הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להעלות את חום הגוף

אני סיימתי את הדיון , אתה לא מספיק מנוסה בשביל להבין בכלל על מה אתה מדבר.
עכשיו שהתסלכתי יותר לעומק הדוגמה שהבאתי לא הכי טובה אבל אני מניח שגם המוח הקטן שלך יכול להבין שזה לא משנה אם אני טועה באזור
טיפה טיפה להגדיל ראש תיקח יחס אזור טוב בתא לאותו יחס בניו יעלה יותר
google translate‏ - חיפוש ב-Google

עכשיו שהתסלכתי יותר לעומק הדוגמה שהבאתי לא הכי טובה אבל אני מניח שגם המוח הקטן שלך יכול להבין שזה לא משנה אם אני טועה באזור
טיפה טיפה להגדיל ראש תיקח יחס אזור טוב בתא לאותו יחס בניו יעלה יותר
google translate‏ - חיפוש ב-Google

ואיך זה קשור למה שדיברת עליו בכלל?
אמרת ׳מי שלא עשיר לא חי טוב בארהב׳ אני אמרתי לך שאני לא עשיר וחי יותר טוב מבארץ באותו כסף.
אתה מוזמן להפריח את הטענה הזאת
אני לא יודע מה הקשר למחירי דירות עכשיו?
תביא לי בתים של מעמד הביניים בארצות הברית לעומת בתים של מעמד הביניים בארץ בבקשה...

ואיך זה קשור למה שדיברת עליו בכלל?
אמרת ׳מי שלא עשיר לא חי טוב בארהב׳ אני אמרתי לך שאני לא עשיר וחי יותר טוב מבארץ באותו כסף.
אתה מוזמן להפריח את הטענה הזאת
אני לא יודע מה הקשר למחירי דירות עכשיו?
תביא לי בתים של מעמד הביניים בארצות הברית לעומת בתים של מעמד הביניים בארץ בבקשה...
אבל התלעמת מזה שמעמד הביינים לא היה יכול לחיות בניו יורק...... ועוד די הרבה מוקמות (סתם דומגה שבמקרה אני יודע עליה)
כן יש מקומות שיהיה יותר זול לחיות בהם
אבל
צילם סלפי עם נחש ארסי - והוכש
אם אין לך כסף בארצות הברית אתה בבעיה מאוד גדולה
לעומת הארץ בקטע הבריאותי

אבל התלעמת מזה שמעמד הביינים לא היה יכול לחיות בניו יורק...... ועוד די הרבה מוקמות (סתם דומגה שבמקרה אני יודע עליה)
כן יש מקומות שיהיה יותר זול לחיות בהם
אבל
צילם סלפי עם נחש ארסי - והוכש
אם אין לך כסף בארצות הברית אתה בבעיה מאוד גדולה
לעומת הארץ בקטע הבריאותי

מעמד הביניים לא רוצה לחיות בניו יורק יש לו הכל כולל הכל בכל מקום אחר , מעמד הביניים פה אין לו ברירה אלא לחיות קרוב למרכז.
׳בקטע הבריאותי׳ אני מסכים, זה לא משנה את העובדה שלקנות בארהב בית, לשלם מיסים וחשבונות ולקנות בסופר יותר זול מה שהופך את החיים בכללי ליותר זולים ונוחים, לך אין מושג לגביי השיקולים האלו כי אתה עדיין גר אצל אמא וחושב כמו ילד , דבר איתי עוד 10 שנים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית