הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על משהו שראיתי

• פותח/ת השרשור Levik
  • פורסם בתאריך

Levik

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני חייל, תכף משתחרר מעוניין לעשות שינוי בגוף ולהתחיל להתפתח,
בן 21 שוקל 80 גובה 1.83
השאלה שלי ראיתי סרטון בפייסבוק של שינוי של בחור שעבר ב8 חודשים, השאלה שלי איך הוא עשה את זה??
שהוא התחיל במשקל 93 האם הוא היה אחרי תקופת מסה ארוכה או לא?? ומה אני צריך לעשות כדי להתחיל ולהתפתח אולי קצת פחות מהרמה של הבחור בסרטון איזה תוכנית אימונים עלי לבחור ומה עלי לעשות מסה חיטוב מה??
סרטון:
הקפצה
נקפצה

זה לא מסובך, קח תכנית פשוטה של 3 פעמים בשבוע כל הגוף, תכנס למאזן חיובי(מסה) ואתה תתפתח. באתר קילוגרם יש את המדריך לעלייה במסה ותכניות לתקופת המסה.

מה שטוב ועובד לאחרים לא בהכרח טוב ויעבוד בשבילך.
אתה צריך תוכנית אימון+תוכנית תזונה מתאימה לצרכי הגוף שלך,
עדיפות למאמן אישי שיעזור לך בתהליך - מה גם שזמן = כסף , ואם תעשה את התהליך לבד הזמן יתארך וייתכן שגם תפגע בעצמך אם לא תפעל באופן שנכון לגוף שלך.

בהצלחה.

דבר ראשון תשנה את הכותרת לאחת עניינית, משהו שיסביר בקצרה את השאלה שלך בדיון

עכשיו לגבי השאלה שלך, זה מאוד זריקה לאוויר של שאלה רנדומלית, כי אי אפשר לדעת מה מתאים לך בלי לדעת מה המצב העדכני שלך
המשקל שלך ביחס לגיל ולגובה הוא מאוד סטנדרטי, אז קשה לדעת האם יש לך הרבה מסת שריר או לא, אז השאלה האם אתה צריך מסה או חיטוב מאוד קשה לדעת, למרות שאני מאמין שאה צריך לפחות בהתחלה לבנות מסת שריר מסויימת.
ורק שתדע, אין שום תוכנית קסם שהבחור השתמש בה, או דיאטת קסם
עצה שלי, תתחיל מהמדריך הזה, ואחריו תיכנס לפורטל קילוגרם ותקרא ותשכיל עוד:
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית