הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חושב לעבור מss לfbw או ab

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
התחלתי להתאמן לפני כמעט חצי שנה...
התחלתי בfbw שגדלתי בה יפה ואחרי חודשיים וחצי עברתי לקצת זמן לab ואז אמרו לי פה שהיא גרועה אז עברתי לstrong lift 5x5...
הייתי בערך חודש בתוכנית ומשם עברתי לss שאיתה אני כבר חודש בערך

אני נהנה מהאימוני כוח אבל הם גורמים לחוסר פרופורציות לא טובים... והמראה חשוב לי...
נגיד החזה תחתון שלי מאוד גדל בזמן שהחזה תחתון שלי כמעט ולא גדל וזה ניראה מצחיק...

ברגליים יש רגל אחת שיותר גדולה מהשנייה וזה הולך ונהיה יותר בולט (גם הן יותר גדולות משאר הגוף)

המשקלים שלי לא מרשימים כי בתנאי צבא לא הצלחתי להתקדם כמו שאפשר להתקדם באזרחות...

נתונים:
גובה 1.69
משקל 62.7 (אמור להיות יותר כרגע, נמדד לפני שבוע)

סקוואט 82.5
בנץ 63
פרס 40
דדליפט 100

אני רוצה להתחיל תוכנית שיותר תשים דגש על בילדינג אבל שאפשר גם להרים בה כבד...

על מה תמליצו לי? איך תהיה ההתקדמות בתוכנית?
אני זקוק לתוכנית בלי מכונות (פולי וכו) למיניהן... רק מוט ודמבלים (תנאי צבא)

• פותח/ת השרשור
FBW הנפח לדעתי יהיה יותר מידי גבוה בשבילך במשהו אחר

אז אתה אומר כדאי ללכת על ab?
אני אשמח לקבל עזרה עם זה... בגלל שהתרגלתי לעבוד עם כמות תרגילים קטנה ותרגילי בסיס אני ממש לא מבין בכל מיני ויראציות ותרגילי עזר שונים...

• פותח/ת השרשור
לעבור מ15 חזרות חזה ל70 אתה בטוח לא יכול.....
אוקיי.. ואם אני הולך על fbw
באיזה סדר התרגילים יהיו?

סקוואט
בנץ
פרס
דדליפט
מתח (אולי לבינתיים חתירה במקום)
מקבילים
כפיפות מרפקים
?

בנוגע לחזה ולרגליים, זו הגנטיקה שלך ואם זה מה שמפריע לך תוכנית אחר מבוססת אימונים עם מוט לא תשנה הרבה
בנץ פרס ופרס עובדים לך על כל סיבי החזה ואפילו נותנים דגש לסיבים העליונים בגלל הפרס
הרגליים יגדלו בצורה אסימטרית כי אתה עובד עם מוט ורגל אחת דומיננטית יותר ככל הנראה

אם אלו הבעיות שלך עם ss אז מציע לך להשאר עם ss
אם יש בעיות אחרות מוזמן לפרט מה הן

בכל מקרה ניתן לך גם מה שביקשת, ממליץ לך על תוכנית fbw של הטנק @Tank יש לו קישור בחתימה

• פותח/ת השרשור
בנוגע לחזה ולרגליים, זו הגנטיקה שלך ואם זה מה שמפריע לך תוכנית אחר מבוססת אימונים עם מוט לא תשנה הרבה
בנץ פרס ופרס עובדים לך על כל סיבי החזה ואפילו נותנים דגש לסיבים העליונים בגלל הפרס
הרגליים יגדלו בצורה אסימטרית כי אתה עובד עם מוט ורגל אחת דומיננטית יותר ככל הנראה

אם אלו הבעיות שלך עם ss אז מציע לך להשאר עם ss
אם יש בעיות אחרות מוזמן לפרט מה הן

בכל מקרה ניתן לך גם מה שביקשת, ממליץ לך על תוכנית fbw של הטנק @Tank יש לו קישור בחתימה

אני אגיד לך מה...
אני כמעט חצי שנה עובד במתכונת של כוח ואני לא יודע אם זה באמת מתאים לי...
אני רוצה לשים יותר דגש על בילדינג אבל גם לא להיות חלש

עליתי במשקלי עבודה מאז שהתחלתי להתאמן אבל גם לא כל כך הרבה...
סקוואט 40-83 (למרות שאימון קודם ירדתי ל78 בגלל מחלה של יומיים)
פרס 20-40
בנץ 40-63
דדליפט 55-100

דאגתי לאכול טוב ועליתי במשקל אבל אחרי חצי שנה ציפיתי למשקלים יותר יפים...

מבחינת הגוף גדלתי אבל בהרבה פחות ממה שהייתי מצפה לראות אחרי חצי שנה

הנתונים שלי:
1.69
62.7kg (נמדד לפני יותר משבוע, מחר בבוקר אמדוד שוב)

בגלל זה אני חושב פחות להתמקד בתוכניות כוח לעבור לעבוד יותר לכיוון הבילדינג...

דרך אגב, אתה ממליץ על fbw או ab?

בעצמך אמרת שאתה נמצא בתנאי צבא, מה הפלא שההתקדמות איטית? אם אתה בצבא אני יכול לחתום על זה שההתאוששות שלך לא משהו ומאיטה אותך בין אם זה בגלל פעילויות, תזונה, מחסור בשינה או כל אלה.

ובתגובה הקודמת שלי כבר המלצתי על fbw של הטנק

• פותח/ת השרשור
בעצמך אמרת שאתה נמצא בתנאי צבא, מה הפלא שההתקדמות איטית? אם אתה בצבא אני יכול לחתום על זה שההתאוששות שלך לא משהו ומאיטה אותך בין אם זה בגלל פעילויות, תזונה, מחסור בשינה או כל אלה.

ובתגובה הקודמת שלי כבר המלצתי על fbw של הטנק

אבל עכשיו אני כבר כמעט שבועיים לא בתנאי צבא ועדיין... לא מצליח להתקדם כל כך... התרגיל היחיד שאני עדיין מצליח להתקדם בו בקצב יפה זה דדליפט

עוד שאלה, אם אני עובר לfbw איך אמורה להתבצע העלייה במשקלים? מאימון לאימון? פעם בשבוע?

נערך לאחרונה:
אבל עכשיו אני כבר כמעט שבועיים לא בתנאי צבא ועדיין... לא מצליח להתקדם כל כך... התרגיל היחיד שאני עדיין מצליח להתקדם בו בקצב יפה זה דדליפט

עוד שאלה, אם אני עובר לfbw איך אמורה להתבצע העלייה במשקלים? מאימון לאימון? פעם בשבוע?
אז תוסיף 200 קלוריות לתפריט, תישן יותר ותעלה סרטוני טכניקה.
העליה במשקלים תהיה איך שהטנק הגדיר או איך שאתה תגדיר, זה ארוך מדי בשביל להסביר.
אם אתה עדיין רוצה לעלות במשקלי עבודה בצורה מוגדרת ומתוכננת ולא יודע איך לעשות את זה או שתקרא ותלמד או שתעשה מדקאו.

כמה דגשים-

*אין בעיה / בושה לעבור לאימונים מבוססי היפרטרופיה
*אין כזה דבר חזה תחתון
*חוסר הפרופורציה ברגליים לא קשור לבחירת תרגילים
*חוסר ההתקדמות ככל הנראה קשור לתזונה ומנוחה בהנחה שאתה מבצע את ההתקדמות בSS כמו שצריך

הייתי ממליץ לעבוד במתכונת דומה לSS, אבל עם התקדמות שבועית, טווח חזרות יותר גבוה, משקלים יותר נמוכים. ותכניס תרגיל או שניים עם דמבלים אם בא לך באימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית