הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בניית חדר כושר בבית ~

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
טוב,החלטתי שאני הולך לבנות חדר כושר בבית (אם זה ישתלם בסוף).

יש לי מקום בגודל של חדר אפילו קצת יותר (זה פתוח) אז מבחינת המקום יש דיי מספיק.

אני צריך לדעת כל מה שאני צריך,שבעקרון זה מוט אולימפי,מוט קצר (יש לי כבר 1.50 בבית),פלטות אולימפיות,כלוב
עכשיו אני רוצה לדעת מה לעשות לגבי הלחיצת חזה,בעקרון האם כדאי לקנות מיטה בנפרד וראק לחזה בנפרד או מיטה שמשולבת עם הראק?

ועוד משהו,מה לגבי דאמבלים? יש לי 2 בבית עם משקל קטן,אבל פלטות אולימפיות לא יכנסו בדאמבלים המתברגים,אז אני צריך לקנות משקל בנפרד גם לדאמבלים?

ודבר אחרון זה משטח,יש פרקט מיוחד או משהו או שצריך איזה שכבת גומי? אין לי מושג

ואם אפשר לדבר על מקורות,אשמח על מקומות שאפשר למצוא בהם כלוב/מיטה/מוטות בזול (פלטות אני מצאתי ב 8 שקל לקילו)

תודה

ב-8000 ש"ח סידרתי לעצמי מכון כושר ביתי מעולה שאף אחד בפורום לא היה מתנגד לו.
יש בו Rack מקצועי, מוט אולימפי, צלחות גדולות של 20 ק"ג (סה"כ 6, עד שאני התקדם), ספא אולימפית לבנץ' פרס, 2 פלטות של 10 ק"ג, 2 פלטות של 5 ק"ג, 2 פלטות של 2.5 ק"ג, 2 פלטות של 1.25 ק"ג.
זה בערך כל מה שצריך למתאמני SS, מאדקו וכו'.

• פותח/ת השרשור
8 אלף שקל זה יותר מדיי כסף,לא מתאים לי... אני דיי בטוח שב 5 אפשר למצוא מספיק דברים

נערך לאחרונה:
8 אלף שקל זה יותר מדיי כסף,לא מתאים לי... אני דיי בטוח שב 5 אפשר למצוא מספיק דברים
דברים משומשים-כן תמצא,איפה אתה גר? אני מכיר איזה מכון עם ציוד של VASIL GYM שרוצה למכור ציוד ישן שלו

יש לו צלחות של 20 קילו למכור ?
יש לו חדר כושר שלם למקור...
יש לו ציוד סיגנון מטרופלקס ג'ים-כל ההאמרים ומכונות עם משקל שאתה מוסיף בפלטות,וזה לא הלך לו- אנשים רוצים הליכונים ומכשירי בטן,עז הוא רוצה להחליף

יש לו חדר כושר שלם למקור...
יש לו ציוד סיגנון מטרופלקס ג'ים-כל ההאמרים ומכונות עם משקל שאתה מוסיף בפלטות,וזה לא הלך לו- אנשים רוצים הליכונים ומכשירי בטן,עז הוא רוצה להחליף

מלבד מוטות, פלטות, ספסלים וכלובים, לא נראה לי ששאר הציוד שלו יהיה פופולרי במיוחד כאן. תשאל אותו אם הוא רוצה לפרסם את הציוד בפורום המתאים כאן באתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית