קיאנו ריבס עם מסר לחיים.

לא קראתי את התגובות, מגיב נטו לפוסט. קיאנו ריבס עבר טרגדיה אישית שאם אני לא טועה זה היה מוות של הבן שלו (לא בטוח אבל), והרבה מאג'נדות שלו נובעות מהטרגדיה שעבר.

הפוסט מטוטם, אף אחד לא אומר לך לחיות באופן קיצוני לשום כיוון, ואף אחד לא מבטיח לך שגם אם תחיה בצורה בריאה אתה לא תחלה בכלום...

אבל אורח חיים בריא (פעילות גופנית, תזונה נכונה, הפחתת סטרס וכו') מצמצם את הסיכון משמעותית למחלות מסויימות ולמוות בטרם עת ואני מניח שכולם פה יודעים את זה ואני לא צריך ללכת ולחפש שום נתונים להציג פה, אז אם לאכול קצת יותר בריא ולהכניס קצת ספורט לחיים שלך יכול לגרום לחיים שלך להיות יותר ארוכים ובאיכות יותר טובה אז זה עדיף מאשר לעשן קופסה ביום, לשתות שישייה בירה אחרי הצ'יזבורגר ולאמלל את המשפחה שלך שיצטרכו לטפל בך זמן המחלה ו\או להיפרד ממך מוקדם מהצפוי...

הוא עבר חתיכת טראומה.
אישתו הפילה בסוף ההיריון, הם התגרשו וכמה חודשים אחרי היא נהרגה בתאונת דרכים

מנקודה בה הוא נשוי וכל רגע הוא עתיד להיות אב, הוא הגיע לנקודה בה הוא לבד ומשפחתו הצעירה פשוט נגדעה.

הוא עבר חתיכת טראומה.
אישתו הפילה בסוף ההיריון, הם התגרשו וכמה חודשים אחרי היא נהרגה בתאונת דרכים

מנקודה בה הוא נשוי וכל רגע הוא עתיד להיות אב, הוא הגיע לנקודה בה הוא לבד ומשפחתו הצעירה פשוט נגדעה.
וואי באמת זוועה.

אי אפשר לשפוט אף בן אדם במצב כזה... אני עדיין ממש לא מסכים עם הפוסט אבל כמו שאמרתי קודם, אפשר להבין מאיפה זה מגיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית