הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט מיליטרי ודדליפט

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
היה ממש מבאס.
באתי עם דומס רציני בזוקפי הגב.
ובמקום לדחות את הדדליפט למחר עשיתי היום .
בחזרה השלישית הרגשתי שהדומס מתפוצץ אז עצרתי, אני מעדיף שיעבור הדומס ואז לעשות את הסט.
וגם המוט מחליק לי אני חייב מגנזיום.
טוב סקוואט 95 לבדיקת טכניקה:
מצטער שלא רואים טוב.
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3514353
מיליטרי 62.5 ריסט:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3514359
דדליפט 180:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3514363

על מנת לבקר את הטכניקה שלך אנחנו חייבים לראות את כל הגוף, כולל הברכיים.
מהסרטון שהעלית נראה שהברכיים גולשות קדימה, אבל לא ניתן לומר בוודאות כי לא רואים את הברכיים.
עזור לנו לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
על מנת לבקר את הטכניקה שלך אנחנו חייבים לראות את כל הגוף, כולל הברכיים.
מהסרטון שהעלית נראה שהברכיים גולשות קדימה, אבל לא ניתן לומר בוודאות כי לא רואים את הברכיים.
עזור לנו לעזור לך.
אימון הבא נצלם מזווית יותר טובה.
יותר חשוב לי כרגע לדעת לגבי הגב עם הוא מתעגל,
ומה דעתך על שאר התרגילים?

• פותח/ת השרשור
הסקווט נראה יותר טוב קצת
אבל קשה לראות, תצלם טוב פעם הבאה
וואי תודה אתה לא מבין כמה אני שמח לשמוע שסוףסוף הסקוואט השתפר!
תגיד מה דעתך על המיליטרי והדדליפט?טכניקה בסדר?

סבירים, לא רע

לגבי הסקווט יש עוד עבודה, אותם דגשים, פשוט עכשיו זה מתחיל להראות יותר טוב מהפעם האחרונה

תעלה, אם הסקוואט שלך היה 140+ אתה יכול להעלות כל עוד יש שיפור, ולפי הסירטון יש שיפור, עדיין זה נראה קצת גוד מורנינג אבל יותר טוב מהסירטון הקודם שלך.

• פותח/ת השרשור
תעלה, אם הסקוואט שלך היה 140+ אתה יכול להעלות כל עוד יש שיפור, ולפי הסירטון יש שיפור, עדיין זה נראה קצת גוד מורנינג אבל יותר טוב מהסירטון הקודם שלך.
אחי אבל אני רוצה טכניקה מושלמת,
לא סתם ירדתי מ147 ל95 בשביל טכניקה סבבה, אני רוצה מושלמת.

אני לא כל כך יכול להגיד משהו על הסקוואט למה אני לא רואה כלום. אבל הפיתרון של הלבנים בדדליפט הוא לא טוב מהסיבה הפשוטה שאתה מקצר את הטווח תנועה שהמוט עובר. תמצא משטח שיהיה לכל אורכו באותו גובה כדי שאתה תהיה על אותו מישור עם המוט. חוץ מזה הטכניקה בדדליפט נראת בסדר. הפרס נראה סבבה רק תנסה להיכנס מתחת למוט קצת יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
אני לא כל כך יכול להגיד משהו על הסקוואט למה אני לא רואה כלום. אבל הפיתרון של הלבנים בדדליפט הוא לא טוב מהסיבה הפשוטה שאתה מקצר את הטווח תנועה שהמוט עובר. תמצא משטח שיהיה לכל אורכו באותו גובה כדי שאתה תהיה על אותו מישור עם המוט. חוץ מזה הטכניקה בדדליפט נראת בסדר. הפרס נראה סבבה רק תנסה להיכנס מתחת למוט קצת יותר מהר.
אחי בדדליפט הלבן הזה זה מגבת, אני לא חושב שזה ממש משנה משהו הרבע ס''מ הזה,
ותודה רבה אחי, כנראה באמת שווה לראות את הדיוידי של ריפטו.

חבל שאתה לא מיישם מה שאמרתי לך לעשות בפרס בפעם הקודמת, אם תנשום למעלה תוכל להרים יותר [אני לא אומר שהיה לך קשה ה62.5]
העצירה למטה מיותרת.

• פותח/ת השרשור
חבל שאתה לא מיישם מה שאמרתי לך לעשות בפרס בפעם הקודמת, אם תנשום למעלה תוכל להרים יותר [אני לא אומר שהיה לך קשה ה62.5]
העצירה למטה מיותרת.
אחי ניסיתי את השיטה שלך בחימום, והרבה יותר נוח לי השיטה הזאת, אני עושה כמו ריפטו.

אממ אבל אם היית טורח לראות את החלק של הפרס בדיוידי עד הסוף היית רואה שהוא מלמד אותם לעשות כמו שאמרו לך עכשיו, כלומר שהחזרה מתחילה ונגמרת למעלה חוץ מהחזרה הראשונה. קח אוויר למעלה, ותשתמש בבאונס "בבית שחי" (זה איך שריפטו מסביר את זה לפחות) בשביל לעלות בחזרה למעלה בלי לעצור. אם אתה עושה את זה כמו שצריך אתה תראה שזה יעזור לך המון.

אממ אבל אם היית טורח לראות את החלק של הפרס בדיוידי עד הסוף היית רואה שהוא מלמד אותם לעשות כמו שאמרו לך עכשיו, כלומר שהחזרה מתחילה ונגמרת למעלה חוץ מהחזרה הראשונה. קח אוויר למעלה, ותשתמש בבאונס "בבית שחי" (זה איך שריפטו מסביר את זה לפחות) בשביל לעלות בחזרה למעלה בלי לעצור. אם אתה עושה את זה כמו שצריך אתה תראה שזה יעזור לך המון.

+1:s13:

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הדיוידי עד הסוף, זה שלא הבנתי מה מדברים כי אני לא יודע אנגלית זה משהו אחר, אני עושה לפי ההדגמות שראתי, אבל עם אתם אומרים שככה עושים אז סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית