הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיאנו ריבס עם מסר לחיים.

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
ראיתי את זה בפייסבוק, לא בטוח שהוא אמר את זה או שהמקרה נכון. אבל אהבתי את המסר.

קיאנו ריבס כותב ... "אמא של חבר שלי אכלה אוכל בריא כל חייה. לעולם ומעולם לא שתתה אלכוהול או כל אוכל "רע", התעמלה בכל יום, מאוד זריזה, פעלתנית מאוד, לקחה כל תוסף שהוצע על ידי הרופא שלה, מעולם לא הלכה בשמש ללא קרם הגנה וכאשר עשתה זאת, זה היה לתקופה קצרה ככל הניתן - כך שפחות או יותר היא שמרה על בריאותה במקסימום האפשרי. היום היא בת 76 עם סרטן העור, סרטן מח עצם ואוסטאופורוזיס קיצוני.

אביו של החבר שלי אוכל בייקון בתוספת בייקון, חמאה על גבי חמאה, שומן על גבי שומן, מעולם ואני מתכוון מעולם לא התאמן, היה בחוץ בשמש השורפת עד לפריכות בכל קיץ, ובאופן בסיסי אימץ את הגישה של לחיות את החיים שלו במלואם ולא כפי שאחרים מציעים. הוא בן 81 והרופאים אומרים שבריאותו היא של אדם צעיר.

אנשים! אתה לא יכול להתחבא מהרעל שלך. הוא בחוץ והוא ימצא אותך כך שבמילותיה של האמא החיה עדיין של החבר שלי: "אם הייתי יודעת כי חיי יסתיימו ככה הייתי חיה אותם יותר באופן הכי מלא ונהנית מכל מה שאמרו לי עליו לא!"

אף אחד מאיתנו לא יצא מכאן בחיים, אז בבקשה הפסיקו לטפל בעצמכם כאילו לאחר מעשה. אכלו אוכל טעים. טיילו באור השמש. קפצו אל תוך הים. הגידו את האמת שאתם נושאים בליבכם כמו אוצר חבוי. תהיו טיפשים. תהיו נדיבים. תהיו מוזרים. אין זמן לשום דבר אחר

my 2 cents

זה במיוחד תקף לכל אותם אנשים שמנסים לחיות "בריא". בסופו של דבר אף אחד לא יודע מה יקרה לו ולדעתי באמת צריך לחיות ולהנות.

כמובן שנגיד אם להנות זה להגיעה למסת שריר וכו' אז צריך לאכול חלבון וצריך לעשות חיטוב. אבל לא לאכול מוצרים טעימים שנחשבים "לא בריאים" זה לדעתי באמת פספוס של החיים.

המסר שלי לחיים זה :

תזיינו בלי קונדום..
תעשו סטרואידים.. בלי PCT..
אל תעצרו באדום.. (במיוחד בצומת) גם ככה אין זמן!!!
תיקחו עוד שקית ב10 אג' בסופר.
תאכלו צנצנת נוטלה + קרטון בן אנד ג'ריס ביום אפילו שאתם בחיטוב.

איך קיאנו אומר.. תהיו טיפשים.. תהיו מוזרים..בכל מקרה לא תצאו מפה בחיים!!

(אחי אפשר לגמור לך על הרגל... 🤤 מה לא?!! אבל אמרת להיות מוזר!!!)

המסר שלי לחיים זה :

תזיינו בלי קונדום..
תעשו סטרואידים.. בלי PCT..
אל תעצרו באדום.. (במיוחד בצומת) גם ככה אין זמן!!!
תאכלו צנצנת נוטלה + קרטון בן אנד ג'ריס ביום אפילו שאתם בחיטוב.

איך קיאנו אומר.. תהיו טיפשים.. תהיו מוזרים..בכל מקרה לא תצאו מפה בחיים!!

(אחי אפשר לגמור לך על הרגל... 🤤 מה לא?!! אבל אמרת להיות מוזר!!!)
חחחחחחחח

אני חושב שהוא די סתום.
אולי החמאה,השומן והבייקון הם מה ששמרו אותו בריא,והכמויות ויטמין די מהשמש?
אולי החוסר שומן,חוסר ויטמין די,ועוד ויטמינים הם מה שגרמו לה לחלות?

למה אתה נדבקים לטפל ולא לעיקר? הוא סך הכל רצה להגיד שצריך להנות מהחיים ולא להיות יותר מדי ביקורתיים עם עצמכם

מת על אלה.. סבתו'ש שלי עישנה עד שהיא נפטרה בגיל 4000...
תמיד יש מקרים יוצאי דופן.

אבל בסופו של דבר ברור שלהכניס עשן , זפת וניקוטין לריאות זה לא בריא. לא צריך להיות רופא או לעשות מחקר בשביל זה.
ובנוסף אף אחד לא חסין מסרטן (חוץ מהחולד העיוור), גם אם אתה חי אורח חיים הכי בריא.

אני מת על הדוגמאות הקיצוניות האלה. מה לגבי הדוגמה הבאה (אמיתית לגמרי):
אח של אמא שלי כל החיים התאמן, הקפיד על תזונה בריאה, לא עישן, לא שתה. היום בגיל 62 הוא נראה שרירי וחטוב עם קוביות בבטן, מרים משקולות, יכול לרוץ 10 ק"מ (אולי יותר) בכיף שלו, כל הבדיקות מראות שהוא במצב בריאותי מעולה.
אבא שלי מעולם לא התאמן, אכל מה שהיה לו טעים בלי להתייחס אם זה בריא או לא, שתה אלכוהול... ונפטר בגיל 62.
אבל משום מה אלה דוגמאות שהרבה מעדיפים להתעלם מהם ולהיצמד לדוגמה של "החבר של הדוד של האח של הסבא של חבר של סבתא שלי" ששותה, מעשן ואוכל הכל ומרגיש מעולה בגיל 80
טוב זה מוגזם כבר

מה עם איזה מסר למתים?
לעשות DEAD-LIFT
ולגבי אותה אישה בדוגמה בהודעה הראשית (בהנחה שזה נכון והיא קיימת באמת), אף אחד לא יכול להגיד, אם היא לא הייתה "שומרת על עצמה" כל כך אולי היא בכלל הייתה מתה בגיל 40.
אבל בכללי כמובן שיש את עניין הגנטיקה שממנו באמת לא נברח.

אם יש מישהו שעשה משהו ויצא מזה בחיים, לא אומר שצריך לאמץ את זה.
היה גם איזה בנאדם בהיסטוריה שכל החיים לא ישן וחי עד גיל 90. אולי השינה לא קריטית כל כך לחיים בריאים וארוכים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית