הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

ALEX948G

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום,
סיימתי לפני 3 חודשים את הסייקל הראשון שלי שכלל טסט אנטט 500 מג בשבוע
HCG משבוע שני 500 יח
וPCT לפי הנעוצים שראיתי באתר כלומיד וטמוקסיפן בפירמידה יורדת למשך חודש
הסייקל היה 10 שבועות ועליתי 10.5 קג מ74 ל84.5 קג על 14% (לא נראה שעליתי בא"ש אכלתי נקי ומסודר והתאמנתי 6 פעמים בשבוע)
חזרו הבדיקות והכל תקין כלומר אפשר להתחיל לתכנן סייקל שני בעזרתכם.

אני בן 27 גובה 1.80 משקל כרגע 82 קג (אחרי ההורדה של הנוזלים)

לגבי הסייקל השני אני חושב לשלב טסט פרופ + NPP ויש לי מספר שאלות:
1. אם אני לוקח טסט פרופ עם NPP זה 3 זריקות בשבוע ואם אני לוקח טסט אנטט עם NPP זה 2 זריקות ?
2.האם אפשר לשלב במזרק אחד את 2 החומרים ?
3.מה המינון השבועי המומלץ לכל אחד מהחומרים ?
4.האם צריך לקחת אספירין כמדלל דם בגלל ה NPP ?
5.האם צריך לקחת ארימדקס או כדורים אחרים בשביל למנוע תופעות לוואי של NPP מתחילת התהליך?
6.כמה שבועות אמור להימשך הסייקל כדי למקסם את העלייה במשקל?
7. HCG עדיין משבוע שני 500 יח שבועיות?

8.PCT כמו בסייקל ראשון כלומיד שבועיים ראשונים 100 ושבועיים אחרונים 50 וטמוקסיפן 40 שבועיים ראשונים ואז 20 שבועיים אח"כ ?

9.לקחתי טסט של נובהפארם יש לי מקור אמין אז החומר היה מעולה השאלה אם את מכירים את הNPP שלהם כי באתר אינטרנט של החברה אין את המוצר הזה (למרות שהאתר לא התעדכן מ2014 אולי זה מוצר חדש) והדילר שלח לי את התמונה הזו:

תודה מראש !
rFan90I.png

1. כן. גם 3 פעמים NPP ופעמיים או 3 טסט מה שתחליט. אני מעדיף שהטסט יהיה עם הNPP ככה ששניהם 3 פעמים בשבוע
2. אפשר
3. טסט 500mg-750mg לשבוע. NPP 300mg לניסיון ראשוני יספיק
4. ללא קשר ולאו דווקא NPP, בזמן סייקל יש פוטנציאל להסמכת הדם. אני די ממליץ לקחת אספירין כל עוד אתה בזמן הסייקל
5. לא אין צורך. רק במידה ותהיינה תופעות לוואי המצריכות שימוש - תשתמש
6. NPP הייתי מגביל ל8 עד 10 שבועות. ההמלצה אף ל8. טסט פרופ כנל למול הNPP. טסט אנתת ניתן להריץ 12 שבועות
7. כן ותלוי גם באסטר הטסט מתי תסיים את השימוש בו
8.כן
9. נובה חברה לא הכי אמינה. תלוי באמת עד כמה אתה מקורב. מקווה עבורך שכמו שהטסט היה טוב כך גם יהיה הNPP

• פותח/ת השרשור
תודה דניאל אתה מקצוען אמיתי!

אני אלך על 3 זריקות בשבוע ואגביל את הסייקל ל10 שבועות.
1.מבחינת הטסט אתה חושב ששילוב של אנטט עם NPP יתן תוצאה יפה לסייקל מאסה או שעדיף פרופ?
2.כמה אספירין מנסיונך צריך לקחת ? זה לפי משקל גוף או מג מסויים זהה לכולם ?
3. אם הסייקל שלי יהיה
1-10W טסט
NPP 3-10W
שיהיה 10 שבועות טסט ו8 שבועות NPP כדי שלטסט יהיה זמן להיבנות לפני הכניסה של ה NPP זה מומלץ לדעתך או להתחיל את שניהם ביחד ולהפסיק NPP בשבוע 8?

4. יש אפשרות לNPP של LA PHARMA זה עדיף לדעתך ?

תודה !!

1. אין הבדל פיזיולוגי בין טסט אחד לאחר, פרט לקצב שחרור החומר לדם. טסט אננתת גם יותר משתלם כלכלית. לך על אננתת במינון 750mg/wk שזה אומר 250mg/3 times a week.
שילוב של טסט וננדרולון קצר בהחלט שילוב מעולה למאסה
2. אספירין קרטיה 1 כדור של 100mg פעם אחת ביום. ניתן עם או ללא מזון
3. תכנון טוב תבצע אותו
4. עדיף

זה הסייקל הבא שלי

2. לגבי שילוב החומרים באותו מזרק
א. לשאוב את שתיהם ביחד ולהזריק אותם בפעם אחת?
ב. או לשאוב טסט להזריק ואז עם אותה מזרק לשאוב ננדרולון ולהזריק?
איזה גרסה יותר נכונה א/ב?

4. אשמח לקבל קצת הרחבה על אספרין, כל סייקל מסמיך את הדם? ומה אם לא מוסיפים אספרין?

*. האם למסה לא עדיף חומרים ארוכים יותר כמו אנטט ודקה במקום פרופ וNPP?

ממליץ לבעל הפוסט להצתייד בדוסטינקס ב PCT

2. א
4. מונע את חיבורן של טסיות דם זו לזו ובכל שומר את הדם בסמיכות הרצויה. הסיבה היא כי פעילות אנדרוגנית מ-AAS מסמיכה את הדם באופן כלשהו וזה לא מה שנרצה בזמן סייקל
* אותו אפקט, רק זמן קצב שחרור שינה לדם. אתה מחפש סייקל קצר ולעניין? השתמש בקצרים

• פותח/ת השרשור
בגדול ברגע שהשתמשת במחט היא לא סטרילית יותר לא מומלץ
אבל מה הבעיה זה אמור לצאת לך במינונים האלה 2 מל לזריקה השריר לוקח את זה בלי בעיה

דניאל אתה מכיר מחט שלא נשאר בה חומר ?
במחט שאני משתמש בה נשאר פחות מ0.1 מל שאי אפשר להוציא בסוף ברגע שאני מגיע לסוף המהלך של המזרק.

לגבי סעיף 2:
אפשר להשתמש גם בגרסה ב?
חוסר סטריליות של ממש. כלל לא מומלץ
במחט שאני משתמש בה נשאר פחות מ0.1 מל שאי אפשר להוציא בסוף ברגע שאני מגיע לסוף המהלך של המזרק.
איזו מחט? לא אופייני כמעט לכל מחט שהיא. אתה צריך ללחוץ חזק על "קרש" המזרק עד תום יציאת החומר ולהמתין כ-5-10 שניות במצב סטטי. לאחר מכן הוצא את כלל המחט+מזרק מאתר ההזרקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית