עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותו דבר מבחינתי.השאלה מה אתה באמת צריך? שהחום באמת יהיה 38 או שהמדחום יראה 38? לא חייב את הראשון כדי לקבל את השני.
אכן כן.גימלים?
עם איזה מדחום בודקים לך?אותו דבר מבחינתי.
אכן כן.
מה שיש בביקור רופא זה מחובר למכונה ושמים לי מתחת ללשון.עם איזה מדחום בודקים לך?
יש לי שיטה שעבדתה לי מלא פעמים...
השיטה שלי הייתה לקחת טרמוס עם תה חם ולשתות לפי הכניסה לאחות, והחלק הכי חשוב-אתה ממלא את הפה בתה בזמן שקוראים למספר שלך לאחות ומחזיק אותו ובולע רק אם שואלים אותך משהו או כשצריך לשים מדחום.מה שכן חבר שלי הגזים ולקח פה מלא בתה רותח וקיבל כוויה חחח. לא צריך לקחץ יותר מידי תה וגם לא צריך שהוא יהיה רותח בפה שלך, מספיק לגימה קטנה והחום שלך 38 במדחום. אני אישית ישבתי בצד עם הטרמוס שלא יראו כל כך למרות שגם אם לא תשב בצד מי באמת יבין שזה מה שאתה עושה.מה שיש בביקור רופא זה מחובר למכונה ושמים לי מתחת ללשון.
בדרך כלל אפר של סיגריות לא יגרום לחום וסתם יגרום לך להרגיש חרא, ואז זה כבר תלוי האם הרופא מתכוון להאמין לך או לאאני לעולם לא הוצאתי גימלים בשרות שלי אבל חברים שלי היו שותים עפר של סיגריות
חוץ מזה שלא הייתי עושה משהו שבפועל מעלה את החום כי זה נשמע לי כמו דרך פשוטה לעולם הבא.בדרך כלל אפר של סיגריות לא יגרום לחום וסתם יגרום לך להרגיש חרא, ואז זה כבר תלוי האם הרופא מתכוון להאמין לך או לא
תפסיק להיות סמרטוט ותשרת כמו גבר.
לא פלא שהצבא נראה כמו שהוא נראה עם כמות כזו של נמושות וסמרטוטים.
לא, מה שגורם לצבא להראות כמו שהוא נראה זה היחס המגעיל, המתנשא והלא איכפתי לחיילים. אנשים משתמשים בסמכות שלהם כדי לגרום סבל לאנשים שמתחתיהם בגלל היותם אנשים מסכנים וחסרי כל משמעות בקיום המיותר שלהם.תפסיק להיות סמרטוט ותשרת כמו גבר.
לא פלא שהצבא נראה כמו שהוא נראה עם כמות כזו של נמושות וסמרטוטים.
מסכים לגמרי, הייתי בכמה בסיסים בצבא ובכולם היה יחס מתנשא, מזלזל וגם "מאיים" מצד הפיקוד. ודבר אחד למדתי זה שאת הטובים דופקים הכי הרבה וגם מתייחסים אליהם הכי חרא זאת אומרת שבצבא, טוב= פראייר. עצוב לי שהמצב כזה אבל זאת האמת.לא, מה שגורם לצבא להראות כמו שהוא נראה זה היחס המגעיל, המתנשא והלא איכפתי לחיילים. אנשים משתמשים בסמכות שלהם כדי לגרום סבל לאנשים שמתחתיהם בגלל היותם אנשים מסכנים וחסרי כל משמעות בקיום המיותר שלהם.
עשיתי ניסוי קטן בבית כרגע, זה העלה לי את החום מ 36.4 ל 37.9. הבעיה שזה לא נראה לי מספיק.השיטה שלי הייתה לקחת טרמוס עם תה חם ולשתות לפי הכניסה לאחות, והחלק הכי חשוב-אתה ממלא את הפה בתה בזמן שקוראים למספר שלך לאחות ומחזיק אותו ובולע רק אם שואלים אותך משהו או כשצריך לשים מדחום.מה שכן חבר שלי הגזים ולקח פה מלא בתה רותח וקיבל כוויה חחח. לא צריך לקחץ יותר מידי תה וגם לא צריך שהוא יהיה רותח בפה שלך, מספיק לגימה קטנה והחום שלך 38 במדחום. אני אישית ישבתי בצד עם הטרמוס שלא יראו כל כך למרות שגם אם לא תשב בצד מי באמת יבין שזה מה שאתה עושה.
הוצאתי מלא גימלים ככה. תוסיף גם שיש לך כאבי ראש או משהו ועובד יופי. תעדכן אם קיבלת.
לא ניסיתי אבל תזכור שאתה שותה תה לפני ובנוסף ממלא את הפה כשאתה נכנס. לי דווקא החשיבו חום של 37.9 כמשהו שמצריך מנוחה בבית וגם החום היה עולה ל38 וקצת יותר ברוב המקרים. לגבי החריף אין לי מוסג אבל לא חושב שזה יכול לעלות אותו יותר טוב מהתה. תבדוק אם בא לך.עשיתי ניסוי קטן בבית כרגע, זה העלה לי את החום מ 36.4 ל 37.9. הבעיה שזה לא נראה לי מספיק.
מה אתה אומר על חריף, יכול לעבוד?
השאלה מה אתה באמת צריך? שהחום באמת יהיה 38 או שהמדחום יראה 38? לא חייב את הראשון כדי לקבל את השני.
אותו דבר מבחינתי.
אכן כן.
לפי הניסיון שלי בביקור רופא(ויש לי מלא) כאב גב זה צילום במקום ואם אין כלום אז במקרה הטוב תקבל ב' ליום יומיים, שלשולים בלי חום לא יעבוד וכאב ביצים לא מכיר אבל נשמע כמו חרטא רצח שלא יתנו כלום.אני יודע מניסיון אישי וחברים קרובים
א. כאבי ביצים מאתמול בערב
ב. כאבי גב תחתון נפלתי
ג. שילשולים (טיפה יותר קשה צריל דעת לשחק)