו מחו"ל, בצורה שבה אפשר להגיע אל האתר באמצעות שרתי ה DNS של גוגל וזה עובד אחלה.
את הדף שלהם בפייס (שהיו בו מעל 100000 משתמשים לדעתי) הם הצליחו לסגור.

ועדיין זה האתר היחידי שמצליח להאבק איתם במשך כלכך הרבה זמן, ותמיד מוצא דרך לחזור.

ועדיין זה האתר היחידי שמצליח להאבק איתם במשך כלכך הרבה זמן, ותמיד מוצא דרך לחזור.
וטוב שכך.
אני בשמחה משלם להם 30 שח בחודשים שיש לי זמן לראות סדרות, הכל ב HD ומתורגם ויש בערך כמעט כל סדרה שאפשר לחשוב עליה.

מה עם popcorn time? אןמנם הכתוביות בעברית לא משהו אבל הם מספקים תוכן בצורה מאד נוחה ומהירה

מה עם popcorn time? אןמנם הכתוביות בעברית לא משהו אבל הם מספקים תוכן בצורה מאד נוחה ומהירה

הרבה משתמשים בפופקורן טיים בשילוב עם אתרי הכתוביות, הפרק\סרט יורדים למחשב במהירות ואז מדביקים להם תרגום איכותי.

הרבה משתמשים בפופקורן טיים בשילוב עם אתרי הכתוביות, הפרק\סרט יורדים למחשב במהירות ואז מדביקים להם תרגום איכותי.
נכון. התכוונתי שלמרות שיש בעיה עם הכתוביות עדיין אפשר למצוא סרטים וסדרות בקלות בלי כתוביות (או עם כתוביות באנגלית)

שעברתי לא מזמן לשכור דירה שקלתי מה לעשות עם כל נושא האינטרנט וטלויזיה
בכנות, גם עם שימוש אפסי בסלקום, זה עדיין משתלם
160 לחודש כולל אינטרנט 100 מגה(ספק + תשתית) ומכשירי moca שיעבירו את האינטרנט לסלון (בהנחה ויש לך מחשב נייח בחדר ופתרון טלויזיה אחר שהוא לא סלקום אתה גם תצטרך ציוד תקשורת כזה או אחר שיעביר את האינטרנט לסלון ולא תמיד זה זול..) כמו שצריך זה מחיר סביר בהחלט

אני אישית ממש מרוצה
האינטרנט לא מדהים אבל סביר בהחלט וסוחב גם פינג טוב לשרתי משחק באירופה

אין ספק שזה ממש כיוון חיובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית