שלום,
סיימתי לפני 3 חודשים את הסייקל הראשון שלי שכלל טסט אנטט 500 מג בשבוע
HCG משבוע שני 500 יח
וPCT לפי הנעוצים שראיתי באתר כלומיד וטמוקסיפן בפירמידה יורדת למשך חודש
הסייקל היה 10 שבועות ועליתי 10.5 קג מ74 ל84.5 קג על 14% (לא נראה שעליתי בא"ש אכלתי נקי ומסודר והתאמנתי 6 פעמים בשבוע)
חזרו הבדיקות והכל תקין כלומר אפשר להתחיל לתכנן סייקל שני בעזרתכם.
אני בן 27 גובה 1.80 משקל כרגע 82 קג (אחרי ההורדה של הנוזלים)
לגבי הסייקל השני אני חושב לשלב טסט פרופ + NPP ויש לי מספר שאלות:
1. אם אני לוקח טסט פרופ עם NPP זה 3 זריקות בשבוע ואם אני לוקח טסט אנטט עם NPP זה 2 זריקות ?
2.האם אפשר לשלב במזרק אחד את 2 החומרים ?
3.מה המינון השבועי המומלץ לכל אחד מהחומרים ?
4.האם צריך לקחת אספירין כמדלל דם בגלל ה NPP ?
5.האם צריך לקחת ארימדקס או כדורים אחרים בשביל למנוע תופעות לוואי של NPP מתחילת התהליך?
6.כמה שבועות אמור להימשך הסייקל כדי למקסם את העלייה במשקל?
7. HCG עדיין משבוע שני 500 יח שבועיות?
8.PCT כמו בסייקל ראשון כלומיד שבועיים ראשונים 100 ושבועיים אחרונים 50 וטמוקסיפן 40 שבועיים ראשונים ואז 20 שבועיים אח"כ ?
9.לקחתי טסט של נובהפארם יש לי מקור אמין אז החומר היה מעולה השאלה אם את מכירים את הNPP שלהם כי באתר אינטרנט של החברה אין את המוצר הזה (למרות שהאתר לא התעדכן מ2014 אולי זה מוצר חדש) והדילר שלח לי את התמונה הזו:
תודה מראש !
סיימתי לפני 3 חודשים את הסייקל הראשון שלי שכלל טסט אנטט 500 מג בשבוע
HCG משבוע שני 500 יח
וPCT לפי הנעוצים שראיתי באתר כלומיד וטמוקסיפן בפירמידה יורדת למשך חודש
הסייקל היה 10 שבועות ועליתי 10.5 קג מ74 ל84.5 קג על 14% (לא נראה שעליתי בא"ש אכלתי נקי ומסודר והתאמנתי 6 פעמים בשבוע)
חזרו הבדיקות והכל תקין כלומר אפשר להתחיל לתכנן סייקל שני בעזרתכם.
אני בן 27 גובה 1.80 משקל כרגע 82 קג (אחרי ההורדה של הנוזלים)
לגבי הסייקל השני אני חושב לשלב טסט פרופ + NPP ויש לי מספר שאלות:
1. אם אני לוקח טסט פרופ עם NPP זה 3 זריקות בשבוע ואם אני לוקח טסט אנטט עם NPP זה 2 זריקות ?
2.האם אפשר לשלב במזרק אחד את 2 החומרים ?
3.מה המינון השבועי המומלץ לכל אחד מהחומרים ?
4.האם צריך לקחת אספירין כמדלל דם בגלל ה NPP ?
5.האם צריך לקחת ארימדקס או כדורים אחרים בשביל למנוע תופעות לוואי של NPP מתחילת התהליך?
6.כמה שבועות אמור להימשך הסייקל כדי למקסם את העלייה במשקל?
7. HCG עדיין משבוע שני 500 יח שבועיות?
8.PCT כמו בסייקל ראשון כלומיד שבועיים ראשונים 100 ושבועיים אחרונים 50 וטמוקסיפן 40 שבועיים ראשונים ואז 20 שבועיים אח"כ ?
9.לקחתי טסט של נובהפארם יש לי מקור אמין אז החומר היה מעולה השאלה אם את מכירים את הNPP שלהם כי באתר אינטרנט של החברה אין את המוצר הזה (למרות שהאתר לא התעדכן מ2014 אולי זה מוצר חדש) והדילר שלח לי את התמונה הזו:
תודה מראש !